Jag fick tid på Nikita Mobilia. Berättade för henne hur jag vill ha det, Klipp bara de skadade topparna, vill ha det uppklippt så som jag har det nu. Hon var mycket osäker, som gjorde mig oroli... Voir plus
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Mycket oprofessionellt bemötande och bristande kompetens. Bokningen stämde inte överens med vad salongen kunde leverera och personalen gav ingen... Voir plus
- Coiffeur
- Barbier
- Magasin d'articles de coiffure pour hommes
- Magasin de produits capillaires
- Salon de coiffure
Informations provenant de diverses sources externes
Nikita Hair är Nordens största frisörkedja. Över 40 salonger i Sverige. Vi har nöjdhetsgaranti! Över 80% av våra kunder rekommenderar oss.
Lär dig att klippa hår
Tjejen börjar klippa mig sen vet hon inte hur hon ska göra. En kollega räddar situationen, men där sitter jag med blött hår i en timma innan någon annan kliver in. det minsta de kunde göra var att ge mig rabatt. ICKE
🐉 Landet Imorgon
🐉 Landet Imorgon
Uppdatering:
…Och så, när hoppet nästan hade checkat ut permanent —
På morgonen den 19 februari i Västerås hördes plötsligt:
DING DONG.
Där stod han.
Sagoväsendet Imorgon.
Inte som vanligt insvept i dimma och bortförklaringar —
utan denna gång med kungakrona, diamanter
och en faktisk gåva i händerna.
Katla släppte produkterna.
Enhörningen av ursäkter gick i pension.
Och för första gången i rikets historia…
…kom Imorgon faktiskt idag.
Tack för den enormt fina gåvan. ✨
⭐️ 1/5 – Där löften går för att dö
Allt började i december i Västerås när jag gick in för en klippning och blev lovad ett pris.
När det väl var dags att betala visade det sig att priset hade gett sig ut på ett eget äventyr och förvandlats till något helt annat (och högre). Tur att jag frågade innan, annars hade jag fått offra dubbla summan till draken Ekonomika.
Efter kontakt med huvudkontoret och M, i samråd med regionschefen, lovades jag kompensation i form av hårprodukter som skulle skickas hem.
Nu är det 18 februari.
Produkterna har fortfarande inte kommit.
Men varje gång jag frågar får jag höra att de skickas “imorgon”.
Vid det här laget börjar jag undra om Imorgon inte är en faktisk sagofigur?
Någon slags dimhöljd varelse som bor i Landet Utanför, rider runt på en enhörning av bortförklaringar och viskar:
"Paketet skickas… imorgon."
MEN – där rätt ska vara rätt: Jag fick faktiskt en födelsedagshälsning på rätt dag, den 30 januari.
Samma dag träffade jag även sagofiguren Imorgon, som då också lovade att produkterna skulle skickas.
Sedan dess har Imorgon synts till varje gång jag hör av mig.
Så sammanfattningsvis: Priset förvandlades.
Hälsningen kom fram.
Produkterna togs av Katla.
Och Imorgon… ja, Imorgon dyker alltid upp när man minst behöver honom.
Nikita hair Marieberg Örebro
Nikita hair Marieberg i Örebro. Undvik!!! Tröttare, surare och otrevligare personal får man leta efter…..
Så otrevligt bemötande har jag aldrig…
Så otrevligt bemötande har jag aldrig varit med om.
Got a hair wash and styling service
Got a hair wash and styling service. Total disaster 😡. Wash was awful, girl didn't massage or clean my hair properly. The styling was horrible. Next day the style was already gone, whereas when I do it in Italy it lasts perfectly for 3 days. Price too high for the quality. Wouldn't recommend at all 🙅♀️
Nikita hair Liljeholmen
Nikita hair Liljeholmen. Klippte sönder min dotters långa hår. Hon bad specifikt om enbart toppa håret 2-3 cm. Slutade med 10 centimeter och en hackig ”lugg” hon inte bett om. Vi gick till annan frisör dagen efter som dömde ut klippningen fullständigt. Det gick inte ens att göra helt rakt för henne då frisören på Nikita hair hade klippt så snett :(
Ringde och påtalade problemen. Fick snäsigt svar att vi skulle kommit tillbaka och att man inte får pengarna tillbaka. Jag bad dom åtminstone ge feedback till frisören som förstörde håret på min dotter men fick bara snäsigt svar i telefonen.
Kommer absolut att varna alla för denna frisörsalong!
Jag fick tid på Nikita Mobilia.
Jag fick tid på Nikita Mobilia.
Berättade för henne hur jag vill ha det,
Klipp bara de skadade topparna, vill ha det uppklippt så som jag har det nu.
Hon var mycket osäker, som gjorde mig orolig. När jag kom hem och såg hur mitt hår ser ut jag var sååå ledsen. Det var hakigt och ojämnt klippt och de skadade topparna oklippta
Kommer aldrig sätta min fot där igen.
De har Ingen kunskap alls.
Jag är så missnöjd betalade 610 kr men fick inte klippt håret färdigt.
Har alltid fått fint bemötande på…
Har alltid fått fint bemötande på Nikita Tuna Park Eskilstuna och blivit lyssnad på om vad jag vill göra med mitt hår.
Jag var i Kungälv och Emma fixade min…
Jag var i Kungälv och Emma fixade min frisyr med klipp och färg. Hon var väldigt lyhörd och bra frisör. Är jätte nöjd med färg och hår. Tack// och god jul önskar Else-Marie
Varning, gå inte dit !! Nikita Malmö
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det.
Mycket oprofessionellt bemötande och bristande kompetens. Bokningen stämde inte överens med vad salongen kunde leverera och personalen gav ingen lösning överhuvudtaget, trots att det va dom som gjorde fel. Dom strök min bokade tid. Rekommenderar absolut inte detta ställe och kommer aldrig gå dit igen !!
Nikita hair Gävle
Nikita hair Gävle. Jag ville boka en tid, de bad mig återkomma efter en timme. Jag återvände och satte mig för att vänta de få minuter som var kvar. Efter en stund kommer en annan frisör och undrar vad jag väntar på. Min tid sa jag. Nej det finns inga tider idag! Även fast den första kvinnan bokat in mig på datorn. Väldigt otrevlig personal!
Jag fick en 3 minuters putsning av min…
Jag fick en 3 minuters putsning av min lugg för 159 kr! Normalt får jag detta gratis mellan mina klippningar. Men inte här även om jag sa att jag inte hade tid till klippning idag men återkommer en annan dag. Så att få en ny kund lyckades inte för dem med detta pris.Detta var i Malmö Jägersro center.
Så nöjd.
Efter 13 år i Stockholm har jag äntligen hittat en frisör som jag gärna vill gå tillbaka till. Och verkligen alla var så trevliga från att man klev in på salongen tills det var klart. Är så nöjd med klippningen, duktiga och noga. Tack Sanna i Liljeholmen.
Vi är jättenöjda med vårt besök hos…
Vi är jättenöjda med vårt besök hos Nikita Hair salong i Sollentuna Väldigt trevligt och professionellt bemötande från personalen. De tog sig tid att lyssna och var riktigt bra med barn. Mitt barn blev supernöjd med sin nya frisyr – och det blev jag också! Rekommenderas varmt till alla som söker en trygg och skicklig frisörsalong.
Tuva i Farsta är den absoluta
Tuva i Farsta är den absoluta
”blont hår experten”
Jag är supernöjd med både omhändertagande och resultat!!!!
Riktigt dåligt bemötanfe
Riktigt dåligt bemötanfe, de har skyhöga priser och är inte trevlig som sin personal och ljuger om det mesta! Skulle inte rekommendera INGEN till salongen! Så dryga och otrevliga!!!!!!! USCH!
Inte särskilt duktiga heller
Nikita Hair rekommenderas INTE!
Nikita Hair i Borlänge kan inte utföra service enligt önskemål. De har inte ens personal som kan prata varken svenska eller engelska. Bad om att få plattat hår efter tvätt och personalen börjar locka, han förstår inte ens gester. Totalt värdelöst ställe, rekommenderar ingen att gå dit! Överdrivet dyrt också.
I Nyköping klippte en frisör sönder…
I Nyköping klippte en frisör sönder håret helt. Hen var väldigt osäker och det såg ut som ett barn klippt håret.
Jag fick pengarna tillbaka men fick anlita annan salong för att få ordning på eländet.
2 gånger har jag bokat tid med min…
2 gånger har jag bokat tid med min ledsagare, först på Mobilia Malmö den 8/7 och sen på Emporia den 22/7. Båda gånger har det, trots noggrann förklaring i telefon om vad som gällde blivit fel. En trainee skulle göra färgning och klippning vilket hon inte kunde eller var väldigt osäker, detta gjorde att jag blev både orolig och ledsen. Ingen förståelse från resp salong mer än att det inte blev något
Ramlade spontant in på salongen i Täby…
Ramlade spontant in på salongen i Täby centrum, trött efter en varm arbetsdag utomhus. Jag fick ett mycket trevligt bemötande och en professionell behandling. Väldigt nöjd.
En savoir plus sur les différents types d'avis.