Rigtig god vejledning på telefon. Bor i den anden ende af Sjælland, men blev anbefalet butikken. Har ikke fortrudt. Produktet kunne sikkert fåes en lille smule billigere hvis man søgte længe. Men... Voir plus

Super service! De havde hvad vi skulle bruge og billigere end nogen andre steder. Super god og effektiv service, da jeg havde brug for flere varer, efter jeg havde gennemført ordren. Selvom vare... Voir plus

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

502 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,4

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fik leveret den forkerte vare

Fik leveret den forkerte vare. Da jeg ringer derind, er de allerede klar over det og har bestilt den rigtige til mig. Den forkerte vare? Den kunne jeg beholde.
Fantastisk god service.
Kan absolut anbefales.

22 mai 2023

Super venligt personale og hurtig modtagelse af varen.

Jeg kontaktede butikken vedr. køb af et kamera. Jeg ønskede information om både kameraet og tilhørende udstyr, hvorfor jeg ringede til butikken og fik kyndig vejledning til hvad de ville anbefale. Jeg bestilte samme dag og der gik blot 5 min. fra jeg havde lagt min ordre og modtaget ordrebekræftelsen til jeg fik en mail om, at min pakke var afsendt. Næste dag modtog jeg pakken og alt var pakket godt ind. En super god oplevelse!

12 mai 2023

Byens bedste service

Hos njal foto går de en ekstra mil hvad angår service. Jeg har oplevet hjælp til overspilning af DV materiale, der går langt ud over det forventelige. Jeg får altid fremkaldt mine billeder hos dem og oplever et venligt personale der ved hvad de taler om. Byens bedste service..

11 décembre 2022

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg bestilte et kamerastativ, som blev afsendt næste hverdag og leveret dagen efter. Det viste sig dog, at der manglede en snapkoblingsplade i pakningen. Njal Foto rettede hurtigt op på fejlen og sendte den manglende plade næste formiddag.

14 octobre 2021

Uhøflig betjening, nej tak

Hvis du skal ned i butikken, så spørg efter Bjarne. Ikke ham den anden, som i modsætning til Bjarne var både uvenlig og uhjælpsom. Er sikker på, at de kan deres kram hvad angår foto og dertilhørende tilbehør. Men man gider jo ikke lægge sine penge i en butik, hvor ekspedienten er direkte uhøflig. Kommer i hvert fald ikke dernede igen.

8 juin 2021

Utrolig venlig betjening

Har i 2 omgange været forbi butikken.
Først for at købe en objektiv som vi mente ville opfylde de krav som havede.
Derefter for at købe ydligere foto udstyr.
Hver gang er vi blevet mødt af en person som i den grad ved hvad han taler om og der er på ingen måde nogen som presser for at man skal købe noget når man står der.

11 octobre 2020

Se det er sku´ god kundebetjening.

Kom ind i butikken for at købet et lille Olympus kamera, helt fint da prisen acceptabel, inde jeg betalte fik så oplyst at selv samme kamera ville komme på tilbud næste uge og jeg da ville få mit lille Olympus kamera til udsalgsprisen og sparede derved flere hundreder kroner.
Se det er sku´ god kundebetjening.

26 septembre 2020

Lynhurtigt og bedste pris.

Jeg skulle bruge et kamera hurtigt — og det fik jeg. Leveret dagen efter bestilling, og så til den bedste pris på nettet. Imødekommende telefonisk service, hvor jeg bekymret spurgte til leveringstiden kort efter bestilling. Svaret var, at pakken lå pakket og klar, og at jeg nok ville have den i morgen. TAK for hjælp og kamera.

17 septembre 2020