1. Salon de coiffure
  4. Artiste du maquillage
  5. Styliste
  6. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

Jeg er kompromisløs, når det gælder mit fag. Med en perfektionistisk tilgang til frisørkunsten skaber jeg moderne, personlige og tidløse looks, der fremhæver din individuelle stil. Hos mig er du ikke blot en kunde – du er en gæst, og jeg ønsker, at du skal føle dig velkommen i et rum, hvor ro, forkælelse og personlig service er i fokus. Min vision er at skabe en salon, hvor pulsen sænkes, og hvor du får en oplevelse af luksus i øjenhøjde – et frirum fra hverdagens tempo, hvor du kan læne dig tilbage og lade mig tage hånd om detaljerne. Uanset om du kommer direkte fra arbejdet eller blot trænger til et øjeblik for dig selv, står døren altid åben.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 avis

Professionel oplevelse, velvære på højeste plan

Velvære på højeste plan i de smukkeste omgivelser .
Massere af ro og god service. Vanvittig dygtig frisør som har fuldstændig styr på alt hvad hun laver lige fra klip og farve til rådgivning om hår og produkter.
Jeg kommer som jeg plejer altid hos Natacha, også fremover .

13 janvier 2026

Wow!!!

Wow!!!! jeg er stadig helt høj efter min dag med Natacha😍 Den make-over, jeg fik, er præcis det, jeg altid har drømt om. Hun ramte mit ønske fuldstændig plet og gav mig et resultat, der både føles naturligt, moderne og virkelig klæder mig!

Hun har et fantastisk væsen! ovenud skøn, rolig, ekstrem professionel og behagelig, som gjorde hele besøget til noget helt særligt. Jeg følte mig tryg, set og i virkelig gode hænder hele vejen igennem. Det var ikke bare et frisørbesøg – det var en oplevelse, jeg stadig tænker tilbage på flere dage efter med et smil.

Og vigtigst af alt: Jeg elsker mit nye look! Hver gang jeg ser mig i spejlet, bliver jeg lige så glad igen. Jeg føler mig virkelig godt tilpas og synes, jeg ser virkelig godt ud nu.

Kan varmt anbefales – både for resultatet, stemningen og den personlige oplevelse!

Tak for en dejlig dag, Natacha♥️

26 janvier 2026

Réponse de Natachahedegaard

Hvor er jeg bare glad for denne flotte feedback ! Det gør mig utroligt varmt om hjertet, at du mærker min vision med salonen og hvilke kvaliteter jeg sætter så stort fokus på! TAK !!:-)
Det er desuden altid en sand fornøjelse , at have dig i stolen !
Tak for dig :-)

Ingen andre, skal farve mit hår

Hvis man vil have den billigste pris, er der mange andre frisøre... Men vil man have det flotteste hår, er der KUN Natacha! Hun har virkelig styr på sit håndværk, og forstår virkelig at gøre ens hår-drøm til virkelighed. Jeg har haft hende som frisør i mange år, og hun er uden tøven, den bedste - særligt til hårfarve.

Hun er super professionel, og er god til at tilpasse sig forskellige personers behov - og derfor kommer man mand og datter på 3 år også ved hende.

Hun hjælper også med gode råd, man kan tage med sig hjem. Af produkter der passer til ens hår, små tricks og styling tips, og levere det hele med en skøn service, i vildt smukke omgivelser.

24 janvier 2026

Åhh Nanna !!!
af hjertet tak <3

Du har helt ret! ingen andre bør røre det hår ! :-)
Tak fordi i vælger mig til!

Kh Natacha

Virkelig professionel og behagelig…

Virkelig professionel og behagelig oplevelse fra start til slut. Jeg følte mig i trygge hænder, og resultatet blev præcis, som jeg ønskede. Kan varmt anbefales!

14 janvier 2026

Hej Lisbeth!

Jeg er så glad for, du valgte mit til igen!
det betyder rigtig meget. :-)

Tak for de dejlige ord!
Kh Natacha