3 stjerner i forhold til brugen af denne, det er lidt bøvlet og havde måske ventet en større effekt end tabletterne. Jeg syntes ikke der er den store effekt desværre.
After experiencing trouble with my skin and digestion a relative of mine recommended me the black seed oil from nature of honey and it has honestly been game changing. My skin has seen tremendous p... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har brugt shilajit i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret over effekten. Allerede efter få dage kunne jeg mærke en forbedring i min energi og fokus. Det føles som om, kroppen får et n... Voir plus
DoShilajit.dk er en fantastisk leverandør af shilajit, jeg har prøvet nogle andre former og leverandører, men de smager ikke som denne. Deres pilleformede shilajit er nem at indtage og for mig bed... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Welcome to Doshilajit, the premier shilajit store! Our shilajit is 100% pure, raw, and unprocessed, containing no additives or preservatives. We believe that shilajit should be enjoyed as nature intended - in its purest form, with all the health benefits it offers.
20-22 Wenlock Road, N1 7GU, London, Royaume-Uni
- contact@natureofhoney.com
- natureofhoney.com
Demande des avis aux clients
Les gens ont aussi consulté
Lever ikke op til forventninger
Jeg synes ikke at jeg har mærket noget positivt efter indtagelse af produktet i mere end 1 måned

Réponse de DoShilajit
Fast shipping and already feeling a…
Fast shipping and already feeling a difference when working out
I ordrebekræftigelsen står der…
I ordrebekræftigelsen står der leveringsadresse som er min hjemme adresse. Alligevel leverer de ikke hjem til. Suk
Update: i skriver i svar jeg har misforstået leveringsadressen er min hjemmeadresse. Jamen tror det er jer der har misforstået hvad leveringsadresse betyder😊

Réponse de DoShilajit
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering.
Godkendt produkt som hjælper effektivt.
Den virker i hvert fald med testetoron…
Den virker i hvert fald med testetoron jeg har kunne mærke forskel. Så noget sker der med kroppen.
Shilajit i pilleform
Deres pilleformede shilajit er nem at indtage og for mig bedre end at bruge tid på at tø op i væske, den kan klart anbefales til en stresset hverdag, som lige giver det ekstra overskud. Jeg har ikke drukket kaffe siden jeg bestilte min pakke og er rigtig glad for, at mine energidrikke/kaffevaner er aftaget!
Lækkert produkt og hurtig levering
Hurtig kundeservice og et lækkert produkt. En lille ske inden træning også er man kørende 🤩
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, prøvede silajit og blev helt frisk og motiveret i min hverdag! Kan klart anbefales til alle!
Energibombe
Tak for produktet og den gode service 💪🏽
Bedste preworkout på markedet 😁
Det virker meget godt
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt
Jeg bestilte Shilajit fredag og fik den onsdag.
Alt i alt er jeg med tilfreds og handler 100% hos dem igen!!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, originale vare kan helt sikkert anbefales. Nature of honey.com⭐️
I am more than happy with the products…
I am more than happy with the products ive ordered and I dont regret any of it.
Bedste honning, jeg nogensinde har smagt
Jeg kan med glæde sige, at deres honning er 100 procent fra naturen. Fra det øjeblik, jeg åbnede glasset, så kunne jeg fornemme kvalitet. De sælger ikke blot honning, men også top service.
De går ikke på kompromis med kvaliteten af deres produkter. Deres honning er ren, frisk og fyldt med.
Fantatisk service
Fantatisk service, hurtigt svar og god kundedialog. Forståelse for hvad kunde vil have, samt en elegant beskrivelse af de gode produkter