nailster.dk Avis 5 624

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig pakning og levering af min ordre. (Bestilte skærtorsdag, ordren blev pakket langfredag og leveret natten til påskesøndag). Jeg har brugt Nailsters produkter i snart 3 år og har ikke haft dår... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine produkter, men det er sgu lidt svært når man er nybegynder🙈 meget tykt (builder), så det skal øves lidt og fik lavet lidt fejl her første gang, men det lære man også af😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Allerede dagen efter, jeg havde bestilt en ordre, var den leveret (med DAO), i god og sikker indpakning. Har købt derfra flere gange, altid super godt. Deres gel polish holder desuden længere end hvad... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de santé et beauté
  2. Magasin de cosmétiques
  3. Salon de manucure

Écrit par l'entreprise

Hos Nailster er vi dedikerede til at levere de mest trendy, holdbare og stilfulde negleprodukter og tilbehør til vores kunder. Vi sætter en ære i kvalitet, og vores mål er at hjælpe dig med at opnå de negle, du drømmer om. Del din Nailster-oplevelse her, og lad os vide, hvordan vi kan forbedre os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at høre fra dig!

Hurtig levering & 365 dages retur!

Sikker og hurtig shopping er vores prioritet.

365 dages returret - Hos os handler du med ro i sindet. Vi tror på vores produkter, og vi ønsker, at du skal være helt tilfreds. Derfor tilbyder vi en hel års returret, så du kan shoppe med tillid og ro i sindet.

1-2 hverdages levering - Hos os går det stærkt! Vi forstår, at du ønsker dine varer så hurtigt som muligt, derfor tilbyder vi en lynhurtig levering på blot 1-2 hverdage. Du behøver ikke vente længe for at nyde dine køb. Vi stræber efter at give dig den bedste shoppingoplevelse med hurtig og pålidelig levering, så du kan glæde dig over dine produkter uden besvær.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Sød kundeservice

Det var let og bestilt og da jeg ringede til kundeservice om et problem med min pakke var de virkelig søde og fiksede problemt

9 mars 2026

Kære Billie,

Hvor er det dejligt at høre, at bestillingen var let, og at vores kundeservice var hjælpsom og løste problemet med din pakke. Tak for din positive og søde feedback, det betyder rigtig meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik ikke min pakke i første omgang

Fik ikke min pakke i første omgang, hvilke IKKE var nailster skyld.
Jeg gjorde dem opmærksom på mit problem, og fik en MEGET fin behandling.
Sagen blev hurtigt undersøgt og jeg blev informeret hele vejen og var i trygge hænder. Nu har jeg modtaget min pakke, alt er godt TAK for fin behandling

5 mars 2026

Kære Henriette,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den måde, vi håndterede situationen på, selvom pakken ikke nåede frem i første omgang grundet transportøren. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du nu har modtaget din pakke. Tak for din søde og positive anmeldelse!<3

Noté 3 sur 5 étoiles

Langsom afsendelse af pakke

Langsom afsendelse af pakke. Bestilte torsdag, modtog tirsdag. 5 dage, det er alligevel lidt ringe syntes jeg. Gode produkter ellers.

12 mars 2026

Kære Sofie,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at leveringen tog længere tid end forventet, det kan være fordi den røg ind i en weekend. Husk at hvis du undre dig over levering eller har spørgsmål må du altid kontakte vores kundeservice på mailen info@nailster.dk 💜Vi er glade for, at du ellers er tilfreds med produkterne.

Jeg købte en uv lampe

Jeg købte en uv lampe og den er fantastiske 😍

Kære Filippa,

Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med din nye UV-lampe! Tusind tak for din fantastiske tilbagemelding, det betyder meget for os.<3

Noté 1 sur 5 étoiles

Kære Vicki,

Tusind tak for din feedback 💖

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse – det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give. Din pakke blev afsendt fra vores lager til tiden, men er desværre gået tabt hos transportøren, hvilket ligger uden for vores hænder, men som vi naturligvis stadig tager stort ansvar for.

Vi har løbende fulgt sagen tæt og forsøgt at finde en løsning for dig, og da levering ikke kunne nås inden for din tidsramme, har vi selvfølgelig sørget for en fuld refundering.

Vi gør altid vores bedste for at hjælpe og finde en god løsning, når uforudsete ting som dette opstår 💜

Du er altid meget velkommen til at kontakte os i kundeservice, hvis vi kan hjælpe yderligere

Nem og hurtigt

Nem og hurtigt. Gode vare

6 mars 2026

Kære Jonna,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og vi takker for din positive feedback om vores produkter og hurtige service.<3

Gode produkter

Gode produkter, gode priser og tilbud samt hurtig levering

Kære Terese,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode produkter, priser, tilbud og hurtige levering. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.<3

Kun gode oplevelser

Hurtig levering, god kvalitet, neglelakkerne holder længe og er flotte

5 mars 2026

Kære Astrid,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, gode kvalitet og holdbare neglelakker. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.<3

Super hurtig levering.

Super hurtig levering.
Gode priser og gode beskrivelser

Kære Sara,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og de gode priser samt beskrivelser. Tak for din positive feedback!

Super godt!!!

Kære Gabriela,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse hos os. Tak for din positive feedback!<3

Noté 5 sur 5 étoiles

super hurtigt levering og fine priser

15 mars 2026

Kære du,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med den hurtige levering og de gode priser. Tak for din positive feedback!<3

Gode produkter

Det er gode produkter og jeg elsker at bruge dem mine negle bliver flotte og kan få en masse forskellige looks hvilket er fantastisk!

Kære Anne-Mette,

Vi er glade for at høre, at du nyder vores produkter og de mange forskellige looks, du kan skabe! Tusind tak for din positive feedback; det betyder meget for os.<3

Gode produkter😍

Gode produkter, og hurtig levering, kan anbefales.😍

Kære Signe,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og hurtige levering. Mange tak for din anbefaling og positive tilbagemelding!<3

Super hurtig ekspedition.

Super hurtig ekspedition.

Mail om leveringstid og løbende information. Det er ikke sidste gang vi handler hos nailster.dk. De er meget troværdige og effeltive.

4 mars 2026

Kære Susan,

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores hurtige ekspedition og løbende information om levering. Tusind tak for din tillid og de pæne ord om vores troværdighed og effektivitet.<3

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid rigtig gode varer, der er hurtig levering

Altid rigtig gode varer

Kære Jane,

Vi er glade for at høre, at du altid er tilfreds med vores produkter. Tak for din positive tilbagemelding!<3

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super glad for den positive og…

Jeg er super glad for den positive og gode kundeservice jeg har fået.

Jeg mente jeg havde købt min elektriske negle fil hos nailster.dk men den viste sig at være købt i anden webshop.
Håndstykket bliver pludselig utrolig varmt (kan ikke holde på det).

Jeg skrev med serviceteamet og fik præcis den hjælp, jeg havde brug for, selvom produktet var købt andet sted.

Jeg indsendte kvittering og fik super pænt svar retur at de ville sende mig et nyt håndstykke.

Jeg giver 5 stjerner, fordi jeg ikke forventede de kunne hjælpe da jeg skrev jeg havde købt den andet sted (Matas)

Top service, og min bedste anbefaling

13 mars 2026

Kære Jonna,

Hvor er vi bare glade for at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice. Vi er taknemmelige for din feedback og sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, selvom produktet var købt i Matas. Det er dejligt at vide, at vi kunne hjælpe dig med et nyt håndstykke. Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse.<3

Toppklasser kundservice

Mitt paket försvann med fraktbolaget, hörde av mig till kundtjänst och fick svar dagen efter. Dom gjorde spårning och erbjöd sedan att direkt skicka ett nytt paket med samma innehåll. Ingen retur, jag behövde inte göra ny beställning utan dom löste allt.
Trevlig, proffsig & hjälpsam service.
Enda produkterna som fungerar på mina naglar!

13 mars 2026

Käre Meja,

Stort tack för din verkligen fina recension 💖
Det betyder så mycket för oss att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundservice – vi gör alltid vårt bästa för att hitta en snabb och smidig lösning ✨

Det är också så härligt att höra att våra produkter fungerar så bra på dina naglar! Det är precis det vi drömmer om 🙌

God hjemmeside 👍

God hjemmeside 👍
Hurtig levering 👍

Kære Marianne,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores hjemmeside og hurtig levering. Tak for din positive feedback!<3

Hej Susanne,

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige behandling og forsendelse. Tak for din søde og positive feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nailster er en af mine yndlings…

Nailster er en af mine yndlings hjemmesider ikke kun fordi de har et kæmpe udvalg af negle ting men de sender ens pakke mega hurtig. Alle de pakker jeg har købt er kommer hjem dagen efter eller 2

11 mars 2026

Kære Tilde,

Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med vores store udvalg og hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse. Tak for din søde og positive feedback!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus