Fint bemötande. Jag kände verkligen att de tog kontakt med mig när jag kom in i hallen. Frågade vad för bil som skulle kunna vara intressant sen gick det som enkelt med allt det andra.
Tack Tilde för en smidig affär, du är serviceminded, lyhörd,lätt att prata med, kunnig och hade gott om tålamod när det gällde att svara på alla mina frågor och funderingar. Dessutom lyftar jag hatten... Voir plus
Niemi Bil är familjeföretaget med Sveriges största hjärta för bilar. Oavsett vad bilen betyder för just dig så erbjuder vi hjälp och råd när det kommer till ditt bilägande, oavsett om du vill köpa bil, sälja din bil, serva eller byta din bil. Vi erbjuder både begagnade och nya bilar, med hemleverans över hela Sverige! Självklart kan vi även hämta din bil över hela landet när du säljer din bil till oss. Våra inköpare utför gratis bilvärdering om du funderar på att sälja din bil till oss, du får dessutom pengarna på kontot direkt affären är klar.
Suède
- niemibil.se
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
1 timm och 20min
Ännu en negativ upplevelse av Niemi Bil och deras däckhotell. (Verkstaden har jag recenserat i en anna post)
I våras påtalade jag att två av mina däck har pyspunka,och dom lovade åtgärda detta (däcken är 3 år). I påminnelse mailet jag fick i mars fanns ett fält där man kan ge ytterligare kommentarer. Jag skrev att dom inte skulle glömm at fixa pyspunkan på två av däcken. Och hade dom gjort det?, nej inte vad jag anser. Dom kom med lama ursäkter att dom kollade i höstas men kunde inte hitta någon pyspunka! Nu var däcken i så dåligt skick att dom måste bytas enligt dom, det är ok med mig om dom är så dåliga, men det kunde dom väl ha sett tidigare och meddelat att däcken behöver bytas ut.
Allt detta tog en timme, resten av tiden gick åt att släcka alla varningar som däckbytarna orsakat, ca 10 varningar med allt från låg bromsverkan till airbag och ABS fel.
Utmärkt kundbemötande
Fick hem bilen smidigt tyvärr så var det en varningslampa för Sos som lyste samt att stereo inte funka med ratt reglaget som sitter på Dacian. Men ringde upp genast och det var inget problem bara att lämna i på verkstad och de tog såklart hela kostnaden som en seriös bilhandlare ska göra. Kan verkligen rekommendera denna bilfirma till andra .
Blir flera köp härifrån när det är dags nästa gång
Fint bemötande
Tackar Jacob för trevligt bemötande och…
Tackar Jacob för trevligt bemötande och fin affär
Kommer aldrig någonsin köpa bil från…
Kommer aldrig någonsin köpa bil från Niemi.
Ägt bilen 5 månader, konstanta fel som dom får åtgärda (hann inte ens köra hem bilen innan den inte gick köra).
Nu har vi fel på bilen igen och inte ett pip till hjälp får man, inget återköp då deras garanti gått ut.
Kan tycka en etablerad bilfirma ska hjälpa sina kunder när det är så nyligt man köpt en bil.
Bilens fel:
Gick ej tanka bilen då det tjärvat till sig.
Bakdörren gick ej stänga (mitt i vintern).
Batteriet funkade ej som det skulle.
Diselvärmaren funkade ej pga batteriet.
Kan väll tycka en bil för över 200 papp ska funka som en klocka första månaderna.
Niemi bil går uppenbarligen inte igenom bilarna innan dom säljer.
Är så sjukt besviken och känner mig så lurad. Så mycket pengar vi aldrig får igen. Man kan aldrig veta med en bil, men lite koll innan man säljer kan man väll tycka dom ska.

Bäst
Köpte min bil där förra året och är, så himla nöjd med allt runt köpet och återkoppling efter köpet!! Fantastisk personal som jobbar där och jättebra service, man känner sig som hemma när man kliver in genom dörren där i Kiruna. 😊 Kommer självklart köpa mina framtida bilar där och rekommenderar verkligheten om man går i bil tankar, att vända sig till Niemi Bil.
Bil befattad med fel
Niemi Bil sålde en bil till mig som visade sig ha ett allvarligt fel. Det blev tydligt första (!) gången jag startade bilen hemma efter köp.
Bilen var på verkstad utan framgång vid ett stort antal tillfällen innan jag fick nog och hävde köpet. Niemi Bil vägrar att ta sitt ansvar och ersätta mig för de extra kostnader jag haft i form av resor till/från verkstaden och för förlorad arbetsinkomst till följd av felet.
Med andra ord verkar inte Niemi Bil vilja följa gällande lagstiftning.
Inställningen tycks vara att det är rimligt att kunden bär kostnader som egentligen är företagets ansvar. Det är helt oacceptabelt och inger bristande förtroendet.

Tack för bra service!
Stort tack för hjälpen och bemötandet av Isak i Skellefteå. Kommer att rekommendera er ifall ngn frågar om en seriös och bra bilaffär.
Detta trots olika uppfattningar om vilket lag som är nr 1 i Västerbotten :-)
"Löven leker"
Isak i Skellefteå!
Isak i Skellefteå!
Vilken otroligt empatisk och serviceminded person!
Han ordnade så att en barnfamilj fick hjälp, vilket inte försäljningsstället i Umeå lyckades med.
Go SAIK go!
//Ewa
Bra bemötande och trevlig personal!
Köpte bil av Meg i Kiruna förra året i augusti. Affären gick snabbt och smidigt. Vid minsta fråga var det bara att höra av sig så fick man snabbt proffsig hjälp. Kan varmt rekommendera Niemi Bil i Kiruna 😊
Trevligt bemötande när jag besökte dem.
Trevligt bemötande när jag besökte dem i Kiruna.
Bra service
Jag köpte ny bil av Tobias på niemi bil. Är riktigt nöjd. Bra service, håller vad dom lovat och utan några som helst konstigheter. Rekomenderas! :)
Fick ett otroligt bra bemötande av…
Fick ett otroligt bra bemötande av kunnig personal, köpte bil till bra pris och fruktansvärt bra verkstad som kollat igenom och uppdaterat min bil direkt.

Varning
Varning. Köp ej bil hos dessa människor. Speciellt på banvägen av Niro eller Rasmus plats chef. Dom säljer bilar med dolda fel trotts bevis, vet flertalet som anmält dom för specifikt detta ink jag. Finns inspelningar och bevis. Köper kunders tystnad genom erbjuda dom tjänster mot att dom tar bort negativa ressensionen. Men kan gömma sig under kryphål för slippa undan. Finns även en tydlig gemensam tråd dom som blir utsatta för detta. Så ja köp absolut inte bil av dessa människor. Finns flera som intygar samma.

Riktigt bra kundbemötande
Riktigt bra kundbemötande. Trevliga och visste va dem snackade om.
Kan nämna en av många bra försäljare…
Kan nämna en av många bra försäljare Dennis Wäppling
Sätter kunden i 1a hand
Seriöst bemötande
Även mycket bra service efter köp
Köpte nyligen en bil från Niemi Bil i…
Köpte nyligen en bil från Niemi Bil i Uppsala trots att jag bor i Luleå och jag är väldigt nöjd med hur hela processen fungerade.
Leveransen upp till Luleå gick smidigt och utan problem. När ett mindre garantifel uppstod efter köpet hanterades det snabbt och professionellt.
De ordnade verkstad på spantgatan här lokalt utan krångel, och jag fick dessutom lånebil under tiden – vilket visar att de tar ansvar även efter att affären är avslutad.
Kommunikationen har varit tydlig och enkel hela vägen, och man märker att de faktiskt bryr sig om kunden.
Sammanfattningsvis: seriösa, smidiga och pålitliga. Rekommenderas.

Hälsningar från Bollnäs
Köpte en bil på distans via Niemi bil Umeå. Christopher har guidat mig igenom hela köpet från start. Vi har gjort överenskommelser och samarbetat oss igenom detta så vi både är nöjda. Bilen har visats och ser lika bra ut när den körs hem till mig. Efter ett par veckor visar det sig finnas ett fel på bilen och den behöver lagas. Christopher lugnar mig omgående på telefon och tar fullt ansvar och lagar bilen på närmaste BMW verkstad. Vi har en bra dialog genom hela processen och blir också erbjuden att få hjälp med bil tillfälligt om jag behöver. Kommer absolut återkomma vid nästa bilbyte. Tack för allt. /Bollnäs
En savoir plus sur les différents types d'avis.