Banner for Namjestaj.hr

Namjestaj.hr Avis

1 774
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Naručila sam krevet TrendyNest Vulpora I (Abriamo 04) (Područje za spavanje: 140 x 200 cm) u utorak navečer, u petak je dostavljen. Sve je odrađeno prema dogovoru bez ikakvih komplikacija. Svaki kor... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vrlo lijep i kvalitetan krevet, još ljepši nego na slici. Isporuka je bila kako je najavljeno. Za oboje – 5 zvjezdica. Servis tvrtke je odličan: na upit se odgovor dobije odmah. Međutim, odgovor tre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sve od potrage do dostave je prošlo super. Stranica je pregledna, veliki izbor i dobre cijene. Narudžba je došla u roku. Dostavljači su bili uredni, ljubazni i same pohvale imamo za njih. Garnitura j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Trgovina s velikim izborom namještaja. Komad koji sam naručio bio je jeftiniji za 170 eura u odnosu na originalnu cijenu na drugoj web stranici (nakon popusta fotelja je bila jeftinija za 100 eura, al... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de meubles de chambre à coucher
  3. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.

Besplatna dostava

Besplatna dostava diljem Hrvatske

Sve narudžbe besplatno dostavljamo na kućnu adresu diljem kontinentalne Hrvatske i na otoke povezane mostom (do najbliže pristupne točke do koje se može doći kombijem). Cijena dostave za Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu pristupnu točku na kopnu.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 98 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(1 774)

1 251 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Što je naručeno to je i isporučeno u…

Što je naručeno to je i isporučeno u dogovorenim rokovima.Veliki izbor artikala po povoljnijim cijenama nego u salonima namještaja.Sve u svemu,svaka preporuka!

Poštovani Stipe,

Noté 5 sur 5 étoiles

Isporuke na vrijeme, komunikacije na nivou

Kako je ma slici tako je i u stvarnosti.Ispostovano sve,i vec puno puta kupujem kod njih i mogu dati samo dobre preporuke

Poštovana Vesna,

Vaša recenzija nam puno znači! Hvala što ste nas odabrali i podijelili svoje iskustvo. Radujemo se ponovnoj suradnji!

Brza dostava

Brza dostava, sve ok.

Poštovana Pamela,

hvala na pozitivnoj ocjeni! Važno nam je znati da naše usluge ispunjavaju Vaša očekivanja. Radujemo se ponovnoj suradnji!

Komunikacija sam trgovinom,brzina…

Komunikacija sam trgovinom,brzina isporuke.

Poštovana Gabrijela,

Brza dostava i suradnja

Brza dostava i suradnja. Montaža je bila dobra, ali upute bi mogle biti preciznije.

Poštovana Palma,
Hvala na recenziji! Vaše mišljenje nam je vrlo važno jer nam pomaže unaprijediti uslugu. Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo!

Brza dostava

Brza dostava, dobar omjer cijene i kvalitete

Poštovani Zoran,

Sve je odrađeno korektno

Sve je odrađeno korektno. Dostava u roku, vozač susretljiv, namještaj odličan.

24 août 2026

Poštovana Silvana,
hvala što ste podijelili svoje mišljenje! Vaše povratne informacije pomažu nam da se razvijamo i osiguramo još bolju uslugu u budućnosti. Nadamo se da ćete ponovno naručivati kod nas!

Odlična kupovina

Jako smo zadovoljni kupnjom te kvalitetom proizvoda. Brza dostava i ljubazni dostavljači.

Poštovana Stella,
hvala Vam na povratnoj informaciji. Cijenimo mišljenje naših klijenata.
Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo!

Noté 5 sur 5 étoiles

From the first moment I ordered to when…

From the first moment I ordered to when the item was ordered, I had a great experience. The communication with the delivery and dispatch personell was great and everything went easy.

Dear Katarina,
thank You for the positive rating! It is important for us to know that our services meet Your expectations.
We look forward to working with You again!

Noté 5 sur 5 étoiles

Profesionalno odrađen posao od…

Profesionalno odrađen posao od telefonske konzultacije prije narudžbe do same dostave kvalitetnog proizvoda u kuću. Sve preporuke.

Poštovana Slavka,

zahvaljujemo na Vašoj recenziji.
Jako nam je drago što ste zadovoljni cjelokupnim iskustvom kupnje, od naručivanja do dostave.
Veselimo se našim budućim suradnjama!

Noté 3 sur 5 étoiles

Poštovani Vedran,

zahvaljujemo na povratnoj informaciji.
Iskreno se ispričavamo na pomaknutom okvirnom terminu isporuke. Svakako se trudimo svaki proizvod iz narudžbe isporučiti u okvirnom terminu, koji nije fiksni i podložan je promjeni sukladno s proizvođačem.
Neprestano težimo poboljšanju i cijenimo sve povratne informacije. Nadamo se da ćemo imati priliku opravati Vaše povjerenje.

Zadovoljna sa svime

Zadovoljna sa svime, komunikacija i sve top

25 août 2026

Poštovana Helena,
hvala na Vašoj recenziji.
Jako nam je drago da ste zadovoljni našom uslugom.
Nadamo se da ćete i ubuduće odabrati nas!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kupila sam fotelje...koje su prekrasne

Kupila sam fotelje...koje su prekrasne. Komunikacija sa osobljem Namještaj.hr i dostavom izvrsna.
Ostanite takvi....pa neće faliti kupaca..

Poštovana Mirjana,
izuzetno cijenimo Vašu recenziju! Hvala što ste podijelili svoje iskustvo. Vaše mišljenje nam je vrlo važno kako bismo dodatno unaprijedili naše usluge!

Perfect all

Top topova 🙂👍

Poštovani Mladen,

Sve je bilo🔝

Prezadovoljna sa svime

Poštovana Petra,

Dear Tatjana,
thank You for Your review.
We are glad that You are satisfied with our service and we're looking forward to Your future order.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dobra komunikacija

Dobra komunikacija, kvalitetni proizvodi i dobra ekipa za dostavu.

Poštovana Sanda,

Noté 2 sur 5 étoiles

Kutna garnitura Denton je jako los…

Kutna garnitura Denton je jako los kvalitet.Tanka iverica kao karton. Uopće nije za dnevni boravak,više za neku tinejdžersku ili dječju sobu.Mjere su točne i boja je lijepa ali ostalo je ispod prosjeka. Za te novce mogao se kupiti daleko kvalitetniji proizvod. Dostava i komunikacija besprijekorni.

24 août 2026

Poštovana Stela,
hvala na recenziji.
Jako nam je žao što naručeni proizvod nije ispunio Vaša očekivanja. Voljeli bismo istražiti situaciju te Vas molimo da nas kontaktirate na broj telefona 018000383 ili putem e-maila info@namjestaj.hr, , a mi ćemo učiniti sve kako bismo Vam pružili bolje iskustvo u budućnosti.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitetan kauč i brza i besplatna…

Kvalitetan kauč i brza i besplatna dostava

25 août 2026

Poštovani Franko,
hvala Vam na poslanoj poruci i izraženom zadovoljstvu našom uslugom. Obradovali ste nas!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus