Nonstopmusik Avis

Bien

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Skal da lige love for at Jespers musik er for fedt 🎸🤘🎶🥳🎤

Jesper spillede under middagen til vores yngste datters konfirmationsfest i 2024. Jespers musik og sang gik lige i hjertet på os alle, hvorfor vi bare måtte have Jesper ned til os igen 🎸🎵🎤🎶

Den 6. juni 2025 dragede Jesper igen ned til os på Falster til vores datters 18 års fødselsdag for at spille en håndfuld surprice sange fra hendes bror, som desværre ikke kunne være til stede på hendes store dag.

Sangene var nøje udvalgt af brormand og var et yderst blandet repertoire 😱
Dette pga. alle sangene havde en særlig betydning for dem som søskende 🥰

Da jeg skulle sende forslagene til Jesper, på de sange, som vores søn ønskede tænkte jeg et øjeblik 😱 Er du sindssyg knægt, sådanne nymoderne sange/rap er ikke lige til en decideret guitarvenlig fortolkning 🎸

MEEEEN…… Der tog jeg så HELT fejl 😱
Jespers kommentar var blot;

“Jeg er sikker på, jeg kan spille dem du har nævnt”
“Prøv at give et bud på et nummer af Lamin og et af Gobs. Så kigger jeg på det. Kunne være fedt at have noget helt nyt med” 😊

Og jeg skal da lige love for, at det var FEDT 🎸🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

De udvalgte sange;
1. Flyv Fulg, Rasmus Seebach 🐧
2. Prutte Prutte, Onkel Reje😆
3. Smuk som et stjerneskud 💫
4. De her timer, Lamin ⌛️
5. I mine øjne, Rasmus Seebach 🥹
6. Dancing Queen, ABBA 💃🕺

Endnu engang TUSIND TUSIND TAK for musikken og sangene til vores datters 18 års fødselsdag den 6. juni 2025 🙏❤️
Hold nu kæft hvor er du dygtig 👏🙌
Tusind tak for dig, sangene røg rent ind og berørte ikke kun vores datter men os alle sammen 🥰🥹

Jesper- du er og bliver en ener 🎸❤️🙏

Bh. fra Lene & Michael ❤️🎸

22 juillet 2025

Kommer udover scenekanten.

Jeg er frivillig på torvedag i Frederikssund. Der var vi så heldige, at få hyret Jesper til, at spille for os….. indtil videre tre gange. Hver eneste gang har det været en fornøjelse at have Jesper. Jesper både spiller- og synger godt. Derudover har Jesper en rigtig god udstråling og kommer udover scenekanten. Selv på en virkelig varm dag (+30 grader) hvor der næsten ingen mennesker var på Torvet i Frederikssund, fortsatte Jesper ufortrødent og bragte glæde, til os få, der nød musikken.

20 juin 2026

Dygtig stemningsskabende musiker !

Jesper synger og spiller super godt. Behagelig højde og toneleje. Jesper fornemmede hurtigt at vi var et selvskab der var glade for at synge med på hans sange og han tog ivrigt imod ønsker fra vores gæster. Stemningen var i top efter 20 minutter!
De bedste anbefalinger herfra.

9 mai 2026