Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Jeg fik en utrolig hjælpsom og kompetent vejledning i en situation, hvor jeg var i tvivl om, hvad der var det rigtige at gøre - og endda helt uden bere... Voir plus
Oliver er omhyggelig, villig til at støtte andre og yderst engageret. Han nærmer sig sit arbejde med en professionel indstilling og stræber altid efter at opnå de mål, der er blevet fastlagt for ham.... Voir plus
Meget velformuleret og pædagogisk. Oliver er kompetent og hjælpsom. Klar anbefaling herfra
Samarbejdet med Oliver har været vildt godt. Har oplevet ham som ærlig, dygtig og ihærdig. Vi har specifikt brugt ham til at lave analyser af, hvordan vores webshop FjordEng.dk kunne forbedres i for... Voir plus
Trindsøvej 6, 1., 8000, Aarhus C, Danemark
- nohroliver@olivernohr.com
- nohrmarketing.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Super dygtig samarbejdspartner
Super dygtig samarbejdspartner. Oliver er en engegeret fyr med øje for et godt samarbejde mellem virksomheder.
Oliver tilsendt mig en værdifuld og…
Oliver tilsendt mig en værdifuld og lærerig video hvor han forklarerede og viste salgsteknikker som han selv brugt.
Jeg vil give min varmeste anbefaling…
Jeg vil give min varmeste anbefaling til Oliver.
Han er pålidelig, omhyggelig og gør et ekstremt godt stykke arbejde.
Han er super god til at sætte sig i kundens sted og hjælper med at fixe de problemer man står med.
Han er teknisk skarp og arbejder ihærdigt for at opnå resultater, generelt en ekstrem stor hjælp til marketing.
Jeg vil helt sikkert arbejde med Oliver i fremtiden.
Oliver kan du tryg lave et samarbejde med
Oliver er grundtig, hjælpesom og dedikeret. Han har en seriøs tilgang til sit arbejde og vil gøre alt for at nå det mål der er blevet sat for ham. Han vil til hver en tid hjælpe andre med de problemstillinger de nu skulle stå overfor.
Han er super positiv, proaktiv og er god til sit arbejde!
Oliver er meget hjælpsom
Vi kan klart anbefale Oliver
Vi er rigtig glade og tilfredse med vores samarbejde med Oliver. Han er dygtig og meget ordentlig, super flexibel mht. henvendelser og spørgsmål fra os, der er altid hurtig respons. Oliver er pro-aktiv og hjælpsom. Vi kan klart anbefale Oliver som samarbejdspartner.
Olivers arbejde er grundigt og godt…
Olivers arbejde er grundigt og godt gennemarbejdet. Han går ned i detaljen, og det oplever man hurtigt i den måde han tilgår en opgave på. Professionel og venlig.Kan varmt anbefales.
Oliver har arbejdet med at optimere…
Oliver har arbejdet med at optimere vores fabebook og instagramannoncering og ligeledes kommet med mange gode input undervejs. Han er seriøs, grundig og hurtig til at eksekvere, og kommunikationen er i top. Som menneske er han et yderst behageligt bekendtskab.
Oliver er meget dedikeret og hjælpsom
Oliver er meget dedikeret og hjælpsom. Jeg har set rigtig fine resultater ved hans hjælp til markedsføring på Facebook/Instagram. Hans dedikation føles som om at have en ekstra medarbejder i min virksomhed og han er altid klar til at svare/hjælpe.
Oliver har min fulde anbefaling.
Nohr Marketing - seriøs, ærlig og tilgængelig
Vi har arbejdet sammen med Oliver ift. opstart af en ny Svanemærket vaskehal og 2 stk lynladere. Samarbejdet har til at begynde med omfattet Facebook og Instagram opslag, annoncering og kundetilpasset markedsføring.
På baggrund af dette har vi efterfølgende udvidet samarbejdet til også at omfatte vores værksted inden for samme områder.
Oliver er meget seriøs i sin tilgang til arbejdet, og har hele tiden været meget interesseret i, hvorledes tingene udvikler sig. Vi har løbende haft dialog og tilrettet efter behov, så vi til stadighed forsøger at opnå bedste resultat.
Kan varmt anbefale Oliver, hvis du ønsker en samarbejdspartner, som arbejder som om, det var "hans eget", og hvis du ikke selv er super interesseret i selv at skulle lave digital markedsføring.
Med venlig hilsen
erikfrandsen.dk
bedstebilvask.dk
frandsenbiler.dk
Erik Frandsen
Jeg vil helt klart anbefale Oliver til…
Jeg vil helt klart anbefale Oliver til alle som søger et seriøst samarbejde, hvor du også kan forvente resultater og knivskarp kommunikation.
Jeg har gennem de sidste 6 måneder sparret enormt meget med Oliver, hvor hans inputs altid gavner enormt meget.
Professionel og dedikeret
Oliver er en dygtig, hårdtarbejdende og ikke mindst dedikeret ung mand.
Oliver har været god og hjælpsom med…
Oliver har været god og hjælpsom med sparring til Online Markedsføring.
Han er super personlig, proaktiv og gennemsigtig i sit arbejde!