Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skærtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til påskesøndag). Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 år og har ikke haft dår... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fine produkter, men det er sgu lidt svært når man er nybegynder🙈 meget tykt (builder), så det skal øves lidt og fik lavet lidt fejl her første gang, men det lære man også af😉
L'entreprise a répondu
Allerede dagen efter, jeg havde bestilt en ordre, var den leveret (med DAO), i god og sikker indpakning. Har købt derfra flere gange, altid super godt. Deres gel polish holder desuden længere end hvad... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Nailster er vi dedikerede til at levere de mest trendy, holdbare og stilfulde negleprodukter og tilbehør til vores kunder. Vi sætter en ære i kvalitet, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå de negle, du drømmer om. Del din Nailster-oplevelse her, og lad os vide, hvordan vi kan forbedre os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig!
Sikker og hurtig shopping er vores prioritet.
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Danemark
Det var let og bestilt og da jeg ringede til kundeservice om et problem med min pakke var de virkelig søde og fiksede problemt

Réponse : nailster.dk
Fik ikke min pakke i første omgang, hvilke IKKE var nailster skyld.
Jeg gjorde dem opmærksom på mit problem, og fik en MEGET fin behandling.
Sagen blev hurtigt undersøgt og jeg blev informeret hele vejen og var i trygge hænder. Nu har jeg modtaget min pakke, alt er godt TAK for fin behandling

Réponse : nailster.dk
Langsom afsendelse af pakke. Bestilte torsdag, modtog tirsdag. 5 dage, det er alligevel lidt ringe syntes jeg. Gode produkter ellers.

Réponse : nailster.dk
Hurtig levering, god kvalitet, neglelakkerne holder længe og er flotte

Réponse : nailster.dk
Det er gode produkter og jeg elsker at bruge dem mine negle bliver flotte og kan få en masse forskellige looks hvilket er fantastisk!

Super hurtig ekspedition.
Mail om leveringstid og løbende information. Det er ikke sidste gang vi handler hos nailster.dk. De er meget troværdige og effeltive.

Réponse : nailster.dk
Jeg er super glad for den positive og gode kundeservice jeg har fået.
Jeg mente jeg havde købt min elektriske negle fil hos nailster.dk men den viste sig at være købt i anden webshop.
Håndstykket bliver pludselig utrolig varmt (kan ikke holde på det).
Jeg skrev med serviceteamet og fik præcis den hjælp, jeg havde brug for, selvom produktet var købt andet sted.
Jeg indsendte kvittering og fik super pænt svar retur at de ville sende mig et nyt håndstykke.
Jeg giver 5 stjerner, fordi jeg ikke forventede de kunne hjælpe da jeg skrev jeg havde købt den andet sted (Matas)
Top service, og min bedste anbefaling

Réponse : nailster.dk
Mitt paket försvann med fraktbolaget, hörde av mig till kundtjänst och fick svar dagen efter. Dom gjorde spårning och erbjöd sedan att direkt skicka ett nytt paket med samma innehåll. Ingen retur, jag behövde inte göra ny beställning utan dom löste allt.
Trevlig, proffsig & hjälpsam service.
Enda produkterna som fungerar på mina naglar!

Réponse : nailster.dk
Nailster er en af mine yndlings hjemmesider ikke kun fordi de har et kæmpe udvalg af negle ting men de sender ens pakke mega hurtig. Alle de pakker jeg har købt er kommer hjem dagen efter eller 2