Tusen tack för att ni såg till att åtgärda problemet som uppstod vid tidigare besök. Imponerad över hur ni tar er an en missnöjd kund och ser till att arbetet blir mer än väl utfört. Tack för en fin k... Voir plus
Skulle få ett altandäck och många stenplattor tvättade. Gustav och William gjorde ett noggrant och bra jobb. Hela tiden en dialog med mig så att jag var nöjd. Fantastisk trevliga och duktiga kill... Voir plus
Tydlig information med text och foton! Trevligt bemötande både på telefon och av Elias, som var här! Tråkigt att det var något fel med bilen första gången, så det gick inte att göra någon rengöri... Voir plus
Vill säga stort TACK till fantastiske Gustav som var här i dag och rengjorde mina stenpestangripna plattor. Så noggrann och serviceminded, och gjorde så fint efter sig. Nu sitter jag här och bara njut... Voir plus
- Service de lavage à pression
- Jardin
- Service d'entretien du terrain
- Service d'entretien de pelouse
- Service de nettoyage
Vi brinner för att ge nytt liv åt utomhusytor! Sedan 2008 har vi bekämpat stenpest och annan smuts med specialrengöring och ytbehandling i toppklass. Allt började i Danmark när våra grundare upptäckte hur vanligt problemet var – och bestämde sig för att lösa det. Idag har vi vuxit till ett marknadsledande företag med kontor i Köpenhamn, Århus och Trelleborg. Våra 130+ engagerade medarbetare förvandlar årligen över 30 000 fastigheter, från Skåne och Göteborg till Stockholm och Kalmar. Med oss får dina ytor inte bara en rengöring – de får en nystart!
Lastvägen 16, 23162, Trelleborg, Suède
- 040-6435400
- info@nanostone.se
- nanostone.se
A répondu à 86 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Tack Fabian för trevligt bemötande och…
Tack Fabian för trevligt bemötande och väl utfört arbete 😁

Réponse de Nanostone AB
Proffsigt bemötande och bra resultat 👍
Proffsigt bemötande och bra resultat 👍. Kan varmt rekommenderas!

Jocke och Leo på Nanostone
Jocke och Leo fick kriga i ösregnet..vilket dom gjorde förtjänstfullt. Var svårt att se från början då det blev full storm och regn. Nu när trallen börjar att torka kan jag bara konstatera att Jocke och Leo gjort ett bra jobb. Nu är jag spänd på nästa besök och en offert även på stentvätt.
/Anders Södertälje

Réponse de Nanostone AB
Bra från början till slut
Bra från början till slut! Oerhört proffsigt och väl utfört. Bra på kommunikation, kommer på utsatt tid och meddelar i god tid. Rekommenderar starkt! Jag är väldigt nöjd!

Från 10 till 2 år
Fixade trallen på altanen så den efter 10 år ser ut som 2 år, inte ny.

Réponse de Nanostone AB
Idag har Ameer varit hos oss
Idag har Ameer varit hos oss, tvättat o behandlat vårt altangolv. Gjorde ett jättebra jobb o gav oss bra information.
Kan rekommenderas.

Réponse de Nanostone AB
Elias Engdahl gjorde ett jättefint…
Elias Engdahl gjorde ett jättefint arbete. Både stensättning och trädäck blev jättefina och angränsande ytor snyggt rengjorda. Tack!

Réponse de Nanostone AB
Proffsig utförd arbete efter kundens…
Proffsig utförd arbete efter kundens behov samt bra råd för vidare underhåll sv trädäck! Rekommenderar till alla, trevlig bemötande med bra kunskap av jobbet! Bravo! Med vänlig hälsning, huba egyed leg vet

Réponse de Nanostone AB
Trevlig personal som gör ett noggrannt…
Trevlig personal som gör ett noggrannt och snyggt arbete. Är sååå nöjd

Allt var till belåtenhet
Allt genomfördes som det skulle och tiden höll dom som dom skulle, mycket nöjd med arbetet som gjordes hos oss 👍🏼

Réponse de Nanostone AB
Ni har en medarbetare Elias Engdahl som…
Ni har en medarbetare Elias Engdahl som varit hos oss och vi är så glada att det blev just han ! Ett kanon jobb är utfört och vi ger Elias det bästa betyget !TACK !

Stentvätt
Fick bra uppdatering angående beräknad ankomst
Gjorde ett bra jobb och hade ett trevligt bemötande

Tobias Nordström
Tobias Nordström
En trevlig och effektiv
Nanostoned7 medarbetare
som gjorde ett snabbt och
ordentligt jobb med min altan.
Mycket bra.

Supernöjd med uppdraget
Supernöjd med uppdraget, rekommenderar varmt!
Stort tack till Sebastian för noggrant utfört arbete och trevligt bemötande!

Över alla förväntningar!
Jag anlitade Nanostone för behandling av både fasad och tak, och jag är mycket nöjd med resultatet. Arbetet utfördes professionellt från start till slut, med tydlig information om processen och vad jag kunde förvänta mig.
Personalen var trevlig, punktlig och noggrann, och de lämnade allt rent och snyggt efter sig. Redan nu ser både fasaden och taket betydligt fräschare ut, och det känns tryggt att veta att ytorna är skyddade för framtiden.
Jag uppskattar särskilt den goda kommunikationen och hur smidigt allt gick. Kan absolut rekommendera Nanostone till andra som vill ta hand om sitt hus på ett enkelt och effektivt sätt.

Réponse de Nanostone AB
Jocke var här och behandlade…
Jocke var här och behandlade stengångarna, superbra, helnöjd!
Lasse

Réponse de Nanostone AB
Fick hjälp med 200 kvadratmeter…
Fick hjälp med 200 kvadratmeter altantvätt av Fredrik , så hjälpsam och professionell!!
Rekommenderas starkt!!!

Réponse de Nanostone AB
En savoir plus sur les différents types d'avis.