Jag har betalat för en tjänst som aldrig har levererats. Trots upprepade försök att få kontakt har jag inte fått någon respons. I samband med detta har jag granskat företaget närmare. Styrelse... Voir plus
Kom förbi deras kontor i augusti månad för ett inledande möte med ett potentiellt samarbete. Jag måste säga att Nätvaro gav mig de bästa intrycket av de olika byråerna jag träffa. Vi tog ett till möte... Voir plus
Nätvaro AB jobbar med allt inom webben, med kompetensfokus på Marknadsföring, SEO, Google, Landningssidor och Hemsidor.
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Varning
I samband med detta har jag granskat företaget närmare. Styrelsesammansättningen är mycket begränsad, jag kan enbart identifiera några få till verksamheten på LinkedIn, och företagets Instagramkonto har många följare men saknar innehåll.
Den samlade bilden – utebliven leverans, total avsaknad av återkoppling och brist på transparens kring verksamheten – inger mycket lågt förtroende.
Min upplevelse är att företaget inte agerar på ett tillförlitligt eller professionellt sätt. Jag uppmanar andra att vara mycket försiktiga och att noggrant undersöka företaget innan de överväger att anlita det. Se förbi den polerade ytan. Be om referenser till kunder.
Kundtjänsten och supporten är så…
Kundtjänsten och supporten är så hjälpsamma, stort tack till er!
Det verkade lovande...
Det verkade lovande, men tyvärr har inte en enda kund kontaktat mig efter mer än sex månader. Det beror nog på branschen, men jag måste säga att jag är verkligen besviken.
Jag hade en obehaglig upplevelse när jag ringde kundtjänsten. Jag kunde höra kollegor skrika på varandra. Och personen jag pratade med var nedlåtande. Tyvärr kan jag inte säga upp avtalet eftersom jag har bundit mig för 12 månader och därför måste vänta. Man vet ingenting om vad de gör. Glöm att ha nära kontakt med den person som fick dig att skriva på avtalet. Han har aldrig kontaktat mig sedan jag uttryckte min önskan att säga upp avtalet. Sedan en tid tillbaka måste man skicka ett ärende för att kontakta dem, och de svarar inte snabbt. Däremot får du en påminnelse via e-post varje dag när de väntar på ett svar från dig. Jag avråder från detta företag, jag tycker inte att de är professionella.

Réponse : Nätvaro AB
Rekommenderar verkligen inte nätvaro…
Rekommenderar verkligen inte nätvaro till någon. Bristande kommunikation, svarar inte på mejl/ telefon.

Réponse : Nätvaro AB
Smidig upplevelse med snabb service och…
Smidig upplevelse med snabb service och hantering.
Väldigt taksam för grymt arbete och…
Väldigt taksam för grymt arbete och support
Fungerat som planerat
Supernöjd
Supernöjd! Haft nätvaro nu i ca 1 år för min skönhetssalong och märker stor skillnad i antalet kunder som hör av sig nu, det har även blivit bättre med tiden. Första månaderna gick det lite segt som det alltid gör med SEO som jag har förstått det men sedan när optimeringen tog fart på riktigt efter ca 4-5 månader ringde telefonen mycket oftare. Fick även ett samtal nu i mellandagarna om att nya produkter och lanseringar är på väg vilket är riktigt kul att se! Ser fram emot framtiden med nätvaro och tack till supporten som alltid är snabb! Rekommenderas starkt.
Haft detta företag i 4 månader nu som…
Haft detta företag i 4 månader nu som hjälpt mitt skrädderi och måste säga att dom överträffat mina förväntningar. Var nystartad och hade i princip bara vänner och familj som kunder samt vänners vänner men nu ringer nya kunder telefonen minst ungefär 3 gånger om dagen. Riktigt bra!
Betyget är missvisande
Jag kan inte skriva mitt riktiga namn här av integritetsskäl, men jag har varit kund hos Nätvaro och vet hur det faktiskt är.
Efter många månader som kund var resultatet bottennapp: inte en enda förfrågan kom in via sidan de gjorde åt mig. Mina mejl lämnades obesvarade i veckor, och när jag klagade blev jag bara mött av anklagelser och ifrågasättanden. Någon riktig dialog blev det aldrig!
Jag la märke till att företaget nyligen börjat svara massvis på negativa omdömen, även såna som är ett halvår gamla. För mig ser det ut som ett desperat försök att få upp TrustScore och sopa kritiken under mattan. I vissa av deras svar nämner de till och med att de kan komma att vidta rättsliga åtgärder mot recensenter. När de samtidigt pratar om "lugn och konstruktiv dialog" i sina svar känns det mest som ett PR-trick.
Sen började jag kolla i Internet Archives Wayback Machine och Ghost Archive, och där hittade jag något riktigt skumt. Jag såg flera gamla omdömen där - en hel del 1- och 2-stjärniga recensioner som inte längre finns kvar här på Trustpilot. Märkligt nog visar ju deras egen transparenssida väldigt få godkända raderingar. Jag kan inte bevisa det, men det känns som att en del omdömen har försvunnit efter påtryckningar. Och många av de försvunna omdömena beskriver exakt samma problem som jag hade - inga resultat.
Jag ser också flera femstjärniga omdömen där folk själva skriver att de jobbar på företaget eller precis har börjat där. Det är ju uppenbart en intressekonflikt enligt Trustpilots egna regler, så ta de omdömena med en nypa salt.
Hela grejen - masssvarandet, tonen i vissa svar, de försvunna negativa omdömena - får mig att ifrågasätta hur pålitligt deras höga betyg egentligen är.
Min upplevelse är att betyget här inte stämmer med verkligheten. Deras svar ser mest ut som en PR-kampanj. Gå inte på det. Lita inte blint på siffrorna - jag tror att det finns mycket mer missnöje än vad som syns här.
Uppdatering efter svaret från företaget: Recensionen bygger på min personliga erfarenhet som kund. Jag kommer inte att diskutera identitet eller spekulationer här.
Uppdatering 2: Efter att jag publicerade min recension har fler negativa omdömen tillkommit från personer jag inte känner. Jag kan konstatera att flera av de problem som beskrivs där – långa bindningstider (i mitt fall 12 månader med 3 månaders uppsägningstid), oklarheter kring vad som faktiskt levereras och avsaknad av tydliga resultat – stämmer väl överens med min egen erfarenhet som kund. Det stärker min uppfattning att min upplevelse tyvärr inte var ett undantag.

Réponse : Nätvaro AB
Jag jobbar här i dagsläget och har…
Jag jobbar här i dagsläget och har gjort det i en och en halv månad. Välkomnandet man fick första veckorna för att komma in i gruppen är extremt sällsynt. Jag får känslan att detta företag är ett seriöst företag och vill upp till månen med alla medarbetare på denna arbetsplats. Sjuk bra kollegor som tar hand om alla och peppar
Detta är ett företag att lita på
Detta är ett företag att lita på! Har hjälpt mig hur mycket som helst!
Nöjd
Fick nyligen anställning här! Supertrevliga chefer och medarbetare! Bra företag!
Jag är supernöjd
Jag är supernöjd! Strålande service, alltid med kunden i fokus.
Min erfarenhet av provjobb – blev inte som utlovat
Jag arbetade 8 dagar under min provvecka hos Nätvaro AB och bokade 15 möten, varav flera ledde till försäljning. Den information jag fick innan gav intrycket att ersättning skulle ges för både möten och sälj.
När lönen kom fick jag ändå bara 500 kr, vilket ligger långt under vad jag uppfattade att vi hade pratat om. Jag försökte flera gånger få en förklaring och blev lovad återkoppling, men fick aldrig någon tydlig lösning.
Min personliga upplevelse är att varken ersättning eller kommunikation motsvarade det som presenterades från början. Jag rekommenderar att man är försiktig om man överväger att provjobba här.

Långsamma, svåra att nå
Företaget lovar saker som dom inte lever upp till. Får en känsla av att de stora kunderna prioriteras. Otydlighet i avtalsvillkor.

Réponse : Nätvaro AB
Jag jobbade här i ca två veckor
Jag jobbade här i ca två veckor. Andra parten skrev inte under mitt arbetskontrakt och jag fick då ingen lön. Jag har försökt komma i kontakt med dessa lallare igen men utan någon framgång. Riktiga mansgrisar som driver det här.
En savoir plus sur les différents types d'avis.