Samlar på nallar. Har gudbarnbarn som har fått och ska få en Steiffnalle. Har själv en jubileumsnalle från 2007. Mycket nöjd med att det finns "grabbar" att köpa för olika tillfällen.
Var lite skeptisk till att handla från Nalleriet med tanke på tidigare recensioner, men den produkt jag var ute efter fanns bara där. Så här gick köpet till: Dag 1, lunchtid - mejlade en fråga Da... Voir plus
Det fungerade bra med allt men jag fick inget svar på min mail som jag skickade när nallen var slut i lager,men det löste sig snabbt ändå.
Sökte en tiger till mitt barn med funktionsvariation. En tiger som kommit bort på och letade en exakt lika. Dom tog sig tid att fotografera tigern dom hade från två olika håll. Otroligt hjälpsam!
- Boutique de cadeaux
- Magasin de puériculture
- Magasin pour enfants
- Fournisseur de cadeaux d'entreprise
- Service e-commerce
- Magasin de jouets
På Nalleriet.se hittar du kvalitets nallar, gosedjur, nalle och mjukisdjur.
Suède
- nalleriet.se
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jättefin gosedjur katt.
Fin hemsida med gosedjur.
Snabb leverans.Fick den fort. Ger 5 stjärnor som jag tycker är värd.
Mvh Christel
Snabb leverans och fin nalle
Snabb leverans och väldigt nöjd med…
Snabb leverans och väldigt nöjd med varandra jag köpte👍😃
Det gick fort med leveransen och…
Det gick fort med leveransen och gosedjuren har tagits emot som gåva till en nybliven mor! Å så lycklig hon blev! 😃🥰
Snabb leverans och bra kvalitet:)
Fin hund och snabb leverans.
Toppen!
Snabb, smidigt, enkelt att beställa. Varorna kommer snabbt. :) fina varor :) bra information om varorna. :)
Snabb leverans och nöjd med kaninen!
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans, en fantastisk och mysig gosehund kom hem till mig. Blir till 100% en ny favorit här hemma.
Köpte Lenka Kanin som en present
Köpte Lenka Kanin som en present, söt, fin och bra kvalitet💮
Snabb leverans.
Snabb service