Mooie herdenking stenen laten maken van mijn ouders. Het duurde wel eventjes tot ze klaar waren maar het was het wachten waard
Lisez les avis des autres
Op een laagdrempelige manier kun je je wensen afstemmen met Stephanie en dat werkt heel prettig. Het resultaat is dan ook prachtig geworden, ik ben haar hier heel dankbaar voor.
Had asharten besteld, gevraagd of ze voor een bepaalde datum klaar konden zijn Dat waren ze, en ze zijn zo mooi geworden. Ze zijn super goed verpakt en verstuurd. Zal zeker deze site" troostart... Voir plus
Prachtige herinnering monumentjes/beeldjes. Goed overleg via de app. Zeer vriendelijk en duidelijk. Alle mogelijkheden worden van te voren doorgenomen en je kunt aangeven wat je graag wenst. Heel erg... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Het Troostatelier is ontstaan vanuit een diep verlangen om mensen iets tastbaars te geven in hun rouw. Waar woorden soms tekortschieten, geloven wij in de kracht van een blijvende herinnering die je kunt zien, vasthouden en een plek kunt geven in je dagelijks leven. In onze handgemaakte herdenkingsstolpen worden as, haarlokjes, edelstenen, bloemen en echte vlinders samengebracht tot één persoonlijk kunstwerk dat het verhaal van een geliefde vertelt. Ons bedrijf begon oorspronkelijk onder de naam Natuur Schatten. Vanuit die naam groeide een bijzondere collectie natuurlijke herinneringsobjecten. Al snel merkten we echter dat onze klanten vooral bij ons kwamen voor troost, verwerking en betekenis. Daarom ontstond Het Troostatelier als een plek waar herinneringen en liefde centraal staan, met Natuur Schatten als de juridische basis. Wat ons uniek maakt, is de persoonlijke aandacht in elke stap. Geen standaardproduct, maar maatwerk, met zorg samengesteld in overleg met de nabestaanden. We werken met respect voor het aangeleverde materiaal en behandelen iedere opdracht alsof het voor onze eigen familie is. Bij Het Troostatelier gaat het niet om decoratie, maar om verbinding: een manier om iemand dichtbij te houden, elke dag opnieuw.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- natuur-schatten.nl
Demande des avis aux clients
Super
Gevraagd of het wat later verzonden kon worden ivm vakantie en dat was geen probleem. Het was super netjes verpakt zodat het niet zou breken.
Kwaliteit is super.

Snelle levering, goed verpakt
Een prachtige steen met vlinder, een echte eye-catcher!!!

Hele goede ervaring
Hele goede ervaring, heel vriendelijk en behulpzaam. Schitterende gepersonaliseerde stolp gemaakt. Heel erg blij en absoluut een aanrader.

Réponse de Het Troostatelier
Fijne communicatie en snel verzonden.
Fijne communicatie en snel verzonden.
Erg blij met al mijn bestellingen.
Ik zou zeker nog een keer iets bestellen.

Geweldig !
Geweldig !! Ik heb nu in totaal 3 stolpjes thuis staan van Natuur schatten en ze zijn beeldig. Geweldige prijs kwaliteit en super netjes ingepakt

Réponse de Het Troostatelier
Goede communicatie, heb mijn wensen kunnen aangeven en alles werd daarop afgestemd. Ook reageerde ze snel op berichten . Ze is erg netjes vriendelijk en behulpzaam

Réponse de Het Troostatelier
Mooi alternatief voor een as sieraad
Betrouwbaar en flexibel en komt afspraken na. Een mooi aandenken.

Réponse de Het Troostatelier
Prachtig gemaakt en super vriendelijk…
Prachtig gemaakt en super vriendelijk en snelle verzending

Meer dan tevreden
We hebben heel erg fijn contact gehad over de gedenkingsstolp die ik wilde laten maken. Je hebt alles gedaan zoals onze wens was.
De stolp is onwijs snel gemaakt! We zijn er heel erg blij mee. Bedankt voor het fijne contact!

erg blij mee!
fijn contact via de mail over de mogelijkheden en het eindresultaat was erg mooi.

Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, doordat ik het zelf kwam halen netjes verzendkosten teruggestort.

Echt top
Echt top. Ze luisterde naar wat ik wilde en samen tot een super mooie oplossing gekomen. Ze denkt echt met je mee.

Mega blij mee
Mega blij mee, op zaterdagmiddag geappt dat ik ze woensdag nodig had en om vijf uur kreeg ik een berichtje dat ze verzonden waren. Ze zijn prachtig

Netjes
Netjes. Verpakt goed op de hoogte gehouden van de verzending heel tevreden en de steen. Is prachtig

Réponse de Het Troostatelier
Mijn bestelling was een hartje gevuld…
Mijn bestelling was een hartje gevuld met as en epoxy. Is echt heel mooi geworden. Kreeg er nog een heel klein hartje bij, omdat er wat epoxy over was. Super lief.

L’expérience Trustpilot