Super flot vifte! Og super flot service! Den første vifte passede ikke helt i farverne til stuen, men fik den hurtigt og nemt ombyttet til en anden farve, som passer perfekt.
Har netop bestilt - og modtaget - en vifte fra Nilsson Living. Den lever helt op til forventningerne. Den er super super smuk og dekorativ. Meget fin indpakning ..... Og så lige en personlig takk... Voir plus
L'entreprise a répondu
Utrolig sød! Min vifte kom rigtig hurtigt! Og mega dejligt koncept med at man for en gratis ting med i købet for første gang. Min pakke kom med en personlig hilsen hvilket kun gør ens dag bedre!... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Skab plads, orden og harmoni i dit hjem med vores smukke opbevaringsløsninger og boligtilbehør, der fuldender din indretning. Vi tilbyder ikke kun æstetiske og funktionelle produkter – du får også en god oplevelse hele vejen igennem, med personlig kundeservice og hurtig levering, du kan regne med. Vores mål er at gøre det nemt og inspirerende at skabe et hjem, der føles både indbydende og velorganiseret.
Danemark
- nilssonliving.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super flot vifte!
Super flot vifte!
Dejlig dejlig oplevelse
Utrolig sød!
Viften var i rigtig god kvalitet, og kan klar anbefale!!
Intet andre end 5 stjerner værd. ⭐️

Réponse : Nilsson Living
Smuk vifte fra Nilsson Living .....
Har netop bestilt - og modtaget - en vifte fra Nilsson Living.
Den lever helt op til forventningerne. Den er super super smuk og dekorativ.
Meget fin indpakning .....
Og så lige en personlig takke hilsen fra Silja .....det var da bare dejligt.
Tak for det .....

Réponse : Nilsson Living
Rigtig søde ejere som hjalp mig i…
Rigtig søde ejere som hjalp mig i kundeservicen.

Meget glad for mine køb
Meget glad for mine køb. Hurtig levering og god service

Réponse : Nilsson Living
Vi købte to af deres hylder
Vi købte to af deres hylder - de var i utrolig dårlig finish, ru endeplade og gennemført dårlig kvalitet. De bliver beskrevet med et let grønligt skær - dette er ikke beskrivende - de er grønne i forskellige nuancer - alt efter hvilken pind i hylden det er. Det ligner mest trykimprægnering eller grøn bejdse. Vi fik dog god service med en undskyldning for den dårlige kvalitet, og hurtigt pengene retur. Men lad være med at købe deres hylder, de har været sendt ud og returneret mange gange, ser det ud til på kasserne de er i. Det er skuffende.

God kundeservice.
Desværre var der fejl i de hylder jeg fik tilsendt - men det er der god kundeservice skal stå sin prøve.
Den klarede du til UG. Derfor alligevel 5 stjerner

Fantastisk!!
Jeg fik en af vægvifterne i fødselsdagsgave og den var præcis ligesom på billedet enda flottere !

Fantastisk flot vifte
Fantastisk flot vifte, jeg elsker den og den fuldender min stue så smukt.

Super smuk vifte
Super smuk vifte, som nu hænger så flot over sengen! Dejligt at kunne støtte op om en nyopstartet virksomhed! Oplevede ingen problemer med ordren, pakken kom med det samme og var pakket så fint ind med et håndskreven kort.

Virkelige smukke ting
Virkelige smukke ting , flot pakket ind og hurtig levering
Og masser af inspiration på Facebook og deres hjemmeside