Naručila sam krevet TrendyNest Vulpora I (Abriamo 04) (Područje za spavanje: 140 x 200 cm) u utorak navečer, u petak je dostavljen. Sve je odrađeno prema dogovoru bez ikakvih komplikacija. Svaki kor... Voir plus

L'entreprise a répondu
Vrlo lijep i kvalitetan krevet, još ljepši nego na slici. Isporuka je bila kako je najavljeno. Za oboje – 5 zvjezdica. Servis tvrtke je odličan: na upit se odgovor dobije odmah. Međutim, odgovor tre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sve od potrage do dostave je prošlo super. Stranica je pregledna, veliki izbor i dobre cijene. Narudžba je došla u roku. Dostavljači su bili uredni, ljubazni i same pohvale imamo za njih. Garnitura j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trgovina s velikim izborom namještaja. Komad koji sam naručio bio je jeftiniji za 170 eura u odnosu na originalnu cijenu na drugoj web stranici (nakon popusta fotelja je bila jeftinija za 100 eura, al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Réponse de Namjestaj.hr
Kutna garnitura Columbus 132 kvalitetom nažalost nije ispunila naša očekivanja. Nakon otprilike 5 tjedana počela je škripati iako je minimalno korištena. Bilo je ljeto i praktički smo cijelo vrijeme bili vani. Javili smo se trgovini, poslali su nam novu garnituru i organizirali preuzimanje stare bez ambalaže što je bilo posebno korektno jer je nakon 5 tjedana naravno više nismo imali.
Nažalost i druga garnitura stigla je s oštećenim materijalom zbog čega sam bila prilično razočarana.
Ono što moram posebno pohvaliti je korisnička podrška. U današnje vrijeme AI-ja, botova i automatiziranih odgovora ovakva komunikacija je zaista rijetkost. Na neke mailove odgovarali su mi već nakon nekoliko minuta. Komunikacija je bila konkretna, profesionalna i upravo onakva kakvu očekujem od ozbiljne tvrtke.
Budući da sam zaključila da ova konkretna garnitura očito nije na razini kvalitete koju očekujem rekla sam da ne želim novu zamjenu već povrat novca. Novac je sjeo na račun u roku od nekoliko dana.
Zbog samog proizvoda dajem jednu zvjezdicu manje ali poslijekupovna komunikacija s kupcem i rješavanje problema su čista desetka. Upravo zbog toga bih ponovno kupovala kod njih jer znam da ako se nešto i dogodi postoji stvarna osoba s kojom mogu komunicirati i koja će problem riješiti brzo i korektno.
Jedino je šteta što nemaju montažu jer bi i to bio odličan dodatak njihovoj usluzi.
Svaka čast. Ovo je danas zaista iznimka.

Réponse de Namjestaj.hr
Pet zvjezdica dokazuje da je svaki komentar suvišan

Réponse de Namjestaj.hr
Namjestaj zadovoljne kvalitete. Isporuka kasnila 20 dana.

Réponse de Namjestaj.hr
Nije bilo dovoljno sitnih dijelova u paketu pa sam morao ići u trgovinu po dodatne stvari

Réponse de Namjestaj.hr
kada se sklopio stol nije bio lijepo ravan nego je centimetar u krivo

Réponse de Namjestaj.hr
Kupljena komoda i dva noćna ormarića koja su plaćena 600 € međutim vizualno i kvaliteta ne vrijedi toliki novac izgleda tako jeftino i nekvalitetno s tim da je je na ladičara nakon dva mjeseca su nastale pukotine sa bočne strane što je vidljivo i nakon reklamacije tvrde da je to zbog sastavljanja ali definitivno loša kupovina i nikad više preko te stranice zaobilaziti .

Réponse de Namjestaj.hr
Narudzba je stigla pravovremeno, uz prethodnu informaciju. Jedina zamjerka, a nije beznacajna, je ogranicavanje kupnje na rate. Naime, ne prihvacate kupnju debit karticom OTP banke.

Réponse de Namjestaj.hr
Moje iskustvo s namjestaj.hr je za čistu peticu. Namještaj uživo izgleda točno onako kako je prikazan na slikama, ako ne i bolje. Usluga je profesionalna, a omjer cijene i kvalitete je odličan. Sigurno ću ponovno kupovati ovdje! Preporučujem svima koji traže pouzdanu web trgovinu.

Everything was perfect. Delivery and quality of furniture. Thank you :D

Réponse de Namjestaj.hr
Iako sam očekivala da će mi komoda doci za 1 mjesec kako je bilo navedeno, dosla je kroz par dana.
Komoda je složena, izgleda dosta dobro. Jos nije na zidu, ali mislim da će izgledati savršeno sa ladicama koje cu staviti ispod komode.
Kvaliteta odlična.

Réponse de Namjestaj.hr
Kupovina je prošla super. Namještaj je izvrstan. Jedino na što se mogu požaliti su loše upute za montažu, odnosno u jednom paketu manjak istih.

Réponse de Namjestaj.hr
Brza dostava. Kvaliteta namještaja. Dostupnost plaćanja pouzećem i ljubaznost dostavljača.

Réponse de Namjestaj.hr
Brza isporuka, odlična korisnička služba, o svemu obavještavaju, pitaju, o svemu se možeš dogovoriti. Stvarno ugodno iskustvo kupovine

Réponse de Namjestaj.hr
Very precise in regards to timeline of delivery, communication easy, simple and yet professional.

Réponse de Namjestaj.hr
Great communication with customer service via mail, supportive and fast. Delivery was exactly was on time, and the delivery man very was polite and fast.

Réponse de Namjestaj.hr
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.