Banner for New Care Supplements

New Care SupplementsAvis

4,5

Ik ben vele jaren klant van new care en koop mijn producten bij plaatselijke reform. Nu ook weer gebruik gemaakt van jullie aanbiedingen. Maar had nog een product erbij willen kopen om geen verzendkos... Voir plus

Recent heb ik een supplement van new care gekocht vanwege stress problemen. ik meen wat ik zeg, dit middel werkt in tegenstelling met andere supplementen omdat de ingrediënten schoon en van top kwalit... Voir plus

Ik heb de multi 50 + en Mg bisglycinaat / tauraat gekocht . Niet de eerste keer hoor ! Omdat het natuurlijke producten zijn, worden ze veel beter door het lichaam opgenomen . Daarbij betaal je niet... Voir plus

Voor de 2e keer supplementen van New Care gekocht! Naast het gewenste resultaat ook erg tevreden over de klantvriendelijkheid. Ik kreeg een mail met de mededeling dat een deel van mijn bestelling nog... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Gezond blijven is hard werken Bewegen, goed eten, af en toe ontspannen, lief zijn voor elkaar én voor jezelf. En dat allemaal iedere dag opnieuw. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit niet altijd makkelijk voor je is. Daarom nemen wij jou heel graag wat werk uit handen. Met een aanvulling op je voeding. En zoveel meer dan dat.

Daarom kies je voor New Care

New Care, ook voor jou!
✅ Hoogwaardige ingrediënten ✅ Samengesteld in Nederland ✅ Krachtige doseringen ✅ Vertrouwd door topsporters

Op werkdagen voor 22:00 besteld? Morgen in huis.

Makkelijk en snel thuisbezorgd!

✅ Gratis verzending vanaf €50,- ✅ 100 dagen kosteloos retourneren

4,5

Demande des avis aux clients

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snel geleverd

13 juin 2026
Logo de New Care Supplements

Réponse de New Care Supplements

Beste Simone,

Hartelijk bedankt voor het delen van jouw ervaring. Dat waarderen wij enorm. Wij hopen je nog lang van dienst te mogen zijn!

Met vriendelijke groeten,
Team New Care

Te lange verzendtijd voor wat er geadverteerd wordt.

Voor 10 uur besteld morgen in huis. Duurde alleen bijna een week om hem alleen te versturen.

5 mai 2026
Logo de New Care Supplements

Réponse de New Care Supplements

Beste,

Wat vervelend dat uw bestelling dusdanig vertraagd is. Onze excuses voor het ongemak. Helaas waren er leveringsproblemen met het door u bestelde product waardoor deze zending vertraging heeft opgelopen. Wij verwachten dat dit in de toekomst niet meer zal voor komen.