Onlangs hebben wij onze nieuwe hond laten registreren bij NDG. De registratie is super goed verlopen, binnen 2 weken kregen we het NDG pasje en de hondenpension op dr deurmat. Wij hebben een goede e... Voir plus
Lisez les avis des autres
Mijn dierenarts heeft mijn kat aangemeld en met mijn gegevens geregistreerd ... ik kreeg binnen het uur al een mailtje dat de registratie goed gegaan is en binnen 2/3 weken het pasje vanzelf thuis ko... Voir plus
Alles snel geregeld, alleen klein beetje jammer dat voor een adreswijziging alles opnieuw in gevuld moet worden, terwijl verder alle gegevens al reeds bekend zijn. Verder wel alles vlot en netjes ver... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Stichting Nederlandse Databank Gezelschapsdieren (NDG) heeft als doel: het opsporen en herenigen van een dier met zijn eigenaar. Daartoe registreert de NDG chipnummers van huisdieren. Na registratie van het chipnummer is de houder van een gevonden huisdier snel terug te vinden. Dierenartsen en personeel van de dierenambulances en asielen kunnen de databank 24 uur per dag raadplegen.
Coordonnées de contact
Het Spoor 50-52, 3994 AK, Houten, Pays-Bas
- 0900 - 404 04 56 (€0,20 p/m)
- info@ndg.nl
- ndg.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Door de dierenarts geregeld
Door de dierenarts geregeld, maar papieren en pasjes snel in huis
De uitleg is duidelijk over het…
De uitleg is duidelijk over het registreren. Wat op een normale mannier te begrijpen is.
Snelle reactie en levering van het…
Snelle reactie en levering van het pasje.
Goed en vlot verlopen
Helemaal goed gegaan. Ik kreeg nog een mailtje om te vragen of de naam wel klopte. Levering van de penning en pas ging sneller dan beloofd.
gewoon goed
Super handig en snel
Makkelijk om aan te vragen, snel geregeld.
Binnen 2 weken het pasje
Fijn dat mijn Femmy ook op haar…
Fijn dat mijn Femmy ook op haar leeftijd (8) nog gechipt én geregistreerd kon worden.
Ze woont nu 4 weken bij me en hoort nu officieel bij me.
Service
Vanwege een verhuizing heb ik de gegevens moeten aanpassen van mijn 2 katten bij NDG. Dit proces was makkelijk te doorlopen en aan te passen.
Wel vond ik het onduidelijk waarom een telefoonnummer en e-mailadres kosteloos te veranderen zijn maar dat adreswijzigingen kosten met zich meebrengen en een nieuw pasje. Daar zal echter vast een logische verklaring voor zijn.
Super makkelijk en snel geregeld.
Super makkelijk en snel geregeld.
En de pas voor de hond was ook door binnen
Alles perfekt gegaan
Alles perfekt gegaan. Erg makkelijk registreren. Binnen no time het pasje in huis voor onze Fluffy (Main Coon).
Al jaren tevreden
Ik registreer mijn dieren al jaren via NDG zodra ze bij mij in huis komen. Het overzetten of nieuw registreren gaat heel soepel en is binnen een paar minuten geregeld. Het geeft mij een fijn gevoel dat, mocht er onverhoopt iets gebeuren, de chip in elk geval altijd up to date is.
Simpel en doeltreffend
Registratie eenvoudig
Wijzigingen eenvoudig uit te voeren
Effectiviteit perfect!
Je zit niet te wachten op een telefoontje van de dierenambulance
Maar wel heel blij dat mijn kater direct gevonden is en thuis is gebracht en wij afscheid hebben kunnen nemen.
Noodzaak
Netjes verlopen. Het is verplicht. Dus wil ik niet allemaal aanbiedingen en zaken die extra kosten.
er is weinig moeite voor hoeven te doen…
er is weinig moeite voor hoeven te doen om de katten te laten over te schryven ,en zeer snel ze waren binen twee weken binen goede service
Alles netjes en snel geregeld
Had het pasje heel snel in huis
Had het pasje heel snel in huis. Mijn andere katten staan/stonden ook geregistreerd bij de NDG. Ook bij overlijden wordt alles snel en met compassie geregeld