Lisez les avis des autres
Hvis man kunne give nul stjerner, så gjorde jeg det. Det er bekymrende at erfare, at jeg ved købet af bilen hos jer blev informeret om, at den var rustbeskyttet, hvilket nu viser sig ikke at være... Voir plus
L'entreprise a répondu
Rigtig god service af smilende serviceminded personale. Jeg prøvede at forhandle om prisen men de var faste i spyttet, men gav mig dog 4 vinterdæk på fælge med i købet. Eneste minus : ikke fyldt tilst... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gør en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kørende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prøvekørsel. Vi glæder os til at se dig i forretningen i Brøndby
Coordonnées de contact
Hesselager 14, 2605, Brøndby, Danemark
- INFO@NEHBILER.DK
- nehbiler.dk
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Vi fik købt vores bil gennem Furkan
Vi købte vores bil gennem Furkan, som var en yderst behagelig og professionel sælger med en høj grad af service. Derudover satte vi stor pris på, at N.E.H. Biler tog vores gamle bil i bytte. Hele handlen forløb smertefrit, og vi kan derfor klart anbefale andre at købe deres bil hos N.E.H. Biler, som leverer god service og sørger for, at bilen er nysynet inden køb.
Jeg vil gerne også pointere at der var…
Jeg vil gerne også pointere at der var problemer med den liste den faldt af ude hos jer og blev lagt i bagagerummet det så ham den engelsktalende mand også og 2 jeg har aldrig været på værksted og får lavet min bil ang det batteri det har jeg købt selv og skiftet selv og hvad med det plastik og er kænkt og det glas i ikke har fået ud men det er så fint vi ser bare hvad fdm siger de er på sagen og det de sage tænk man gider og diskuterer om et beløb på 1100 kr. så men det resulterer bare i at alle få det og vide på min vej at lad vær med og købe bil der hade det vært mig så ville jeg ikke samle på ked af det kunder men glade kunder men igen det er op til jer og er lige glad med hvad forbrugerrådet tænk siger vis i ikke ind gang kan skille en bagklap af uden og knække ting og inden gang formå og få alt glas ud ja så tænker jeg ikke jeres mekaniker er helt op til date
Super good and fast service
Super good and fast service. The people at NEH cars are always super nice, we have never been negatively surprised by the price and what they have done to our car has always been in order.
Bedste Bilforhandler
Vores tredje bilkøb hos N.E.H BILER, bedste service og super god handel til rigtig fornuftige priser. Vi købte en Kia Rio og vi kan klart anbefale at købe biler herfra. Vi er rigtig glade for vores køb og for den behandling vi fik samtidig. Kæmpe ros herfra 💪
Rigtig god service
Rigtig god service, venligt personale og hurtig ekspedering. Klart anbefales til andre købere.
Vi har købt vores sidste 3 biler hos…
Vi har købt vores sidste 3 biler hos N.E.H Biler, da vores behov har ændret sig undervejs. Vi har fået udført både store og små service samt eftersyn og har aldrig haft problemer, dejligt de har så gode mekanikere på deres værksted. Priserne på værkstedet er bare i orden. Kan varmt anbefales herfra.
Købte min Passat hos N.E.H til en…
Købte min Passat hos N.E.H til en fornuftig pris og har efterfølgende fået super god service. Værkstedet priserne er også tillokkende 👍
Bedste værksted
Jeg kan varmt anbefale dette værksted! De har virkelig givet mig en fantastisk oplevelse både professionelt og personligt. De var super flinke hele vejen igennem, og selvom de lavede ekstra arbejde, tog de ikke en krone mere for det. Det er sjældent at møde så ærlige og hjælpsomme mennesker i den branche. Jeg kommer helt sikkert igen, og jeg føler mig tryg ved at lade dem tage sig af min bil fremover.
Kia Soul
Den 19. september 2025 kørte jeg ud og kiggede på Kia Soul (elbil) fra 2016.
Jeg fik at vide, at den kunne køre c. 220 pr. fuldopladning. Dette vurderede jeg var tilstrækkeligt til at jeg kunne få det til at fungere med min hverdag.
Derfor lavede vi en handel, hvori min gamle bil indgik (Toyota Aygo).
Forhandleren ville servicere + syne bilen inden levering, og derfor hentede jeg bilen 1. oktober 2025.
Der var bilen ikke opladet, og havde 36 km tilbage.
Jeg kører til en lokal ladestander, og 3 timer efter sagde ladestanderen at bilen var opladt. Bilen viste 100%, men viste kun 113km.
Derfor kørte jeg forbi forhandleren den 2. oktober 2025, og fik at vide at det var fordi jeg skulle køre i et andet gear (B).
Den 3. oktober ville jeg lade bilen igen. Efter 11 minutter meldte ladestanderen fejl.
Jeg prøvede en anden ladestander i nabolaget, og det samme skete.
Jeg kørte til 3 andre ladestandere fra forskellige udbydere, og til Kia i Tåstrup med samme resultat.
Derfor kørte jeg ud til N. E. H. Biler igen. De prøvede mange ting, og vi fandt ud af, at Mormor-laderen kunne lade. Udfordringen er bare, at jeg ikke kan trække en ledning ud hjemme fra og ud til bilen. Derfor sagde jeg til N. E. H. Biler at hvis ikke den kunne lade ville jeg lade handlen gå tilbage.
Bilen blev ladet via mormor-laderen hos en kammerat om natten i den modsatte ende af kommunen, og efter 10 timer og 40 minutter meldte den 100% opladning, og kunne køre 108km.
Mandag den 6. oktober ringede jeg til N. E. H. Biler og sagde at jeg ville lade handlen gå tilbage, da bilen ikke levede op til de havde sagt. De fortalte mig, at min gamle bil var solgt til en anden forhandler, og jeg derfor ikke kunne få den igen. Men vi blev enige om et beløb, som både de og jeg kunne være tilfredse med.
Jeg afleverede bilen og fik en kammerat til at hente mig.
Den 8. oktober modtager jeg registreringsattesten, og kører ud til N. E. H. Biler for at aflevere den, så de kan afmelde køretøjet jeg ikke ejer mere. Da jeg kører fra forhandleren, kører jeg en anden vej ud, end jeg har gjort de øvrige gange, og ser at de har mange flere biler nede bagved. Der spotter mit øje en hvid Aygo, så jeg stopper og går over og kigger på den, og kan se, at det er MIN gamle bil!
Derfor kører jeg derfra med en følelse af, at man ikke kan stole på alt hvad de siger. Den ene medarbejder B….. har virkelig ydet en fantastisk service, og været en stor hjælp, og det er alene hans fortjeneste, at anmeldelsen ikke ender på 1 enkelt stjerne.

Réponse : N.E.H Biler Aps
Fin oplevelse ved køb af brugt bil med…
Fin oplevelse ved køb af brugt bil med levering af bil i henhold til det aftalte.
Den 30-04-2025 køber jeg en brugt bil…
Den 30-04-2025 køber jeg en brugt bil til kr.96.000.
Leveringstiden var 10 dage, da der skulle laves service og klargøring. Så bilen levers nyserviceret og jeg bliver informaret om at der er lavet gearkasse cervice for ganske kort tid siden.. Hvilket er fint nok.
Efter levering, oplever jeg følgene inden for en uge.:
Rystelser i styretøj
Motorlampen lyser
Utilstrækkelig P-bremse
Uens gearskifte
Jeg kontakter N.E.H biler for at gøre opmærksom på fejlene, det er så pludselig meget svært at komme igennem og der bliver ikke ringet tilbage, så jeg ender med at skrive en mail, hvilket medfølger en længere korrenspondance med mellem 3 og 7 dages svartid.
Rystelser i styretøj:
De forsøger med en afballancering, men det hjælper ikke da fælgen er skæv. Og de mener at det må jeg selv betale for..!!. det udløser så et længere "tovtrækkeri", hvor de vil undersøge de juriske forhold. De vender så tilbage med et foreslag om at dele udgiften til opretning 50/50..!!?!. Øhh nej det er vel ikke et kræmmermarked og det ender så med at de betaler for opretningen.
Motor lampen lyser og P-bremse og gearskifte nævner jeg flere gange, men det bliver ignoreret.
Da jeg jo ikke kunne køre videre med en motorlampe det lyser, fik jeg det klaret på et værksted.
Efter en gennemgang af bilen på værkstedet for jeg oplyst at den trænget til et service..??? (det har den jo lige fået)!!!
Da jeg helt har midstet tiltroen til N.E.H bilers kompentance, og efter den sag med en enkelt fælg, kan jeg godt gætte hvilket besvær de andre fejl vil blive, så køre jeg til et autoriseret værksted og får lavet alm. service og gearkasse service. Så nu køre bilen som den skal, efter 4 timer på et aut. værksted var fejlene klaret, men det har været et dyrt bekendskab.
Og en meget uprofessionel oplevelse.

Reelle og troværdige
Jeg har i denne uge købt en rigtig fin og reel Suzuki hos NEH Biler. Jeg købte den på vegne af et familiemedlem så det besværliggjorde handlen men de var utroligt fleksible og hjælpsomme ved NEH. Bilen er præcis som de lovede og der har ikke været nogen ubehagelige oplevelser overhovedet.
Kan varmt anbefales
Dårlig oplevelse
Hvis man kunne give nul stjerner, så gjorde jeg det.
Det er bekymrende at erfare, at jeg ved købet af bilen hos jer blev informeret om, at den var rustbeskyttet, hvilket nu viser sig ikke at være tilfældet her tre år senere. Jeg forstår, at der kan være tale om en menneskelig fejl eller en misforståelse, men det ændrer ikke ved situationens alvor.
I erkender hverken fejlen, siger undskyld eller giver kompensation….

Réponse : N.E.H Biler Aps
Helt fantastisk oplevelse at købe bil…
Helt fantastisk oplevelse at købe bil hos N.E.H Biler (Halil). Super god hurtig service. Virkelig nice bilforhandler. Jeg kommer 100% igen.
Har handlet bil hos NEH
Har handlet bil hos NEH, biler, Tåstrup.
En meget behagelig oplevelse, med sælgeren HALIL BEKREM.
Havde givet mig en byttepris ud fra de billeder jeg havde taget med mobiltelefon, ( var skarp i mælet) selvom jeg forsøgte at få mere end foreslået.
I øvrigt var bilen, jeg købte nedsat med 10.000kr.! Og det var da en rabat der kunne mærkes på pengepungen!!!
Jeg føler jeg har lavet en god handel og fået lige præcis den bil jeg ønskede, til, en yderst fordelagtig pris. Nysynet, service udført, og total klargjort.
Tak fra en yderst tilfreds køber.
Knud Drachmann Hansen
selv
N.em E.ffektiv H.erlig værkstedsarbejde !
Fik skiftet tandremmen i min Ford B-max - med kort varsel og fornuftig pris - alt i et særdeles høfligt og kompetent miljø.
Bedste anbefalinger: Valdemar
Top professionelt værksted
Top professionelt værksted. Skulle have skiftet taktkæde og lavet service på min Renault. Halil og hans team leverede en fantastisk og hurtig service.
Rigtig god oplevelse.
Kan klart anbefale N.E.H biler til andre.
Kom fra Bornholm og skulle sælge dem…
Kom fra Bornholm og skulle sælge dem min bil. Fik en udmærket pris, rigtig god service. Helt igennem en god oplevelse.
super god oplevelse hver gang jeg har…
super god oplevelse hver gang jeg har en bil på værksted !
Helt ekstraordinær venlig og kompetent service
Uheldet var ude da jeg kørte på motorvejen - højre bagbremse skulle skiftes... Googlede nærmeste værksted, så rent tilfælde, at jeg kom til N.E.H. biler sen eftermiddag. Kunne ikke ønske at være kommet til et bedre værksted - hvilken service! De lokaliserede de nødvendige reservedele, fik hentet disse og arbejdede over, så efter to timer kunne vi køre videre. Min varmeste anbefaling for en helt ekstraordinær venlig og kompetent hjælp!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.