N'goodso leverer lækre produkter, god kvalitet, hurtig levering, nem ombytning og god kundeservice. What's not to like :) Tak for en god købsoplevelse! Det betyder alt når jeg handler på net... Voir plus
L'entreprise a répondu
Virkelig god service. Min søn modtog en fin jakke og desværre gik lynlåsen gik i stykker efter et par dag. Straks sender de en ny. Jeg havde ikke fået 10 % på første ordre og det sørgede de også strak... Voir plus
L'entreprise a répondu
N’goodso får toppoint herfra. Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte en jakke , og pengene blev selvfølgelig trukket med det samme , hvilket er ulovligt , Får ingen opdatering eller lign før jeg selv kontakter N’goodso hvor de så skriver de regner stærk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til N'goodso – hvor fashion og fest forenes. Vi hedder Filip & Gustav, spiller begge professionel fodbold, og er ikke bare forretningspartnere; vi er to gode venner, der har skabt N'goodso ud af vores fælles passion for at forfølge drømme og søge oplevelser - og gøre det med stil. N'goodso er ikke bare en virksomhed; det er en fejring af glæde, begejstring og de poppin' øjeblikke i livet. Vi tror på, at livet er en fest, og vores produkter afspejler den energi og entusiasme, vi selv har og giver hinanden. Fra vores unikke designs til vores kvalitetsprodukter stræber vi efter at indfange ånden af glade dage og uforglemmelige øjeblikke. Vores inspiration kommer ikke mindst fra vores rejser rundt i verden, hvor vi ikke kun har spillet fodbold, men også har absorberet kulturer, traditioner og den pulserende atmosfære, der findes i hvert hjørne af kloden. Hver N'goodso kollektion fortæller en historie, og vi vil gerne invitere dig med, der hvor fest og farver forenes. Vi tror på, at vores fælles lidenskab for at udforske verden kan inspirere mennesker til at omfavne livets magi. N'goodso er ikke bare et brand; det er en livsstil, der hylder glæden ved at hygge sig, udforske og skabe minder, der varer livet ud. Tak, fordi du tager med os.
Virum Stationsvej 124, 2830, Virum, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Allround fremragende service. Hurtig levering, meget konkurrencedygtige priser og yderst god kvalitet på produkterne. Kan varmt anbefales!

Réponse de N'goodso
Har lige modtaget den lækreste vindjakke der sidder super godt og ovenikøbet er regntøj.
Har også købt hoodie med det nye logo - lækker kvalitet og passer godt til yoga
Virkelig god kundeservice og nemt at bestille og super hurtig levering.
Kan varmt anbefale N’goodso og vil helt sikkert handler der igen.

Réponse de N'goodso
N’goodso får toppoint herfra.
Ikke bare er det spot on med trends så teenagerne i husstanden er begejstrede også det ældre segment har nydt godt af de skønne varer fra solbriller, t-shirts til jakker.
Det er i den meget prisvenlige afdeling men produkterne har høj kvalitet. Det er værd at nævne den særdeles kompetente service, med hurtige svar og hurtig levering. Super tilfreds kunde herfra.

Réponse de N'goodso
Nem og overskuelig hjemmeside. Levering fungerede til UG. Købte en vest og en hoodie til min nevø og kvalitet og pris er second to none. Handler helt sikkert der igen.

Réponse de N'goodso
Super god service, utrolig god kvalitet og helt igennem godt produkt. Hvis man ønsker den gode slags opmærksomhed, kan man i hvert fald trygt købe N’goodso for at opnå det. Tøjbranchen skal holde øje med dem, for der er en ny stilsherif i byen.

Réponse de N'goodso
Bestilte to jakker og to par briller. Jakkerne er i SUPER kvalitet, ikke for tunge at bære på og super behagelige at have på når det blæser, regner eller solen skinner. Det kan helt klart anbefales. Pakken kom ekstremt hurtigt. Brillerne er super fede og i top kvalitet.
Alt i alt en super god oplevelse hos N’goodso. Kan helt klart anbefales.

Réponse de N'goodso
Super god og nem hjemmeside.
Bestilte både jogging bukser og solbriller. Begge dele kom hurtigt og levede 100% op til mine forventninger.
Kommer ril at holde øje med nye produkter og køber helt sikkert mere 😋

Réponse de N'goodso
Hurtig levering, god service og generalt bare nogle super gode produkter. Kan klart anbefales.

Réponse de N'goodso
Virkelig hurtig levering og fantastisk kvalitet på jakken👍
Meget hyggeligt og personligt med en lille hilsen i pakken. Vi kommer snart forbi og handler igen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de N'goodso
Jeg fik regn/vind jakken hjem her igår, og jeg er udmærket klar over at når det en regnjakke så er den ikke særlig tyk, men jeg havde godt nok ikke regnet med at den var så tynd og virker som noget billigt bras men bare kunne have købt for 50kr et andet sted, iforhold til den har kostet så meget.

Réponse de N'goodso
Fantastisk service og kvalitet. Bedste i gamet.

Réponse de N'goodso
Hurtig levering, og billige priser, bedste tik tok tøj på markedet.

Réponse de N'goodso
Hurtig levering og god kvalitet! Klart anbefales

Réponse de N'goodso
En savoir plus sur les différents types d'avis.