Neogold Avis 4

À propos de l'entreprise

1. Marchand d'or
  2. Service de rachat de bijoux

Écrit par l'entreprise

Gold dealer Gold bars Gold coins Jewelry neogold.ro is the perfect physical and online store to buy and sell precious metals and investment gold

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Noté 5 sur 5 étoiles

Experiența mea cu Neogold a fost una…

Experiența mea cu Neogold a fost una foarte bună. Platforma este bine structurată, ușor de folosit și oferă toate informațiile necesare pentru a lua o decizie rapidă. Procesul de comandă este simplu, iar confirmarea vine imediat, ceea ce oferă un plus de încredere.
Produsele sunt conforme cu descrierea, de calitate bună, iar livrarea s-a realizat în timpul estimat. Comunicarea cu echipa de suport a fost eficientă, aceștia răspunzând prompt și clar la întrebări.
Un alt aspect pozitiv este transparența în ceea ce privește prețurile și detaliile produselor, lucru esențial pentru orice client.
Recomand Neogold pentru seriozitate, profesionalism și servicii de încredere. O alegere bună pentru cei care caută calitate și siguranță.

24 avril 2026

Réponse de Neogold

Mulțumim mult pentru feedbackul atât de detaliat și pozitiv! Ne bucurăm sincer să aflăm că experiența ta cu Neogold a fost una foarte bună și că platforma, procesul de comandă și suportul oferit au fost la nivelul așteptărilor tale.

Apreciem faptul că ai remarcat structura clară a platformei, transparența informațiilor și promptitudinea echipei — sunt aspecte la care lucrăm constant pentru a oferi o experiență cât mai sigură și plăcută.

Ne onorează recomandarea ta și îți mulțumim pentru încredere. Te așteptăm oricând cu drag să revii!

Recomand cu incredere

O experiență de 5 stele cu NeoGold – siguranță și încredere în fiecare pas

Am ales NeoGold pentru prima mea investiție în aur fizic și pot spune cu sinceritate că am fost impresionat de profesionalismul și transparența lor. Am cumpărat un lingou de 50g marca Valcambi, iar ulterior am achiziționat și unul de la Argor-Heraeus – ambele au venit cu sigilii intacte și certificate de autenticitate.

Comunicarea cu echipa lor a fost excelentă – răspund rapid și oferă explicații clare, fără presiune. Mi-a plăcut că nu au încercat să-mi vândă mai mult decât aveam nevoie, ci s-au concentrat pe a-mi oferi informațiile potrivite pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Un mare plus: serviciul lor de răscumpărare a lingourilor este simplu și corect. Am testat procesul pentru un lingou Valcambi de 20g și totul a decurs fără probleme – plata a fost rapidă și conform cotației oficiale.

Recomand cu încredere NeoGold, mai ales dacă ești la început de drum în investițiile în metale prețioase. Sunt o companie serioasă, cu produse premium și un respect real pentru client.

2 juillet 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Recomand cu toată încrederea!

Servicii excelente și profesionalism desăvârșit!

Am achiziționat recent lingouri din aur de la NeoGold – am optat pentru branduri renumite precum Valcambi și Argor-Heraeus, iar experiența a fost impecabilă de la început până la final.

Site-ul este clar și intuitiv, iar consultanții sunt foarte bine pregătiți, oferindu-mi toate informațiile necesare despre autenticitatea lingourilor, certificarea acestora și opțiunile de livrare. Am primit fiecare lingou însoțit de ambalajul original sigilat și certificat de autenticitate.

De asemenea, apreciez foarte mult faptul că oferă și serviciu de răscumpărare la prețuri corecte, transparente, în funcție de cotațiile actuale ale pieței. Este liniștitor să știi că poți revinde aurul ușor, fără complicații inutile.

Recomand cu încredere NeoGold tuturor celor interesați de investiții sigure în aur fizic. Sunt serioși, prompți și oferă produse premium într-un mod profesionist.

2 juillet 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Am avut recent o experiență excelentă…

Am avut recent o experiență excelentă la Neogold.ro și nu pot să nu împărtășesc cât de impresionat am fost. Am fost atras de varietatea lor de produse, de la bijuterii elegante până la lingouri de aur și argint, iar procesul de cumpărare a fost extrem de simplu și transparent.

Personalul lor a fost foarte receptiv și amabil, oferindu-mi asistență promptă și răspunsuri detaliate la întrebările mele. Am apreciat, de asemenea, faptul că toate produsele sunt autentice și certificate, ceea ce mi-a oferit încredere în calitatea achiziției mele.

Livrea a fost rapidă și ambalajul foarte bine pregătit, protejând produsele în timpul transportului. Nu pot să nu remarc și serviciile lor de evaluare și verificare, care adaugă o valoare suplimentară experienței de cumpărare.

În concluzie, sunt extrem de mulțumit de achiziția mea de la Neogold.ro și recomand cu încredere acest magazin tuturor celor care caută produse de calitate și servicii excelente în domeniul metalelor prețioase.

Mulțumesc, Neogold.ro, pentru experiența minunată și pentru profesionalismul dumneavoastră remarcabil!

21 mars 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus