De sfeer in deze vestiging is uiterst prettig en klantvriendelijk. Mijn coach Yvonne is deskundig, vriendelijk en stimulerend. De methode helpt mij nu voor de derde keer en weer met goed resultaat.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Heel erg tevreden over het product New Fysic, makkelijk vol te houden zonder ingewikkelde menu’s. Fijne begeleiding die altijd klaar staat voor motivatie en uitleg. Ik zou het iedereen aanbevelen om... Voir plus
Je krijgt goede begeleiding bij het afvallen met een gezond voedingsplan. Elke week een weging om de voortgang te bespreken, doelen bij te stellen enz. De app werkt heel fijn. Je kunt hier je voedin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fijn begeleid, mn door Marloes. Ze is altijd enthousiast en positief. Persoonlijk contact en goede resultaten. Tevreden met mijn dikke-24 kg Het voedingsadvies is goed vol te houden. En dat i belan... Voir plus
NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.
Écrit par l'entreprise
Hogewoerd 17, 2311 HE, Leiden, Zuid-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
De methode helpt mij nu voor de derde keer en weer met goed resultaat.
Aanrader dus!

Réponse de NewFysic - Leiden
Helpt mij tot op heden met me voeding. Zelf moest ik eerst echt leren om 3x per dag te eten.

Réponse de NewFysic - Leiden
Zeer goede uitleg en fijne begeleiding door coach Patricia bij New Fysic Leiden. Voor mij is het wekelijkse weegmoment belangrijk om gemotiveerd te blijven, en de bekende 'stok achter de deur' te hebben.

Réponse de NewFysic - Leiden
Marloes is een consulente die je weet te stimuleren

Réponse de NewFysic - Leiden
De app werkt heel fijn. Je kunt hier je voedingsplan terug vinden, het boodschappenboekje en veel lekkere recepten.

Réponse de NewFysic - Leiden
Lekkere recepten, fijne begeleiding! Ook goed te doen met onregelmatige werktijden.

Réponse de NewFysic - Leiden
Het afvallen ging vrij eenvoudig, je krijgt goede tips en het weekmenu werkt super. De recepten zijn heerlijk en vrij eenvoudig te maken. De begeleiding was meer dan prima mijn begeleidster was zeer professioneel.

Réponse de NewFysic - Leiden
Het is goed vol te houden en met de begeleiding van Marloes was het helemaal top!!

Réponse de NewFysic - Leiden
Ik vind een goed ervaring om toch te afvallen. Ik vind een leuke sfeer en word ik goed begeleid.

Réponse de NewFysic - Leiden
Wij worden altijd fijn geholpen door Marloes. Vragen worden goed uitgelegd en toegelicht. Wij zien ook hoe ze met andere klanten omgaat, als we aan het wachten zijn.

Réponse de NewFysic - Leiden
New Fysic werkt voor mij het beste omdat je gevarieerd toch mag eten en toch afvalt de begeleiding is betrokken en geeft goeie tips en kijkt naar wat voor jou het beste past.

Réponse de NewFysic - Leiden
Fijne begeleiding, goede tips stok achter de deur en het beste natuurlijk is dat je vooruitgang ziet over de tijd.

Réponse de NewFysic - Leiden
Dank voor de realistische begeleiding Marlous. Het is inderdaad van groot belang dat je eigen motivatie aanwezig is.

Réponse de NewFysic - Leiden
Goede begeleiding,ondanks dieet lekker eten en veel dus absoluut geen honger ! Fijn om te wegen en te zien dat je goed afvalt!

Réponse de NewFysic - Leiden
Goede begeleiding, realistisch en ondersteunend. In Leiden ook nog eens een hele aardige coach
Voor mij, als 50+ in de overgang met een darmziekte is dit de methode om een gezonder en fijn gewicht te behalen! Gezond eten, niet het gevoel hebben dat je niets mag!