Fin studentmössa som tyvärr var lite liten. Fick snabbt hjälp via mail och bytte in den för att påbörja produktion av en större. De bjöd även på varsin krobbe till mig och min kompis! Trevligt bemötan... Voir plus
Jag rekommenderar verkligen nineteen. Dem hjälpte mig att få den bästa möjliga studenten. Min studentmössa var alldeles för liten som jag beställt från annat företag. Men oavsett så tvekade dem aldrig... Voir plus
Rekommenderar starkt Nineteens mössor ifall du vill ha en mössa med flera defekter och kundtjänst som slutar svara! Rekommenderar ännu mer ifall du uppskattar sena leveranser!🤩🤩
Fantastisk köpupplevelse! Fick hjälp från fantastiska Ella och Axel på min mössprovning där de hjälpte mig hitta rätt storlek och inspiration till min mössdesign. De var väldigt kunniga inom det dem g... Voir plus
Garvar Lundins Gränd 1, 112 20 , Stockholm, Suède
- 08991639
- info@nineteenstudent.se
- nineteenstudent.se
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Superbra
Superbra, supersnälla och supersmidiga! Kunde enkelt och snabbt komma in och byta kokard på typ 5 min. Rekommenderar starkt!
Alla på ninteen student är så hjälpsamma
Alla på ninteen student är så hjälpsamma och måna om att man ska få en bra studentmössa. De är trevliga och glada både på mail och i verkligheten. Att det finns storleksgaranti är super, min mössa var för stor, och det var inga problem att lämna in den så att storleken kan justeras, sjukt smidigt!
Oerhört bra företag
Oerhört bra företag! Smidiga och snabba på att svara och väldigt trevliga! Tveklösa fem stjärnor från mig 🤩
Superfina mössor med så bra kvalité och…
Superfina mössor med så bra kvalité och pris! Även jättehärlig personal som är villig att hjälpa till med allt från frågor till storleksbyte (väldigt snabba på att svara dessutom:)) Va där och fick hjälp att töja ut min mössa som va aningen liten, gick supersmidigt och så trevlig personal. Så om du vill ha en superfin och billig mössa samt bra kundbemötande, köp av Nineteen!
Det var bra att det var ett så bra pris
The student hats were perfectly fitted…
The student hats were perfectly fitted to my head and the quality was superb!
Bra mössaaa
Bra mössor och snygg design prisvärt
Riktigt bra företag
Otrolig kundsservice, alla mina frågor blev besvarade. Riktigt bra mössa satt riktigt snyggt
Rekommenderar!
Fin studentmössa som tyvärr var lite liten. Fick snabbt hjälp via mail och bytte in den för att påbörja produktion av en större. De bjöd även på varsin krobbe till mig och min kompis! Trevligt bemötande.
Dem blandade banne mig ihop Segeltorp…
Dem blandade banne mig ihop Segeltorp och Linghem
Jättefin studentmössa
OTROLIGT BRA KUNDSERVICE!!!
OTROLIGT BRA KUNDSERVICE!!!
jättetrevliga och hjälpsamma både i verkligheten på mössprovningen, och online på kundtjänsten. rekomenderar STARKT!
Superbra service och väldigt trevliga…
Superbra service och väldigt trevlig personal. Rekommenderar starkt att beställa härifrån. Sjukt bra priser för en student mössa.