1. Boutique de santé et beauté

Welkom bij NederGlow, dé specialist in producten voor rode licht therapie. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die zijn ontworpen om jouw welzijn te ondersteunen en je levenskwaliteit te verbeteren. Rood licht therapie wordt steeds populairder vanwege de wetenschappelijk bewezen voordelen, zoals het stimuleren van celherstel, het verminderen van pijn en ontstekingen, en het verbeteren van huidgezondheid. Bij NederGlow combineren we de nieuwste technologie met gebruiksvriendelijke ontwerpen. Of je nu thuis je welzijn wilt verbeteren of op zoek bent naar professionele apparatuur, onze producten bieden een effectieve en veilige manier om de voordelen van rode licht therapie te ervaren. Onze missie is om rode licht therapie toegankelijk te maken voor iedereen. We staan voor kwaliteit, klantgerichtheid en transparantie, zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor de beste oplossingen. Bezoek www.nederglow.nl en ontdek hoe onze producten jou kunnen helpen om je beter te voelen en beter te leven

4,1

Bien

4,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Aanrader

Snelle levering! Ik ben heel blij met de aankoop, makkelijk in gebruik, goed en mooi verpakt zodat ik het makkelijk kan opbergen.

10 avril 2025

Réponse de NederGlow

Dank voor je review - heel veel plezier en ontspanning met het LED gezichtsmasker!

Wat een geweldig apparaat!

Wat een geweldig apparaat!! Zo goed voor de huid

9 avril 2025

Dag Anouk,

Bedankt voor je fantastische review!

Met vriendelijke groet,

Werkt echt.

Kwaliteit en effectief

3 avril 2025

Dag Herly,

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit.

Veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,

Team NederGlow

I have had problems with knee pain…

I have had problems with knee pain during running for a long time. The light therapy cushion has really had a good pain-relieving effect. I actually expect to be completely pain-free. I highly recommend the product.

1 janvier 2025

Dear Michael,

Thank you so much for sharing your experience!

We're thrilled to hear that the light therapy cushion is helping with your knee pain.

Wishing you a smooth and pain-free recovery! Keep us posted on your progress!

Best,
Team NederGlow

Life-Changing Relief for Chronic Back Pain!

The Neder Glow LED Therapy Belt has been a total lifesaver for my back pain. The near-infrared light really gets deep and gives such soothing relief. I can finally move around without that constant ache, and it feels amazing. If you’re dealing with pain, seriously, give this a try—it’s been such a huge help for me!

30 décembre 2024

Dear Bachar,

Thank you for your thoughtful review.

We’re delighted to hear that the NederGlow RLT Pad has provided significant relief for your back pain.

It’s always rewarding to know our products are making a positive impact. Wishing you continued comfort and well-being!

Best,