Na plus - szybka dostawa i jakość produktów Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opła... Voir plus
Suplementy tej firmy biorę od wielu, wielu lat. Odpowiada mi przede wszystkim to, że mam roczny zapas oraz dogodna forma płatności. Nie mam uwag co do jakości przyjmowanych przez nie suplementów pon... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zakupiłam Wasz produkt na cały rok. W związku z tym przyznaliście mi Państwo prezent - zegarek. Nie potrzebuję klasycznego zegarka - to obecnie nie jest zbyt atrakcyjny przedmiot. W związku z tym zadz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Stali klienci firmy NIE mają jednego konta-zamiast tego każdy zakup wymusza zmianę konta do regulacji należności. Firma nie może się WYLECZYĆ z pseudo prezentów które BURZĄ opinię super preparatów p... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vitamines et compléments alimentaires
- Service de fitness et nutrition
- Boutique de santé et beauté
- Entreprise pharmaceutique
À propos de Natural Pharmaceuticals
Écrit par l'entreprise
Natural Pharmaceuticals jest norweskim dystrybutorem suplementów diety. Portfolio firmy obejmuje kwasy Omega-3 (w tym kwasy Omega-3 dla dzieci), suplementy wspierające prawidłową pracę stawów, preparaty na prostatę oraz kompleksy witamin i minerałów. Suplementy są wytwarzane w Norwegii. Natural Pharmaceuticals jest wyłącznym dystrybutorem suplementów, które ma w swoim portfolio.
Firma działa na obszarze Europy Środkowo-Wschodniej. Sprzedaż prowadzona jest w Polsce, Estonii, Chorwacji, Słowenii, Rumunii oraz na Litwie, Łotwie i na Węgrzech.
Natural Pharmaceuticals działa na polskim rynku już od 15 lat i obsługuje blisko 1 500 000 klientów. W całym regionie środkowo-wschodnio europejskim firmie zaufało już prawie 3 000 000 klientów.
Natural Pharmaceuticals
Écrit par l'entreprise

- 20 zł zniżki na pierwsze zakupy
- Zapisz się do newslettera i otrzymaj 20 złotych zniżki na pierwsze zakupy! www.natural.pl
Coordonnées de contact
Domaniewska 28, 02-672, Warszawa, Pologne
- (22) 490 69 67
- sklep@natural.pl
- natural.pl
Uwagi do sposobu płatności
Na plus - szybka dostawa i jakość produktów
Mam jednak zastrzeżenia do sposobu płatności. Jestem klientem od bardzo wielu lat, zamawiałam wiele produktów i jedynym sposobem dostępnym mi bylo opłacanie nakladajacych się płatności przez link z powiadomienia mailem i / lub sms. Od pewnego czasu przestały te powiadomienia przychodzić, natomiast bardzo niemiła pani dzwoni do mnie z pretensjami i pouczeniami jak powinnam opłacać zamowienie, twierdząc że nie firma już nie wysyła powiadomień i mam orientować sue we wszystkich ratach sama. Nie uprzedzono mnie o tej zmianie. Na stronie w moim koncie są zupełnie inne numery zamówień i brak możliwości śledzenia realizacji spłat. Będę musiała poświęcić dużo czasu na zorientowanie się i spłacenie. Muszę zrezygnować z Waszych usług na przyszłość.
Ewa z Poznania
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Uwaga na tę firmę! Natural Pharmaceuticals to mistrzowie wprowadzania klientów w błąd.
Z pozoru wszystko wygląda profesjonalnie — ładna reklama, “darmowe próbki”, “promocje”, “zdrowe suplementy”. Ale po chwili okazuje się, że to pułapka na nieświadomych klientów. Po zamówieniu jednej przesyłki nagle dostajesz kolejne, bez wyraźnej zgody na subskrypcję, a próba rezygnacji to droga przez mękę.
Regulaminy są pisane tak, żeby chronić firmę, a nie klienta, a kontakt z obsługą to wieczne odsyłanie z maila na infolinię i z powrotem. Słynne “można się łatwo wypisać” w praktyce oznacza mnóstwo nerwów i czasu straconego na tłumaczenia.
Nie dajcie się zwieść ich odpowiedziom pod opiniami — wszystko wygląda pięknie w teorii, ale rzeczywistość jest zupełnie inna. To model biznesowy oparty na dezorientowaniu klienta i wykorzystywaniu niejasnych zapisów.
Zdecydowanie nie polecam. Lepiej zapłacić więcej u uczciwego sprzedawcy niż tracić czas i nerwy na walkę o rezygnację z czegoś, czego się nigdy naprawdę nie chciało zamawiać.

Réponse : Natural Pharmaceuticals
Zamówiłem tylko BEZPŁATNĄ PRÓBKĘ jak to…
Zamówiłem tylko BEZPŁATNĄ PRÓBKĘ jak to było ujęte w reklamie! A teraz dostaję ponaglenia o rzekome należności finansowe za zamówienie. OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!

Réponse : Natural Pharmaceuticals
Czekam już miesiąc i 0 zero witaminy D3…
Czekam już miesiąc i 0 zero witaminy D3 ???????? Krętactwo i oszustwo

Réponse : Natural Pharmaceuticals
Firma sprawdzona i pewna.Oby tak…
Firma sprawdzona i pewna.Oby tak dalej.Polecam wszystkim.

VitaSolaris D3
Paczka przyszła zgodnie z terminem oraz dołączone do niej były ulotki co pozwala na poznanie marki

Réponse : Natural Pharmaceuticals
Bardzo dziękuję szybka dostawa i na rok…
Bardzo dziękuję szybka dostawa i na rok mam spokój
Ela.W.

Réponse : Natural Pharmaceuticals
Firma Natural Pharmaceuticals jest…
Firma Natural Pharmaceuticals jest firmą rzetelną , doceniającą swoich klientów. Po wszystkich zakipionych suplementach widzę poprawę i są pomocne zdrowiu.

Réponse : Natural Pharmaceuticals
Po złożeniu zamówienia w przeciągu…
Po złożeniu zamówienia w przeciągu tygodnia dostałam przesyłkę

Réponse : Natural Pharmaceuticals
En savoir plus sur les différents types d'avis.