Zowel de fysieke winkel (op afspraak) met mogelijkheid voor een consult als de webwinkel zijn erg verslavend als je van leuke, vrolijke, duurzame luiers houd! Wij zijn nu al een half jaar aan het geni... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik vind het heel fijn dat er laagdrempig contact mogelijk is en er zo fijn meegedacht wordt als je ergens over twijfelt. Het assortiment is lekker uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Ook leuk dat... Voir plus
Superfijne webwinkel voor wasbare luiers en andere wasbare accessoires! Ze hebben alles en helpen je graag bij vragen. Verzending is snel!
Fijne webwinkel met een groot assortiment. Goede bereikbaarheid van de klantenservice. We hebben telkens van mensen als kraamcadeau cadeaubonnen van Nappy’s gevraagd 🙃 en dankbaar gebruik van gemaakt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nappy's.nl heeft het grootste assortiment aan wasbare luiers van Nederland en België. We verkopen meer dan 30 verschillende merken, zowel A-merken als budgetmerken, zodat er voor iedereen een geschikte luier te vinden is. Naast wasbare luiers voor baby's hebben we ook het meest uitgebreide assortiment wasbaar incontinentiemateriaal voor volwassenen en het grootste aanbod aan duurzame menstruatieartikelen. Om je op weg te helpen met je keuze hebben we een online luierkeuzehulp, veel informatie, blogs, video's en duizenden productreviews. Daarnaast hebben we verspreid door Nederland en België tientallen consulenten die persoonlijk kunnen adviseren over wasbare luiers bij baby's uit eigen ervaring. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf €75 gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 100 dagen. -Met je aankoop draag je bij aan een goed doel.
Coordonnées de contact
Zegelhorstweg 4, 7942 RX, Meppel, Pays-Bas
- 0522475883
- info@nappys.nl
- nappys.nl
Les gens ont aussi consulté
Prachtige herbruikbare luiers!
Leuke site waar herbruikbare luiers centraal staan. Ik was meteen aan de prachtige printjes verkocht, maar ik wist niet welke soort luier er bij mij zou passen. Via de site kwam ik in contact met een ambassadeur die me thuis ontvangen heeft om me alles uit te leggen. Nadien bestelde ik een heleboel luiers, deze werden snel bezorgd. Gewoonweg geweldig!
Goede klantenservice en snelle levering
Ik had nog wat vragen n.a.v. mijn aankoop en deze hebben ze uitgebreid beantwoord. Levering is snel binnen en met een persoonlijk briefje erbij!
Super blij met de overbroekjes!
Super blij met de overbroekjes!
Snelle service en handige info!
Ik raad jullie bij iedereen aan :)
Professioneel
Professioneel, klantgericht en vriendelijk. Snelle verzending. Goede producten.
Alles is zo als vermeld
Alles is zo als vermeld . Verzending en service prima . Producten ook
Geweldig en een aanrader.
Leuke duidelijke website met heel veel keus. Bestelling heel snel geleverd. Prachtige producten en goede kwaliteit.
Snel en met zorg geleverd!
herbruikbaar period care product kunnen kopen van Saalt dat ik nog nergens anders in de Benelux heb kunnen vinden :)
Fijne website voor wasbare luiers
Overzichtelijke website met heel veel informatie. Superfijn voor zowel beginners als wanneer je op zoek bent naar iets specifieks. Levering was snel en producten waren zoals omschreven!
Fijn assortiment en snelle levering
Dé webshop voor wasbare luiers!
Ik ben heel blij met nappy’s en hun producten. Ze hebben een overzichtelijke site en zijn snel en vriendelijk in hun communicatie. De producten zijn heel fijn en alles wordt snel geleverd. Toppers!!
Product met gebroken verpakking…
Product met gebroken verpakking ontvangen. Enige reactie dat de koerier het waarschijnlijk heeft veroorzaakt, of ikzelf. Levering en product prima, jammer van de klantenservice, geen aanrader.

Réponse de Nappy's.nl
Fantastisch klantenservice
Fantastisch klantenservice! Ze hebben pro actief twee van mijn bestellingen samengevoegd en de verzendkosten terugbetaald omdat nieuwe totaalbedrag gratis verzending zou zijn. Had niet gehoeven maar wordt enorme gewaardeerd!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.