Njordship.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet meget på nettet gennem årene og har aldrig skrevet en eneste anmeldelse. Men i dette tilfælde vil jeg gøre en undtagelse. Den service jeg modtog fra ejeren Anders var simpelthen suveræ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte årer m.m. lørdag på nettet. Blev usikker på om jeg havde misforstået noget og sendte en mail herom. Blev ringet op søndag og fik rettet til som ønsket, hvorefter varerne blev leveret på min a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk service. Så venlige og helt i øjenhøjde med kunden. Jeg fik mig en god snak med Anders, som var så behagelig og (trods min egen fejl) ombyttede sejlerstøvler med gratis fragt. De får... Voir plus

L'entreprise a répondu

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kan kun anbefale

Kan kun anbefale, bestilte kl 12 og fik leveret næste dag før kl 10. Fik en super behandling over telefonen, hvor man virkelig følte at Njordship er der for kunden, Tak !!! vender helt sikkert tilbage😁👍

30 juin 2020

Hej Bo.

Mange tak for en meget flot anmeldelse, men det er os der siger tak fordi valgte ringe så vi kunne få det hele på plads hurtigt. Vi forsøger altid at gøre hvad vi kan 😊.

Håber vi ser dig igen snart på Njordship.dk

29 juin 2020

Hej Lars.

Mange tak for anmeldelsen, vi gør alt hvad vi kan for at få leveret så hurtigt som muligt.
Vi glæder os til at se dig njordship.dk igen snart.

hurtig levering god service

11 juin 2020

Réponse de Njordship.dk

Mange tak for anmeldelsen, vi er altid glade for anmeldelser her inde og glæder os til at se dig njordship.dk igen snart.

Fremragende kundeoplevelse

Fremragende kundeoplevelse
Njordship har en god og informativ hjemmeside. Anders har ydet super god Tlf. rådgivning i forbindelse med købet af kortplotter. Kanon kundeservice og opfølgning på det købte. Hurtig og problemfri levering af vare. Handler gerne igen med Njordship og kan kun anbefale Njordship

8 juin 2020

Hej HP.

Mange tak for en meget flot anmeldelse her inde, men det er os der siger tak fordi valgte os.
Vi er glade for du valgte at bruge vores support på tlf., for vi er selv sejlere og har brugt meget af det bådudstyr (eller lignende udstyr) vi sælger selv.

Håber vi ses snart igen på shoppen og som altid, du ringer bare hvis du mangler råd og vejledning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super venlig kommunikation og hurtig…

Super venlig kommunikation og hurtig levering.

5 juin 2020

Hej Henrik.

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at du havde en rigtig god oplevelse hos os.
Håber vi ser dig igen snart på njordship.dk

OK - med leveringsfejl

Bestilte en kortplotter. Det var så kun kortet, der kom frem. Hurtig indgriben fra Njordship gjorde at fejlen hos leverandøren blev rettet, og jeg blev lovet levering dagen efter (lørdag). Kom dog først tirsdag, formentlig grundet pinse.

Ellers ville det være 5 stjerner.

Hej Per.

Stor tak for anmeldelsen.
Det var mig du talte med i supporten og jeg havde ikke lige taget Pinsen med i beregningen, det beklager jeg. Jeg er virkelig glad for at det lykkedes at få det hele rettet hurtigt og at du har taget dig tiden til at give os en flot anmeldelse. Jeg håber vi ser dig snart igen på shoppen.

Super betjening

Super betjening, meget venlige,det jeg bestilte var hurtig fremme

Hej Michael.

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at det hele lykkedes og at du havde en god oplevelse med vores kundesupport.
Håber vi ser dig igen snart på njordship.dk

fin side

fin side, hurtig levering

Hej Allan.

Tak for anmeldelsen.
Vi er glade for du havde en god oplevelse og håber vi ser dig igen snart på Njordship.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

alt var i den skønneste orden

27 mai 2020

Hej Claus.

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at det hele lykkedes og du fik en rigtig god oplevelse hos os. Håber vi ser dig igen snart på njordship.dk

Fin levering

26 mai 2020

Hej Johnny.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin pris

25 mai 2020

Hej Michael.

Mange tak for anmeldelsen, vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os og at vi ser dig snart igen på njordship.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem fantastisk god oplevelse.

Helt igennem fantastisk god oplevelse.
Dejligt med en ny spiller på markedet, hvor man virkelig fornemmer at man er værdsat som kunde.

19 mai 2020

Hej Jesper.

Mange tak for anmeldelsen.
Det er meget vigtigt for os at det er den oplevelse du fik og håber vi ser dig på shoppen igen. Det er den oplevelse vi stræber efter at give alle vores kunder.

Samtidig vil vi meget gerne sige tak for din feedback og din konstruktive kritik der giver os mulighed for at gøre det bedre. Du skal vide at det er værdsat og at vi lavede rettelserne med det samme.

god service

det virker..

6 mai 2020

Tak for anmeldelsen.

Vi håber at se dig på shoppen igen næste gang det er tid til at udstyre båden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus