Naručila sam krevet TrendyNest Vulpora I (Abriamo 04) (Područje za spavanje: 140 x 200 cm) u utorak navečer, u petak je dostavljen. Sve je odrađeno prema dogovoru bez ikakvih komplikacija. Svaki kor... Voir plus

L'entreprise a répondu
Vrlo lijep i kvalitetan krevet, još ljepši nego na slici. Isporuka je bila kako je najavljeno. Za oboje – 5 zvjezdica. Servis tvrtke je odličan: na upit se odgovor dobije odmah. Međutim, odgovor tre... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sve od potrage do dostave je prošlo super. Stranica je pregledna, veliki izbor i dobre cijene. Narudžba je došla u roku. Dostavljači su bili uredni, ljubazni i same pohvale imamo za njih. Garnitura j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trgovina s velikim izborom namještaja. Komad koji sam naručio bio je jeftiniji za 170 eura u odnosu na originalnu cijenu na drugoj web stranici (nakon popusta fotelja je bila jeftinija za 100 eura, al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Ima dosta izbora, zadnja komoda koju smo narucili nije bas lavalitnetna i teška je za sastavit

Réponse de Namjestaj.hr
I ordered as a foreigner and I have to say their customer service was amazing. I had some issues with the payment and my foreign bank and they understood and worked through it with. Quick response, great communication!

Réponse de Namjestaj.hr
Super trgovina, često kupujem na otok, komunikacija savršena, sve se dogoviri... preporučam

Réponse de Namjestaj.hr
Čekamo još zamjenski dio jer smo imali malo oštećenje, ali kad stigne, ako stigne u roku od 20 dana i sve bude ok, moram priznati da će to biti najbolje online iskustvo s trgovinama s namještajem u HR.
PS Zamjenski dio dostavljen, sve pohvale!

Réponse de Namjestaj.hr
I was helped during the purchase. The assistance is really quick and helpful

Réponse de Namjestaj.hr
Super..i još ću naručiti jer sam jako zadovoljna.Hvala vam.

Réponse de Namjestaj.hr
Najbolji 😘Profesionalni,uslužni sve dode po planu i dogovoru..

Réponse de Namjestaj.hr
LJubazni i stručni agent na webu-Filip,ljubazni i susretljivi vozač

Réponse de Namjestaj.hr
Od Namještaj.hr kupili smo NOVI krevet i trosjed za potpuno renoviran stan. Nakon početka korištenja namještaja prijatelju (koji je nekoliko dana spavao na trosjedu) su se po tijelu počeli pojavljivati brojni izrazito svrbljivi ugrizi, neki s mjehurićima, koji su mu ostavili i ožiljke. Ubrzo smo u namještaju pronašli STOTINE ličinki i sitnih kukaca koji su izlazili iz trosjeda i skrivali se u njegovoj tkanini.
Osim što smo ostali bez kreveta i trosjeda, cijela situacija prouzročila nam je niz dodatnih troškova koje nikada ne bi imali da nam nije isporučen ovakav namještaj: unošenje i ponovno iznošenje namještaja, dezinsekcija, velike količine biocidnih sredstava, čišćenje i tretiranje prostora te hitna kupnja novog kreveta i trosjeda, koji su nas koštali znatno više.
Namještaj.hr na kraju je preuzeo oba proizvoda i pristao vratiti njihovu kupoprodajnu cijenu. Međutim, nismo dobili nikakvu kompenzaciju za dodatne troškove i štetu koju nam je ovaj slučaj prouzročio.
Povrat novca za robu koju smo morali vratiti smatram minimumom, a ne kompenzacijom za posljedice koje smo pretrpjeli.
Kupac koji kupuje novi krevet i trosjed ima pravo očekivati čist i siguran proizvod, a ne situaciju u kojoj mora tražiti pomoć službe za dezinsekciju, tretirati vlastiti dom biocidima, fotografirati kožne reakcije i kukce te na kraju ponovno kupovati osnovni namještaj.
Ne mogu riječima opisati koji smo horor proživjeli. To ne bi nikome poželjela. .

Réponse de Namjestaj.hr
Kao i već u više navrata bilo je sve super.
Vrijednost za novac maksimalna .
Naručena roba je stručno zapakirana, sve je kao na fotografijama pa i bolje. Laka montaža uz razumljive upute. Dostava za svaku pohvalu .
Hvala još jednom timu Namještaj. Hr i ostanite tako dobri

Réponse de Namjestaj.hr
Od jednostavne narudzbe do dostave sve je proslo savrseno. Dosta bila u roku,momci unijeli narudzbu u stan. Tocnost i kvaliteta sve u jednom.

Réponse de Namjestaj.hr
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.