2,6

Bas

Niet ingeschreven en ineens mail

Ik schrok toen ik deze mail zag dat ik mij zou hebben ingeschreven. Wat kan ik doen op unsubscribe klikken en mogelijk nog meer rotzooi krijgen.
Groot bedrog.
Wat als je vriendin dit zou zien of je een gerespecteerd persoon bent.

4 janvier 2025

Het lijkt erop dat het allemaal…

Het lijkt erop dat het allemaal nep(fake) accounts zijn. Er zit volgens mij geen echt persoon achter die iets schrijft. Een paar keer uitgetest met verschillende profielen en ik krijg dezelfde vrouw profielen bij mijn test accounts en ook dezelfde teksten gestuurd. Geen Spontane reacties maar meer zoals een chatbot

10 octobre 2024

Het is en blijft een verdien model.

Tja eigenlijk helemaal niks mis mee het is en blijft een verdien model daarom 1 ster (omdat al dit soort sites mensen om de tuin lijden en verkeerde info geven) alleen een paar gratis credits zou wel leuk zijn er zijn genoeg van dit soort sites die dit wel doen je krijgt eens in de zoveel tijd dan gratis credits en dan kun je 2 of 3 gratis berichten sturen dat zou wel leuk zijn. Voor de rest zijn dit soort sites leuke trek sites er staan ooit wel erg knappe chickies op maar ik geef mijn geld liever uit aan een goede tapas tent of leuke film maar niet aan credits waar je toch niks aan hebt. Ik hoop dat deze sites ooit in gaan zien dat het ook anders kan maar dat zal nog heel lang gaan duren omdat er nog steeds heel veel mensen geld uit blijven geven aan weggegooide credits. Ik geloof ook niet dat je echt zomaar gratis sex kunt hebben met vrouwen die kijken wel uit met wie ze afspreken je zult gewoon op stap moeten gaan om er tegen te komen die graag willen na 2 of 3 drankjes en dan is het nog maar de vraag of het wel gebeurd. (Ik denk van niet)

15 septembre 2024

nep dating site met enkel nepprofielen

Dit is een nep dating site met enkel nepprofielen. Het is onmogelijk dat er in het eigen kleine dorpje zoveel jonge vrouwen zijn die met een online man naar bed willen en uigeklede foto's vamn zichzelf durven te tonenne.

25 juin 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit