Perfecte service
Perfecte service! Een groot exemplaar besteld, kwam de volgende dag al aan en goed verpakt in een super sterke om-doos. Oftewel, helemaal super. Geen beschadigingen, helemaal origineel en compleet. Precies zoals het hoort. Top!
Transportstraat 8, 4283JL, Giessen, Pays-Bas
Voor mijn zoontje een nieuwe riem besteld voor een xshot crusher. Deze was netjes verpakt en op tijd geleverd. Mijn zoontje kon daardoor eindelijk spelen met z'n pistool welke hij op een rommelmarkt gekocht had!
Nu twee keer iets besteld bij deze webshop en beide keren is alles prima verlopen. Product was goed, netjes verpakt, bezorging snel. Tevreden.
Bestelling snel geleverd maar de kwaliteit van de producten is waardeloos, pijltjes verkruimelen al bij het uit de verpakking halen.
Communicatie verloopt enorm traag, nu 2,5week na 1ste klacht nog geen oplossing en afhandeling.
Aantrekkelijke prijzen misschien maar de frustratie niet waard!
Ik zou even kort wat uitleggen;
Ik heb eerder deze week besteld bij deze website en na het lezen van de reviews op Trustpilot voelde ik me niet heel gerustgesteld. Persoonlijk kijk ik altijd op deze site want die is betrouwbaar.
Doch alle reacties hieronder negatief zijn, moet ik zeggen dat er bij mij niets aan de hand was. Alles is netjes geleverd binnen 2 werkdagen, ik kreeg een track en trace code en alles wat geleverd is is in nette staat!
Kortom, alles is goed gegaan. Ik heb 17 juli 2023 besteld en 19 juli kwam het binnen.
Kapotte spullen opsturen en vervolgens niet reageren op mail of whatsapp.
Bespaar je de ellende van dit vlut bedrijf en bestel hier niks.
Ik heb dingen voor 40 gekocht en nu is het ergens anders bezorgd nu kan ik het bedrijf ook niet meer terug bellen zeer slecht