Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn vrouw en dochter hadden stiften van andere merken en waren ontevreden. Toen ze resultaten van de NAPI stiften zagen, waren ze overtuigd, van de kwaliteit, en met name van het resultaat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zondag bestelt, maandag ontvangen. De stiften dekken goed, mooie en heldere kleuren. Ben er zeer tevreden over, een aanrader.

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede klantenservice, alleen de levering van 48 stuks acrylverf stiften klopten niet, misten nummers en zaten van andere bij

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de loisirs
  2. Boutique de cadeaux
  3. Boutique de loisirs créatifs
  4. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Bij Napi draait alles om creëren, spelen en beleven, het liefst even offline en samen. We maken producten voor hobby's en passies die je op je eigen manier beleeft: rustig voor jezelf of juist gezellig met anderen. Onder één merk vind je twee werelden. Napi Creations is er voor iedereen die graag creatief bezig is. Denk aan acrylstiften, alcoholmarkers, textielmarkers, raamstiften, kleurpotloden, fineliners, brushpennen, verf, happy stones en handwerken. Of je nu net begint of al langer bezig bent: met onze complete sets kun je zo aan de slag, op je eigen tempo en voor elk niveau. Het gaat ons niet om een perfect eindresultaat, maar om het plezier van het bezig zijn en even je hoofd leegmaken. Napi Play is er voor wie houdt van actie en spel. Van bestuurbare auto's en dartpijlen tot verzamelmappen voor je kaarten: producten waarmee je meteen kunt spelen, alleen of samen. Leuk voor jong en oud, en een fijne cadeautip voor een verjaardag of feestdag. We geloven dat een hobby het leukst is zonder de druk om er meteen goed in te zijn. Daarom kiezen we voor doordachte, kwalitatieve materialen en heldere uitleg, zodat je zonder gedoe kunt beginnen. Ook handig: snelle levering, gratis verzending en achteraf betalen met Klarna. Wil je je creaties delen of inspiratie opdoen? Volg @napicreations_ en word onderdeel van de Napi-community. Een vraag of loop je ergens tegenaan? We denken graag met je mee.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,4

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mooie stiften,

Mooie stiften,, mega aanbieding

8 septembre 2026

Réponse de Napi

Wat fijn om te lezen, Jeannette. Geniet ervan en veel plezier met maken!

Snel geleverd

Snel geleverd, mooi product, ik werk er veel mee.

8 septembre 2026

Réponse de Napi

Fijn om te horen, Ester. Leuk dat je er zoveel mee doet!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het kwam goed verpakt aan

Het kwam goed verpakt aan. En tot nu toe bevallen de stiften prima.

13 septembre 2026

Réponse de Napi

Fijn om te horen dat de stiften goed bevallen, Willy. Geniet ervan en laat je creativiteit stromen.

Very good

Very good , quality

7 septembre 2026

Réponse de Napi

Thank you. We are happy you like our product!

Kwaliteit overweldigend

Mijn vrouw en dochter hadden stiften van andere merken en waren ontevreden.

7 septembre 2026

Réponse de Napi

Wat fijn om te lezen, Joop. Mooi dat de kwaliteit meteen het verschil maakte. Veel plezier met creëren samen!

De snelle levering

De snelle levering, mooi product

6 septembre 2026

Réponse de Napi

Fijn dat je blij bent met je bestelling, Anja. Veel plezier ermee!

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede klantenservice

1 septembre 2026

Réponse de Napi

Wat vervelend om te lezen, Rachel. Een set die niet klopt is natuurlijk nooit de bedoeling, en we begrijpen dat dit teleurstellend is. We pakken dit meteen op en nemen zelf contact met je op om dit goed voor je op te lossen

Goede binders

Goede binders

7 août 2026

Réponse de Napi

Fijn dat je blij bent met de binders, Yannick. Veel plezier ermee!

Noté 5 sur 5 étoiles

Topalbums voor een mooie prijs!

Het bestellen ging heel gemakkelijk en ik had het de volgende dag al in huis. De albums zijn precies zo als op de plaatjes en ik ben er zeer tevreden over! Hier kan mijn schat heerlijk al zijn Pokemon plaatjes goed in kwijt!

10 août 2026

Réponse de Napi

Fijn om te horen, Nicky! Leuk dat je zo tevreden bent met de albums en dat alle Pokémonkaarten er een mooi plekje in hebben gekregen. 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Sturen mij gebruikte troep op,wel…

Sturen mij gebruikte troep op,wel netjes in de verpakking .

13 août 2026
Avis spontané

Réponse de Napi

Wat naar om te lezen, Manjanna. We nemen dit soort ervaringen serieus. We kunnen in onze eigen administratie helaas geen bestelling op jouw naam terugvinden, waardoor we op dit moment niet kunnen achterhalen wat er is misgegaan. Stuur ons je ordernummer via e-mail, dan kijken we er direct naar. Als het artikel niet is wat je had verwacht, kun je het binnen 30 dagen bij ons retourneren.

Zondag bestelt

9 août 2026

Réponse de Napi

Fijn dat de stiften zo goed in de smaak vallen, Rick. Mooie kleuren maken het maken gewoon leuker. Veel plezier ermee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlot geleverd en voldeed aan de…

Vlot geleverd en voldeed aan de verwachting

4 août 2026

Réponse de Napi

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en volledig aan je verwachtingen voldeed. Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering. Goed product. Helaas was 1 stift uitgedroogd.

30 juillet 2026

Réponse de Napi

Bedankt voor je mooie review, Felix! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze acrylstiften. Jammer dat één van de stiften niet in orde was. We nemen hierover nog even contact met je op. Veel creatief plezier gewenst!

Top service

Onlangs een set acrylstiften gekocht. Helaas was er van twee een dop af en daardoor uitgedroogd.
Los waren ze niet verkrijgbaar en toen kreeg ik gratis een andere set toegestuurd. Top service!

25 mars 2026
Avis spontané

Réponse de Napi

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We hopen dat je nog veel mooie creaties maakt met de acrylstiften!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus