Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dankzij Nenflow heel makkelijk een bekwame vakman gevonden. Een breed scala aan professionals. Ik ga er zeker een volgende keer weer gebruik van maken.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn om alles in één software te hebben, zeker een aanrader voor elk bedrijf die overzicht wil hebben over zijn projecten. Ook de mogelijkheid om zzp’ers te vinden is een aanwinst

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels

Écrit par l'entreprise

Nenflow is de executiemotor voor modern werk. Krijg op vaardigheden gematchte vakmensen zonder wachten of spam, en op vaardigheden gematcht werk zonder kosten of abonnementen. Voer elke taak of elk project uit in 60 seconden.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles wat je ervan verwacht!

Ik heb via Nenflow meerdere vakmannen over de vloer gehad voor onze project. Ik vond het fijn hoe gemakkelijk het was om de juiste personen te vinden voor de klus en hoe overzichtelijk het kosten plaatje hiervoor was.

Na het succes van onze verbouwing via Nenflow heb ik ook mijn diensten aangeboden als Stukadoor. Ook hierin was alles zeer duidelijk en geen verborgen kosten/regels. Service is op maat en consistent, de betalingen via het platform verlopen soepel en snel.

De app werkt soepel en fijn, na meerdere alternatieven te hebben geprobeerd zoals werkspot etc kan ik zeggen dat dit veel beter werkt!

Al en al zeker aan te raden voor het het vinden van echte vakmensen of het vinden van de juiste klussen.

10 avril 2026

Digitale verduurzaming

Dit is nou echt een app die je wilt hebben. Niet alleen als installateur maar zeker ook als opdrachtgever. Groot of klein project / bedrijf, dat maakt niet uit. Heb Nenflow heel makkelijk kunnen gebruiken en de service is ook duidelijk, snel en professioneel.
Dit is een waanzinnige vorm van digitale verduurzaming.

1 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

fijne ervaring met Nenflow

per fijne ervaring met Nenflow! Alles werkt snel, overzichtelijk en zonder gedoe. Binnen no-time de juiste vakman gevonden en alles verliep soepel. Zeker een aanrader.

24 mars 2026

Soepele samenwerking

Dankzij Nenflow heel makkelijk een bekwame vakman gevonden.
Een breed scala aan professionals.
Ik ga er zeker een volgende keer weer gebruik van maken.

2 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een toegankelijk freelanceplatform, zonder fees voor freelancers!

Ik gebruik Nenflow nu een tijdje en ben er erg tevreden over. Het combineert Escrow, urenregistratie en een marktplaats voor opdrachtgevers en freelancers in één platform.

Alle functies zijn beschikbaar zonder extra upgrades, iets wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet. Freelancers betalen geen fees, terwijl opdrachtgevers eenvoudig projecten kunnen plaatsen en betalen.

Je kunt internationaal opdrachten vinden of een internationale pool freelancers inzetten, met betalingen in euro’s of dollars. Het bespaart veel gedoe met verschillende tools en is snel te starten. Zeker het proberen waard als je één compleet platform zoekt.

3 avril 2026

Erg handig

Hoefde alleen maar mijn klus te beschrijven en resultaat te checken. De rest werd geregeld.

31 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

k heb een goede ervaring gehad met…

k heb een goede ervaring gehad met Nenflow. Wat vooral opvalt is dat je niet hoeft te bieden op opdrachten, waardoor het proces een stuk overzichtelijker en minder competitief voelt dan bij andere platforms.

De matching werkt prettig en zorgt ervoor dat je sneller met relevante opdrachten in contact komt.

18 mars 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus