Sto je super, okej kvalitet i lako se sklapa. Na sajtu je pisalo da će stići za 37 radnih dana ali stiglo je za nedelju dana, što je stvarno prijatno iznenađenje. Super komunikacija sa zaposlenima i r... Voir plus

L'entreprise a répondu
Sve je bilo odlicno i po dogovoru, mozda malo duze vreme isporuke u odnosu na receno (umesto 9 dana dobili smoporudzbinu nakon 16 dana) Jedini problem je bila jedna stranica ormara, ali to je fabric... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prezadovoljna! Sve je prošlo besprekorno, od naručivanja proizvoda, beskrajne ljubaznosti i strpljenja u dogovaranju oko detalja, do dostave i izuzetno kulturnog i pozitivnog kurira. Kao konačni rez... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ormar je fantastican! Uklopio se savrseno! Jedina mana celog iskustva bio je poziv operatera pre dostave istog, koja je upozoravala da promenim izbor ormara jer ogledala stizu ostecena. Nije bila bas... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hiljade komada nameštaja online za vaš dom.
Demande des avis aux clients
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Jako loš kvalitet za puno para...
Ivice na stolu su neobrađene i bez kant trake. Sto je pretežak!!

Réponse de Namestaj1.rs
Narucili smo kupatilski ormarić sa korpom za veš. Mesec dana od dana narucivanja do isporuke s tim da rekose da je Bex pokusavao da me kontaktira i da je paket vracen jer nisu mogli da me dobiju, a nikakvog dokaza o tome nemam. Takodje, rekose da je broj porudzbine poslovna tajna i da ne mogu da mi ga kazu. Zatim je stigla komoda jaaaaako loseg kvaliteta. Donji deo sa korpom ne naleze kako treba, vratanca su kriva. Metalni delovi škripe i zadiru. Tako, ukratko, potpuna antipreporuka.

Réponse de Namestaj1.rs
Poštovani, to što nije obezbeđena dostava do stana niti usluga montaže predstavlja veliku neprijatnost; štaviše, uz isporučeni krevet nedostajali su delovi za montažu, a u uputstvu nije navedena dimenzija navoja šrafova.

Réponse de Namestaj1.rs
Full, vrhunska profesionalnost. Ostanite ovakvi i preuzmite dominaciju nad namestajem u Srbiji

Réponse de Namestaj1.rs
Jedina mana je ta sto je vozac sam i nije moguce da istovari namestaj sam. Mislim da je potrebna jos jedna osoba za istovar. Ja sam bila u velikom problemu jer nije imao ko da pomogne a ja kao zena(sa operisanom kicmom) nije bilo moguce pomoci mu. Imala sam srece jer sam imala goste koji su priskocili u pomoc.

Réponse de Namestaj1.rs
Profesionalno,korektno i ,za uslove poslovanja u na koje smo navikli našoj zemlji,iznenađujuće pozitivno.Svakako ćemo nastaviti saranju,sve preporuke.

Réponse de Namestaj1.rs
Garnitura je odlicna. Kvalitet ne odstupa od onog sto je u opisu i na slici. Takodje jako prijatan razgovor sa operaterom pre potvrde isporuke i lepo razjasnjene sve nedoumivce.

Réponse de Namestaj1.rs
Nice color - greige. Not to bright and not too dark. Best price on market for same/similar item.

Réponse de Namestaj1.rs
One delivery failed. I have been waiting on Friday, and product came next week (on Wednesday). Everything else was good. 😀

Réponse de Namestaj1.rs
Great experience, especially with Mr. Luka who menage all, from purchase order to delivery.

Réponse de Namestaj1.rs
Profesionalnost, tačnost i ekspeditivnost! Kako nam je rečeno, tako je i bilo. Zaista sve pohvale za odličnu saradnju!

Réponse de Namestaj1.rs
Odlična komunikacija i profesionalni odnos prema kupcima. Kod zamene naručenih proizvoda nije bilo nikakvih problema

Réponse de Namestaj1.rs
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.