Necesit.ro Avis

344
TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii! Colaborez de puțin timp cu platforma Necesit.ro și m-a ajutat enorm să-mi cresc vizibilitatea în online și sa-mi aduc clienți noi în portofoliu. Fluxul d... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises

Écrit par l'entreprise

Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanților de servicii cu furnizorii relevanți. Dacă construiți o casă, doriți să renovați un apartament sau aveți nevoie de un serviciu pentru afacerea dvs., sunteți în locul potrivit! Colaborăm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecți, designeri de interior, montatori... chiar și fotografi sau designeri de site-uri web. Indiferent de ceea ce vă trebuie, noi știm cine este persoana potrivită pentru a face lucrurile să devină realitate. 6 oferte cu 1 cerere. Serviciu gratuit 100%. Peste 2.000 de furnizori de servicii locali evaluați. Sunați la 031 229 8400

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(344)

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

La început era sceptic în privința…

La început era sceptic în privința acestui servici cat și despre abonamentele oferite de aceștia, apoi am zis sa incerc și iată că suntem de 3 luni in colaborare, am fost sunat de informat despre serviciile oferite și împreună am reușit să încheiem cele trei luni lucrările oferite multe dintre ele au fost de ajutor și chiar și clienți sinceri și cu bun simt

10 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Sa nu aveți încredere in tot ce spun…

Sa nu aveți încredere in tot ce spun ei, te mint te fura, la început te ia cu respect totul bine pana sa pună mana pe banii tai, cand au pus mana o sa apară multa vrăjeală, minciuni peste minciuni, niste hoți care promit si defapt este totul o vrăjeală, sa nu aveți încredere in această platformă, cea mai proasta platformă, si doamna de la Necesit este nesimțită foarte urât a vorbit spunând ca totul este o prostie la ceea ce am cerut eu. -0 stele as da daca as putea

11 septembre 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Firma Top Roof Construct care m-a…

Firma Top Roof Construct care m-a contactat prin intermedieul Necesit.ro, mi-a cerut 6000 de euro pentru ca a inlocuit 10 scocuri. Dupa scandal si amenintari din partea lor cu agresiune fizica asupra mea, le-am comunicat ca voi anunta politia si atunci au inceput sa mai "lase" din suma pretinsa initial. Asadar stati departe de acest site cat si de "meseriasii" care va contacteaza prin intermediul lui.

16 septembre 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim pentru feedback. Ne pare rău să aflăm că ați avut o experiență neplăcută în legătură cu solicitarea și că situația a ajuns într-un punct atât de neplăcut.

Vă rugăm să ne contactați la 031 229 8400 sau la info@necesit.ro, pentru a putea verifica situația concretă și a vă ajuta să o clarificați.

Ne dorim să analizăm cazul și să găsim o soluție cât mai potrivită pentru situația dvs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii

Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii!
Fluxul de solicitări este constant, iar comunicarea cu reprezentanții platformei este transparentă și promptă de fiecare dată când am nevoie de suport.

14 septembre 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim pentru feedback și pentru încrederea acordată Necesit.ro! Ne bucurăm că platforma v-a ajutat să vă creșteți vizibilitatea și să atrageți clienți noi.

Liers / Mincinosi / Fake

Mincinoși , inșeală profesioniștii , nu au protecția profesioniștiilor , creează lead-uri false, nu respectă GDPR. Colectează in secret date despre toate dispozitivele .

25 juillet 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim pentru feedback. Necesit respectă legislația în vigoare și își desfășoară activitatea în conformitate cu cerințele legale aplicabile.

Suntem deschiși să răspundem oricăror întrebări pe care le aveți cu privire la modul în care funcționează platforma, solicitările transmise, protecția datelor sau orice alt aspect menționat în recenzia dvs.

Vă rugăm să ne contactați la 031 229 8400 sau să ne scrieți la info@necesit.ro, iar echipa noastră vă va oferi informațiile și clarificările necesare.

Waste of time and money

Waste of time and money. I do not recommend

7 septembre 2026

Réponse de Necesit.ro

Hello! Thank you for the feedback. It would help us to get a few more details about your experience, so we can understand what didn't meet expectations — feel free to write to us anytime at suport@necesit.ro.

Montaj gresie

Buna seara,am fost impresionata de promptitudinea firmei Necesit cat de rapid a lucrat,oferindu mi mai multe oportunități,sa mi pot alege.Lucreaza cu oameni serioși și probabil și verificați .Dacă am sa mai am nevoie in viitor,voi apela cu încredere la aceeași firmă,știind că voi găsi repede oameni de încredere.Va mulțumesc.

20 août 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim mult pentru recenzia frumoasă și pentru încrederea acordată Necesit! Ne bucurăm că ați apreciat promptitudinea și că ați găsit rapid oamenii potriviți pentru lucrare. Vă așteptăm cu drag și pe viitor! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Foarte serios si amabil domnul care .-a…

Foarte serios si amabil domnul care .-a scăpat de molozul din curte. A încărcat totul cu un ajutor al lui, eu nu am pus mana pe nimic.

20 août 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim pentru recenzie și pentru că ați ales să folosiți necesit.ro! Ne bucurăm mult să auzim că ați găsit un profesionist serios și amabil!

Habar nu au de nimic

Habar nu au de nimic, nu inteleg ce ceri si prezinta raspunsuri streotip fara valoare .
Nu recomand de loc caci este o pierdere de timp

11 août 2026

Bună ziua, domnule Anghel,

Ne pare rău că experiența dumneavoastră cu platforma noastră nu a fost la nivelul așteptat. Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi și am dori să înțelegem exact ce anume nu a corespuns cerinței transmise, pentru a putea remedia situația.

Vă rugăm să ne contactați la 031 229 8400 sau pe email la info@necesit.ro, menționând numărul cererii, pentru a analiza cazul dumneavoastră în detaliu și a găsi o soluție.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Echipa necesit.ro

Foarte dezamăgit

Foarte dezamăgit. Am colaborat cu ei o lună iar apoi când am încercat să renunț mi-au emis factură în condițiile în care le-am spus că nu vreau să mai colaborăm. Am trimis mail către ei să turneze factura au spus că nu este nicio problemă iar după doi ani au vândut datoria mea către o firmă de creanțe acum pentru 450 RON trebuie să plătesc 1700

11 août 2026

Bună ziua,

Ne pare rău pentru experiența neplăcută și înțelegem frustrarea. Vrem să clarificăm, la nivel general, cum funcționează colaborarea și facturarea pe platformă, pentru transparență.

Abonamentul se facturează pe baza perioadei active, conform Termenilor și Condițiilor acceptate la înregistrare. O solicitare de încetare a colaborării trebuie confirmată prin canalele noastre oficiale de suport, tocmai pentru a evita neînțelegeri legate de oprirea facturării.

În ceea ce privește cesiunea creanțelor: când o factură rămâne neachitată o perioadă îndelungată, avem dreptul contractual, conform T&C și legislației aplicabile, să cedăm datoria unui partener de recuperare. Diferența dintre suma inițială și cea comunicată ulterior de partenerul de recuperare provine de obicei din penalitățile de întârziere acumulate, nu dintr-o modificare arbitrară a debitului.

Ne dorim să clarificăm situația dumneavoastră punctual. Vă rugăm să ne scrieți la info@necesit.ro sau să ne sunați la 0312 298 400, cu numele companiei/CUI-ul, ca să verificăm istoricul exact al contului și al cererii de încetare.

Mulțumim pentru feedback.
Echipa Necesit.ro

Promptitudine și seriozitate

Promptitudine și seriozitate! Am primit ofertele care ma interesau! Totul a decurs cum trebuie sa decurgă! Recomand!

30 juillet 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim pentru apreciere și pentru feedback! 😊

Very good

Very good! Thank you!

22 juillet 2026

Réponse de Necesit.ro

Thank you for your appreciation!

Noté 5 sur 5 étoiles

Am avut o experiență foarte bună cu…

Am avut o experiență foarte bună cu Necesit.ro. Datorită platformei am găsit rapid o firmă serioasă care s-a ocupat de dezinsecția blocului nostru. Tot procesul a fost simplu, iar firma recomandată a fost punctuală, profesionistă și a făcut o treabă excelentă. Recomand cu încredere Necesit.ro tuturor celor care caută profesioniști de încredere pentru diverse servicii!

13 juillet 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim pentru recenzia dvs.! Ne bucurăm că ați găsit rapid o firmă serioasă prin Necesit.ro și că ați avut o experiență atât de bună. Apreciem încrederea acordată și vă așteptăm cu drag ori de câte ori veți avea nevoie de profesioniști pentru alte proiecte!

Excelent

Oameni și servicii de calitate ! Recomand cu încredere !

23 juin 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim frumos pentru recenzie!

Noté 5 sur 5 étoiles

O echipă de profesioniști care își fac…

O echipă de profesioniști care își fac munca devotați .
Am primit numeroase oferte din diferite zone ale țări.
Mulțumesc 🙏

8 avril 2026

Réponse de Necesit.ro

Vă mulțumim frumos pentru cuvintele calde! Ne bucurăm că ați primit oferte relevante și că am fost de ajutor.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus