Niveau Earplugs Avis

1. Marché en ligne

NIVEAU Earplugs er udviklet med en klar ambition om at gøre det nemt at beskytte sin hørelse – uden at gå på kompromis med lyd, komfort eller design.

Bien

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jeg er blevet rigtig glad for mine…

Jeg er blevet rigtig glad for mine earplugs fra Niveau. For mig gjorde de tre indstillingsmuligheder virkelig en forskel. De bliver skruet helt op, når jeg skal læse i flyet. Men hvis jeg sidder på en cafe og arbejder, så er det fint nok med det laveste niveau. Hurtig og nem levering.

27 août 2026

Hej Steven

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for, at du har gavn af ørepropperne. Og det er jo netop tanken at de kan bruges til flere forskellige situationer - så fedt at det virker for dig.

// Niveau Earplugs

God service & godt produkt!

Jeg er virkelig positivt overrasket over Niveau Earplugs. Både servicen og selve produktet. Ørepropperne er behagelige at have i, selv i længere tid, og de dæmper baggrundsstøjen uden at man føler sig afskåret fra omgivelserne. Jeg brugte dem både under transport og i støjende omgivelser, og de gjorde en mærkbar forskel. Det er rart stadig at kunne høre vigtige beskeder og samtaler, samtidig med at de mest forstyrrende lyde bliver dæmpet. De er blevet en fast del af min taske, når jeg er på farten, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der hurtigt bliver overstimuleret af støj.

9 août 2026

Hej Victoria

Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi er super glade for, at de er blevet en del af din hverdag:)

// Niveau Earplugs

God Service

jeg har været meget tilfreds med den service jeg har modtaget.

23 juin 2026

Hej Hans

Mange tak for din anmeldese. Vi er glade for at du har oplevet god service. Det bestræber vi os altid på:)

Rigtig god sommer 🌞

/ Niveau Earplugs

Købte dem fordi der var så meget støj…

Købte dem fordi der var så meget støj på kontoret, og de fungerer virkelig godt, så ser også frem til at bruge dem til sommerens festivaler.
Levering var også super hurtigt

15 juin 2026

Hej Step

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at de har afhjulpet støjproblemet:)
Rigtig god sommer og festivaler!

/Niveau Earplugs