Banner for Bertazzoni Benelux

Bertazzoni Benelux Avis 29

4,2

Het product was defect bij ontvangst. Na melding hiervan bij de verkoper en melding bij Bertazonni wacht dit nu op vervolg actie. Een vlottere afhandeling zou passend zijn of op z'n minst een update... Voir plus

Schitterend fornuis, goede sterke branders! Ik had liever een lade gehad dan een klep maar je kan niet altijd 6 gooien! Duidelijke website voor registratie en dan toch 1 minpuntje de hete lucht oven i... Voir plus

Medio 2025 met een mooie korting een inductiefornuis (Air Tec) kunnen bestellen via de website. Aanvullende vragen lopen per mail en werden vaak vaag en half beantwoord. Weinig expertise aan de bean... Voir plus

Fornuis is wat het moet zijn. Goed van kwaliteit en krachtig met koken. Dit zonder smart apps en digitale extras. Hierdoor blijft het toestel om draaien waar het belangrijk om is koken. De pit... Voir plus

1. Magasin d'électroménager

Al meer dan 140 jaar helpen de kooktoestellen van Bertazzoni mensen de beste maaltijden op tafel te zetten. Bertazzoni heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van de kwaliteit van zijn engineering en passie voor eten en familie. Ze zijn geboren in Emilia-Romagna, Italië en zijn nu overal ter wereld verkrijgbaar. Of u nu kiest voor onze inbouw of vrijstaande apparatuur, Bertazzoni-producten kunnen u helpen met precisie, flair en smaakvol te koken.

4,2

Bien

Levering op tijd

Levering op tijd. Erg goed product. Netjes afgeleverd.

21 octobre 2025

Réponse de Bertazzoni Benelux

Hartelijk dank voor je feedback! Ik ben blij dat alles op tijd geleverd is en dat je tevreden bent met het product.

Een pareltje voor het oog

Het is een prachtige kookplaat, met de wokbrander aan de zijkant!

4 octobre 2025

Réponse de Bertazzoni Benelux

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kookplaat en het design.
We wensen je veel kookplezier met de wokbrander en al je toekomstige culinaire creaties!

Mooi design, kwaliteit valt tegen, slechte service.

Mooi design op het eerste oog. Kwaliteit valt tegen. Knoppen zitten niet overal even netjes gemonteerd (scheef, niet te herstellen, plaat zit er niet goed op gemonteerd). Digitale klok loopt (veel) te snel, 1 minuut per week te snel! Fabrikant wil dat niet oplossen, dat is mijn probleem. Kortom, erg teleurstellend, je verwacht kwaliteit te kopen met 5 jaar garantie, helaas miskoop.

1 août 2025

Réponse de Bertazzoni Benelux

Geachte heer Otterloo, wij kunnen onder uw naam geen informatie in ons service systeem vinden. U kunt ons altijd bereiken via mail infonl@bertazzoni.com

Geweldige oven en fornuis

Geweldige oven en fornuis. En super nette sales en installatie

22 août 2025

Réponse de Bertazzoni Benelux

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw oven en fornuis, en dat u onze verkoop- en installatieservice als zeer professioneel heeft ervaren.

Heel tevreden met de Air-Tec van…

Heel tevreden met de Air-Tec van Bertazzoni: krachtig, stil en met een prachtig design. Een uitstekende aankoop!

30 juillet 2025

Dear Stephan,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Het doet ons veel plezier te horen dat u zo tevreden bent met de Air-Tec van Bertazzoni. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!