4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

16 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,5

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Har bestilt BOSE soundlink micro…

Har bestilt BOSE soundlink micro højttaler, til markant billigere pris end Elgiganten, super hurtig levering og god indpakning under fragten. ☺️
Det er første gang jeg handler her.

3 avril 2020

Kundeservice over al forventning

Jeg skulle købe et halvdyrt produkt. Kunne ikke beslutte mig og bestilte, annullerede og bestilte igen på nb’s netbutik. Telefonerede og skrev flere mails med Knud fra nb Radio. Jeg var kort sagt en kunde, som de fleste nok ville have mistet tålmodigheden med.
Men ikke her. Knud svarede prompte på mine henvendelser og var 100% imødekommende. Skrev bl.a. til mig om tilbehør jeg havde glemt at bestille.
Magen til service og omsorg for kunden lå langt over hvad man kunne kræve eller forvente.
Hvis jeg boede i nærheden af Roskilde ville jeg være stamkunde, og kigge ind i butikken hver gang jeg skulle købe elektronik....

25 septembre 2018

dejlig shop

dejlig shop. da jeg fortrød mit køb, returnerede jeg varen, og fem dage senere var pengene retur på min konto.

8 août 2018

Hej NB-Radio.

Hej NB-Radio.
Må vi herigennem Takke for den fantastiske service, som i udviste.

Bestilte en DAB+ Radio (PURE) fredag eftermiddag kl. 15.00 og kunne afhente den på Postudleveringen lørdag kl. 13.00,
bare bedre service
end alle jeres konkurenter
(det kunne de lærer noget af).
Det bliver ikke sidste gang vi handler hos jer.
De varmeste hilsner
Lilian og Steen

8 juillet 2018

Super service

Super service. Hurtig levering. Er til at handle med, få et godt til ud fra, som i de gode gamle dage 😉😊 Følelsen af personlig betjening, så send dem endeligt en mail, inden du bestiller.

5 février 2018

God service også ved RMA

God service og vejledning da min højtaler døde. Intet problem med at få den repareret. Forretningen fulgte op på min sag, selvom jeg sendte højtaleren direkte til service centeret.

20 décembre 2016

Dårlig service

vi har tidligere købt produkter hos NB Radio - vi får en udsøgt service hos deres tekniker når vi ringer og stiller ham tekniske spørgsmål. Til gengæld er det IKKE den oplevelse vi får når vi ER i butikken. De kender ikke noget til teknik. Og virker ikke særlig imødekommende.
HVER gang vi har været der har ekspedienten måtte ringe til tekniker for at forhøre sig og alligevel kan han IKKE hjælpe os. Denne gang forlod vi butikken UDEN at købe noget - de andre gange vidste vi på forhånd hvad vi ville have - så der opsøgte vi så efterfølgende hjælpen andre steder.
I dag henvendte vi os i stedet til Canal Digital og fik en Meget fin og kompetent vejledning.
Det er tredje gang vi oplever dårlig kundeservice hos NB Radio... De får kun to stjerne fordi vi trods alt fik en god service hos deres tekniker.

13 juillet 2015

Intet mindre end perfekt!

Nu ved jeg godt at en butiks service først rigtig skinner igennem når man har været igennem en RMA hos dem, så tag min anmeldelse med et gran salt.

Bestilte et headset hos dem og leveringstiden var superb! Prisen var den bedste af alle netbutikker og service er i top. Skrev en mail til dem kl 19.30 og kl 21.30 fik jeg svar tilbage, det er sgu lækker service!

4 mars 2015

Rigtig butik - suveræn service

Bestilte lørdag aften og fordi de havde åbent søndag kunne jeg allerede dagen efter få det jeg havde bestilt. Da jeg ringede tog de telefonen omgående og i butikken var de både venlige og kompetente. De tilbød muligheden for at få en demomodel billigere - og at jeg kunne se den først. Der var også mulighed for at lytte. Alt i alt gøres det ikke bedre.

29 décembre 2013

WOW

Jeg var simpelhen meget overraskende over den mega hurtige levering og fik præcis det jeg havde bestil...så jeg kommer igen en anden go gang..:-)

23 avril 2012

utrolig god service

da jeg har haft store problemer med pest danmark, skrev jeg til nb radio, og spurgte om de havde alternertive leverings former, da jeg ikke er i stand tilat hente min forsendelse på posthuset (pest danmark kommer ikke ud med pakker til mig) nb svarede ej noget problem vi kommer selv med din fladskærm det er hvad jeg kalder udsøgt service

12 novembre 2010

Super service!

Jeg skulle bruge nogle mini-DV-bånd inden ferien. Da jeg var lidt sent ude og da NB-Radio lige skulle bruge en dag til at få de sidste bånd hjem kom båndene så sent afsted at der pludselig var tvivl om at de kunne nå frem inden vores ferie da de ikke var nået frem fredag som forventet. Da jeg meddelte dette til NB-Radio tilbød de straks at sende 3 ekstra bånd fredag eftermiddag i en prøvekuvert så de kunne nå at komme frem lørdag som almindelig brev. Båndene nåede frem og ferien var reddet. Tak for den gode service!

12 juillet 2010

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit