Nord Aarhus Avis

TrustScore 2 sur 5

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Fup firma af værste skuffe😡 virkelig…

Fup firma af værste skuffe😡 virkelig dårlig kvalitet, tror de køber ved temu, og sælger til noget dyrere priser. Leveringstiden er flere uger, de svarer ikke når man skriver til dem, jeg kan ikke få lov til at returnere varerne, og jeg har brugt 1.700 kr
Føj de skulle skamme sig 😖
Jeg håber andre er klogere end mig, og læser trustpilot inden de køber ved dem.

1 septembre 2026

Fupfirma

Lang leveringstid. Sandalerne er en billig plastikudgave af det som er afbilledet i reklamen. Vil returnere sandalerne og får at vide de skal sendes retur til Kina. Det vil jeg selvfølgelig ikke. Firmaet vil give mig et tilgodebevis eller procenter på nyt køb i stedet. Det vil jeg selvfølgelig ikke, da varen på ingen måde lever op til billedet. Jeg har ikke betalt told ved køb og derfor må varen jo være fra EU og skal selvfølgelig ikke returneres til Kina. Navnet på firmaet er så misvisende. Kæmpe fup

18 août 2026

Desværre hoppede jeg også i fælden

Desværre hoppede jeg også i fælden, da jeg troede det var et dansk firma, men efter her på trustpilot, går det op for mig, at varerne kommer fra Kina og de svarer ikke på ens mail omkring annullering af ens ordre.

Tror desværre ikke at min ordre kommer, da den siden 17/8 står som afventede i Spor.

Fremover vil jeg se om der er et dansk cvr nr. og en dansk adresse, så man ikke bliver snydt.

Men synes generelt at firmaer er dårlige til at oplyse, om varen bliver sendt fra Kina.

14 août 2026

De får 1stjerne fordi man ikke kan give…

De får 1stjerne fordi man ikke kan give den 0!

Viser sig at være total fusk trods de lover hurtig levering det sker ikke. Hvis man vi sende de bikinier retur dom man har købt, skal de sendes til Kina 🙈..

Føj noget fusk - hold dig LANGT væk fra denne side.

25 juillet 2026

Meget skuffende oplevelse

Jeg købte et par sandaler via en reklame på Instagram. Sandalerne var markedsført som værende sat ned fra 678 kr. til 339 kr.

Leveringen tog lang tid, og da sandalerne endelig kom, lignede de på ingen måde dem, der var vist på billederne. Kvaliteten var desuden meget dårlig og langt fra det, jeg havde forventet ud fra markedsføringen.

Jeg kontaktede derfor virksomheden med det samme for at gøre brug af min returret. På hjemmesiden står der, at man har 30 dages returret, men det fremgår ikke tydeligt, at varen skal sendes retur til Kina. Da jeg fik oplyst, at returneringen skulle ske til Kina, viste det sig, at portoen næsten koster mere end selve sandalerne.

Jeg synes, det er meget misvisende at markedsføre sig som en dansk virksomhed og samtidig sende varer fra udlandet og kræve, at returvarer sendes til Kina, uden at dette tydeligt fremgår af hjemmesiden.

Jeg føler mig ærligt talt bondefanget og kan på ingen måde anbefale at handle her. Vær meget opmærksom på returvilkårene, inden I køber.

20 août 2026

Købte en bikini via reklame på…

Købte en bikini via reklame på Instagram.
Nord Århus - må da være dansk!?
Det viste sig, mit køb var fra Kina.
Har modtaget den ( ca 3 uger leveringstid)
Top stod beskrevet med bøjle - modtager top UDEN bøjle.
Fup og fidus.
Lad være med at købe noget!
De svarer ikke på mail ang returnering!

16 août 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit