L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Snelle levering, klein probleempje maar na snelle reactie van Namture via email alles netjes opgelost. Dus bedankt!
Zeer tevreden over deze snijplankenset. Kwam in een verpakkingsdoos die er erg chique uitzag, en waar alles keurig in zat verpakt. De kwaliteit van de snijplanken zelf zijn ook grandioos! Absolute aa... Voir plus
Natuurlijke producten van topkwaliteit – eerlijk, lokaal & met een luxe uitstraling Bij Namture draait alles om kwaliteit, duurzaamheid en échte betrokkenheid. Wij – Jan en Marinus, twee broers met roots in Nederland en Vietnam – ontwerpen en ontwikkelen unieke producten van natuurlijke materialen, met een premium afwerking en uitstraling. Denk aan robuuste snijplanken van FSC-gecertificeerd acaciahout, luxe cadeauverpakkingen, kokosnoot vogelhuisjes en handgemaakte kaarsen. Alles lokaal geproduceerd, met aandacht voor elk detail. Wat ons onderscheidt van andere merken? Wij zijn zélf betrokken bij het volledige productieproces. Eén van ons woont in Vietnam en staat in direct contact met de werkplaatsen. Daardoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen én eerlijke werkomstandigheden waarborgen. Onze snijplanken worden bijvoorbeeld met de hand afgewerkt, behandeld met voedselveilige premium olie, en geleverd in een luxe box – ook ideaal als stijlvol cadeau. Wij kiezen voor samenwerking met lokale makers in plaats van anonieme massaproductie. We betalen eerlijke prijzen, bouwen duurzame relaties op en doneren 10% van onze winst aan lokale projecten waar we persoonlijk bij betrokken zijn. Onze klanten kiezen bewust: voor een mooi, eerlijk en duurzaam product – en een merk dat staat voor transparantie, betrokkenheid en kwaliteit. Meer weten? Bekijk ons aanbod op www.namture.com
Pays-Bas
Dus bedankt!
2er-Pack Handgefertigtes Kokosnuss Vogelhaus wurden Mitte Januar über. Amazon bestellt. Sie sehen wunderschön putzig aus👍👍 Tolle Verarbeitung handgemacht liebevoll zusammengestellt für die Vögelchen leider war noch keins drin. Mir gefällt sehr gut 👍👍 deshalb klare Empfehlung!! Not made in China i love it thank you so much 👍👍
Schnelle Lieferung ohne Schaden sorgfältig im Papier verpackt 👍👍
Volle Punktzahl und sehr zufriedene Kundin

Réponse de Namture
De kwaliteit van de snijplanken zelf zijn ook grandioos! Absolute aanrader voor mensen die van een degelijk product houden!
Het bestelproces was heel duidelijk. Levering in prima verpakkingsmateriaal en de producten zijn zoals omschreven en aan te raden. Hier hopen we langdurig gebruik van te kunnen maken.
Hele positive ervaring. Mijn oude adres stond in het aflever systeem waardoor het pakketje nog een x retour gegaan is. Vervolgens kosteloos opnieuw opgestuurd. Hoe fijn! Product is ook precies zoals gehoopt. Heel tevreden
Ik heb zelf nu voor het eerst een product gekocht, een kokos voederbakje met trapje en is gisteren besteld en vandaag bezorgd, top! Mooi product en het is heel degelijk en niet te vergeten heel duurzaam.

Réponse de Namture
De mogelijkheid om een pre-order te plaatsen vonden wij heel fijn. De snijplanken set is daarna ook heel snel al geleverd en zat super netjes verpakt. Vooral de giftbox waar de snijplanken in zitten is een hele mooie die daarna nog voor allerlei andere zaken te gebruiken is. De snijplanken zien er super mooi uit en zijn van een goede kwaliteit.

Réponse de Namture
Vandaag mijn 3 delige snijplanken set ontvangen. Het was al een beleving om het uitpakken. Het voelde als een cadeautje, en dat is het ook. Het zijn 3 stevige snijplanken. Mooie vormgeving en door de verschillende groottes voor elke keukenklus te gebruiken.

Réponse de Namture
Wat een prachtige handgemaakte snijplanken. Je ziet en voelt de aandacht die het gekregen heeft bij het maken. Netjes en duurzaam verpakt in een herbruikbare, robuuste doos. Vooral het transparante verhaal over productie en de mensen die het maken geeft mij een goed gevoel. Daarnaast staat de luxe set ook nog eens prachtig in de keuken.

Réponse de Namture
Blij met de prachtige bamboe snijplank XL en de snelle service van Namture.

Réponse de Namture
2 keer kokosnootkommen ontvangen en 2 keer lekten ze. Waardeloos echt . Het was m’n kerstpakket en het moet ook nog zogenaamd duurzaam zijn.

Réponse de Namture
Wij zijn sinds kort eigenaar van de Namture snijplankenset: een fraaie combinatie van drie formaten snijplanken in een robuuste uitvoering. Dankzij de rubber voetjes hoef je nooit meer een natte doek onder je plank te leggen en het lekgootje voor vocht is echt goed doordacht! De set werd geleverd in een luxe verpakking die stevig genoeg is om te hergebruiken en de houten standaard zorgt dat de planken netjes kunnen drogen en een plekje op ons aanrecht vrijhouden voor onze (inmiddels trouwe) keukenmaatjes.

Réponse de Namture
Erg mooie planken en super in gebruik! De snijplanken set is echt een aanrader👌🏼

Réponse de Namture
After bad experiences with other cutting boards, very happy with this set.
A very nice product and very pleasant to use.
I had some questions about maintenance and they were answered very quickly.

Réponse de Namture
Prachtige donkere set snijplanken inclusief houder ontvangen. Prachtige kwaliteit en prachtig verpakt in een verpakking die je ook nog eens kunt hergebruiken! Echt over nagedacht! Een Pronk stuk in de keuken en geen plastic meer in ons eten! Aanrader .

Réponse de Namture
Erg blij met de geleverde snijplanken. De kwaliteit van de snijplanken is hoogstaand en de levering was zeer snel.

Réponse de Namture
Super tevreden met mijn aankoop bij Namture! De snijplankenset van acaciahout is echt stevig, heeft een prachtig houtpatroon en komt in een mooie, herbruikbare giftbox. Ook het vogelvoederhuisje is een leuke toevoeging aan mijn tuin, makkelijk op te hangen en 100% natuurlijk. De Toasted Coconut kaars ruikt heerlijk en heeft een lange brandduur van wel 50 uur. Ik waardeer de duurzame en natuurlijke aanpak van Namture enorm. Zeker een aanrader!

Réponse de Namture
Ik heb de snijplanken heel snel binnen gekregen en ze zijn prachtig verpakt in een mooie giftbox. Super nice gedaan! Erg mooie dikke planken die stevig in de houder staan. Bedankt Namture voor de mooie spullen!

Réponse de Namture
En savoir plus sur les différents types d'avis.