zajebiste ziomeczki szybka pomoc…
zajebiste ziomeczki szybka pomoc stabilny serwer nic sie nie scina i spoko cena
Get instant, reliable & stable game server hosting with NeyHost. Experience peak performance, low ping, and easy configuration. 24/7 support. Play without limits!
30 N Gould St Ste R, 82801, Sheridan, Etats-Unis
Aucune trace de demande d’avis
zajebiste ziomeczki szybka pomoc stabilny serwer nic sie nie scina i spoko cena
NeyHost is the most impressive game-server-hosting-thingy I've ever personally tried.
Fr even though I'm thousands of miles away from the nearest server it has absolutely no lag running Vanilla MC and I'm quite sure when I tried PurpurMC it transcended matter and time because I think it was rendering the future.
But for real, its great, and starting at $3.99 it has very competitive pricing.
Dobrze zrobiony hosting w dobrej cenie. Pomoc dostaje się w krótkim czasie. Miła administracja. Po prostu nic dodać nic ująć. Serdecznie polecam usługi.
Hosting zarabisty, utrzymuje 30 osob bez lagow. Mila i pomocna administracja. Gdy miałem jakis problem zawsze mi pomagała. Bardzo Polecam i pozdrawiam administracje <3
Best Hosting which i ever have used. I am their partner and all services are really good
najlepszy hosting jaki kupiłem. ZERO LAGOW. Mega polecam ziomek robi tanie hostingi w fajnej cenie a duzo lepsze w porownywaniu do takiego icehosta> POZDRO

Réponse de NeyHost Game Hosting
Wraz z neyhostem prowadzimy parnetrestwo już od dłuższego czasu i szczerze mogę powiedzieć że polecam hosting jeśli szukasz czegoś dobrego i niezawodnego to dobrze trafiłeś. Jako jeden z głównych właścicieli jedenego serwera jednocześnie osoba która niezbyt siedzi w tematyce technicznej potrafię się bardzo łatwo odnaleźć na stronie jak i dodać/zmienić coś co potrzebuje miałem do czynienia z paroma hostingami i jako jedyny neyhost zaskoczył mnie pozytywnie
- szybka reakcja od strony supportu
- genialna ochrona anty DDoS
- przejrzyszsta strona
- i oczywiście jotem🙂↕️✋
Czyli wszystko czego potrzebujesz do stworzenia serwera dla znajomych jak i publicznego
Podsumowując:
,,nic dodać nic ująć⭐⭐⭐⭐⭐"

Réponse de NeyHost Game Hosting
The server hosting service is reliable, fast, and easy to use. It offers excellent website, strong performance, and responsive customer support. Overall, it’s a great choice for anyone looking for a stable and efficient hosting solution.

Réponse de NeyHost Game Hosting
dobre, plynne serwery, latwe w obsludze i calkiem przystepne ceny jak na serwery w polsce. polecam ig✌️✌️
- reczniczek

Réponse de NeyHost Game Hosting
Jestem ogromnie zadowolony ze współpracy z Neyhostem, jest to mój glowny partner strategiczny. Bardzo długo szukałem hostingu, który będzie w stanie działać na poziomie jaki oczekuje, neyhost przerósł moje oczekiwania. Największą wartością jest to, że panel jest tak intuicyjny, że nie muszę nawet zawracać czasu supportowi na centrum pomocy. A jeśli już muszę poprosić o pomoc w jakimś temacie to jest ona mi udzielana w bardzo błyskawicznym tempie. Znam rynek hostingów, i wiem że neyhost to szczyt jakości usług i obsługi.
I can highly recommend this hosting, it is very efficient even under heavy load, and they have many offers for clients. I have been using Neyhost for some time and I wouldn't switch to another one.