Tripadvisor No Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

GlobalConnect Useriøs aktør. Det er problemer med dem hvert år, når en ny 12-måneders avtale er inngått, men likevel overfaktureres det. Konsulentene du er i dialog med har ulik innstilling og går... Voir plus

Etter et besøk på Finnskogen kro og motel . Menyen bærer preg av kortreist mat i fra fryseboksen til frityrkokeren / microovnen , potetene og grønnsakene bar preg av souvid ( lite smak og bløte i kon... Voir plus

Anbefaler ingen å reise med tui fra Tromsø til Kreta, å bo på Promios maisonettes. Det står at det skal være fin utsikt, her var ingen utsikt, alle 3 verandraer var igjenngrodd av busker. Det var ikk... Voir plus

Nyttig ved at en kan lese andres anmeldelser. Lett å bruke, og stor hjelp ved planlegging av reiser. Men Tripadvisor er irriterende og dårlige hva gjelder digital markedsføring. Har du sett på et h... Voir plus

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

382 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tripadvisor, gjør ferien enklere

Når jeg skal på ferie så er Tripadvisor en viktig del av min planlegging av reisemål. Spesielt viktig er Tripadvisor når jeg skal finne restauranter, men også når man skal finne ting å gjøre er Tripadvisor et viktig verktøy. Gjør reisen enklere, bruk Tripadvisor

3 février 2020

Fin app som gir gode tips om reiser

Fin app som gir gode tips om reiser, steder å besøke, restauranter og hoteller. Kunne vært litt mer korrekt vedrørende restauranter da det ikke alltid er samsvar mellom rating og kvalitet.

3 février 2020

Ved å studere andre reisendes…

Ved å studere andre reisendes opplevelser og tilbakemeldinger, finner vi alltid gode hoteller og restauranter. Tror aldri vi har opplevd å være misfornøyde, etter å ha brukt Tripadvisor :-)

9 octobre 2019

Veldig veldig bra

Har vært veldig bra, men veldig dumt at de forandret løsningen på iPad sånn at det ble et bredt bilde av hotellet tvers over, ble veldig kornete og lite representativt, ofte, for det aktuelle hotellet.

18 septembre 2019

For mye og for ofte reklametilbud

For mye og for ofte reklametilbud etter å ha vært og tittet på hotell og restauranter. Dette fører til at jeg sjeldnere bruker Tripadvisor som referanse på hurtigvalg av spisesteder og overnatting

16 septembre 2019

Bra Søkemotor

Alltid enkelt å finne fram til nye ting/plasser med TripAdvisor. Funker bra med deling og lesing av andres meninger. Enkelt å bruke og finne frem. Anbefales.

16 septembre 2019

Opplevelser

Det er viktig og følge med på Tripadvisor å lese positive og negative
Opplevelser som legges ut på ærlig vis for hjelp til andre.

13 septembre 2019

Tripadvisor er DET verktøyet jeg bruker for å planlegge mine reiser.

Tripadvisor er DET verktøyet når jeg søker nye reisemål og utfordringer. Det er alltid mange gode, men også dårlige anmeldelser som gir en god indikasjon på stedet jeg ønsker å besøke. Selvsagt er det mange anmeldelser som er veldig "farget", men man må bare se helheten selv. Når jeg kun gir 4 stjerner, er det fordi det alltids finnes rom for forbedringer. Men igjen - TripAdvisor er verktøyet når jeg skal ut å reise. VELDIG BRA!

12 septembre 2019

Har vært i mange land i Europa

Har vært i mange land i Europa, Asia Afrika, Karibi, Amerika. Leser bestandig tripadviser. Det kan være til hjelp, men ikke alt stemmer med virkeligheten. Det som kan være til hjelp er leserbrev hvor de gir generelt gode karakterer med hensyn til hoteller og mat.

12 septembre 2019

Super smart!!

Trip avviser er en super smart app
Den har hjulpet meg MASSE på ferie og på turer, og den hjelpen jeg får av anmeldelser , liker jeg å gi tilbake ved å skrive en anmeldelse når jeg har vært et sted😇

11 septembre 2019