Norada Fi Avis 31

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Feikkisivusto, joka suosittelee tätä firmaa. Firma onkin kiinalainen, ja tuotteen tilaamisen peruuttaminen ja palauttaminen ei onnistu. Firman päästä vastailee joku robotti huonolla suomella. Olin k... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Noradan Q10 valvontakameroita tilattu 4 pack reilu puoli vuotta sitten. Ulkokäyttöön ei sovellu oikein millään tavalla, ainakaan pohjoismaisessa ilmastossa. Eivät edes suojatummassa s... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Noté 4 sur 5 étoiles

Olen käyttänyt Tekstiilipesuria nyt…

Olen käyttänyt Tekstiilipesuria nyt muutaman viikon, ja se toimii hyvin useimpiin tahroihin, mutta mielestäni se oli hieman hidas joidenkin vanhempien, pinttyneiden tahrojen kanssa. Kaiken kaikkiaan se on hyvä tuote, ja toimitus oli nopea, saapui kuudessa päivässä.

16 septembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Feikkisivusto

Olin kuitenkin yllättynyt, että perille saapui kuvan mukainen imuri kaikkine osineen ja päivän käyttökokemuksen jälkeen sanoisin, että se on kuitenkin ihan toimiva onneksi. Itse firma kuitenkin ihan huijari- firma eikä lakeja noudata, joten sen osalta en suosittele enkä olisi tilannut, jos oisin tiennyt, mutta onneksi imuri kuitenkin toimii.

18 septembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Olen käyttänyt tätä imuria pari…

Olen käyttänyt tätä imuria pari kuukautta, ja se poistaa tosi hyvin lemmikinkarvat sohvalta. Imuteho riittää hyvin arkeen, mutta se on kyllä painavampi kuin odotin - yläkertaan kantaessa alkaa vähän käsissä tuntua.

21 août 2025

Hong Kong -omisteinen verkkokauppa

Hong Kong -omisteinen verkkokauppa, joka antaa vaikutelman EU-alueella toimimisesta. Mahdolliset palautukset menee Kiinaan, joten kustannukset palauttaa ovat todella korkeat. Hankittu laite vaikutti toimivalta, mutta ylihintainen. Kaikki takuu ym. tiedot puuttuivat. Linkki noradan-fi.com sivuille tuli testisivulta (toptesting dot org), joka ei kuitenkaan ole aitoa testisisältöä.

1 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Palautus mahdollisuutta ei ollut kun en ole tyytyväinen tuotteeseenHalusin palauttaa tuotteen mutta sitä…

Halusin palauttaa tuotteen mutta sitä mahdollisuutta ei annettu, olisi pitänyt kuvata videolle vika tuotteesta. Norada myönsi, että palauttaminen tulee liian kalliiksi ja joutuisin maksamaan kaikki kulut itse kun tavara pitää lähettää Kiinaan. Kauheita uhkauksia ja sähköposteja sekä parhaimmillaan alennusprosentti tuotteesta 20%:ia jos pidän tuotteen. Ala-arvoista asiakkaan kohtelua ja en voi suositella missään tapauksessa

12 juillet 2025

Älkää ostako mitään, epäluotettava

En antais yhtäkään tähteä jos olisi mahdollista. Välttäkää tätä ns.nettifirmaa. Luulin että on saksalainen firma ja turvallinen tilata. . Lähettävät tuotteen väkisin, vaikka ehtisit ja ehtisivät perua ajoissa. Ei palautusmahdollisuutta vaikka sivuilla luvataan. Botti vastailee jonninjoutavia.
Tuote oli samantyylinen kuin kuvassa mutta ei ollut se merkki mikä piti.myös erittäin ylihintainen kun osoittautui muuksi. Tuli saksasta mutta selvisi että palautus omalla kustannuksella ehjänä kiinaan. Siltikään eivät anna palautusosoitetta. 3 kk taistellut tämän tilauksen kanssa jo. Klarna välissä, johon myös petyin pahasti. Todistusaineistoista välittämättä. Joten välttäkää!

24 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus