Norm Invest Avis

1 260
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har gennem de sidste 5 år kun oplevet at få personlige og dygtige vejledinger i, hvordan jeg skal håndtere mine investeringer. Jeg har fået hjælp til både kortsigtet og langsigtede investerin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter salg af hus investerede jeg et større beløb i Norm Invest. Jeg valgte en forholdsvis lav risiko, men efter 9 måneder var der en positiv forrentning på 11%. Har nu trukket en del ud igen til andr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har investeret gennem Norm Invest, siden jeg var 18 år, så det er efterhånden lidt over fem år. Jeg har været super tilfreds hele vejen igennem. De har leveret et fornuftigt afkast, og jeg har... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Conseil en investissement
  2. Gestion des biens
  3. Entreprise de gestion des fonds

Écrit par l'entreprise

Norm Invest er den nemmeste måde at investere. Få en gratis investeringsplan på norminvest.com

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 260)

161 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Professionel rådgivning

Professionel rådgivning og hurtig ekspedition

15 décembre 2025

Hej Finn

Tusinde tak for at rose vores kundeservice og herunder behandlingstiden. Vi er glade for, at du er godt tilfredse med os.

Så nemt og effektivt

Så nemt og effektivt. Og rigtig godt tilfreds med gevinsten på de ca. 3 år jeg har brugt Norm.

15 décembre 2025

Hej Anders

Mange tak for ros af vores løsning og dit opnåede afkast hos os.

Professionel og tryg…

Professionel og tryg investeringsløsning
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Norm Invest. Platformen er enkel at bruge, deres rådgivning er kompetent, og jeg føler mine midler bliver håndteret professionelt og indbringende. Kundeservicen er i top – hurtige svar, klare forklaringer og en tryg tilgang til investering. Jeg kan varmt anbefale Norm Invest til både nye og erfarne investorer.

4 décembre 2025

Hej Søren

Tusinde tak for din store ros af vores platform, kundeservice mm. Vi er utroligt glade for, at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Jeg er glad for Norm Invest

Jeg er glad for Norm Invest.
Det kunne ikke være nemmere og supporten er super lige til og ville være en glimrende benchmark for utallige andre firmaer.

Hej Casper

Mange tak for at dele din glæde for Norm Invest. Vi er så glade for dine mange rosende ord om os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Support er super hurtige og meget…

Support er super hurtige og meget hjælpsomme!

Appen kører helt af sig selv med glimrende afkast!

Hej Nicolaj

Mange tak for din store ros af vores support, app og afkast. Det er vi meget glade for, at du er tilfreds med.

God kundeservice

God kundeservice, gode afkast, gode oplevelser.

Hej Christian

Tusinde tak for ros af vores kundeservice og Norm porteføljernes afkast. Vi værdsætter meget, at du vil dele din oplevelse hos os herinde med andre.

Alt i orden

Alt i orden. God kommunikation

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og vi er glade for at alt har været som du havde håbet.

100% gnidningsfrit!

100% gnidningsfrit investeringsforløb!
Har været kunde hos Norm i et par år efterhånden og det har været en fornøjelse! Alt kontakt jeg har haft har vært med Hans-Christian, som har været meget behagelig og professionel!

Utrolig nemt både at overføre og udbetale midler!
Gav gerne en 6. stjerne!

4 décembre 2025

Hej Jonas

Hvor skal du bare have mange tak for din store ros af os. Jeg er utroligt glad for at du har haft en god dialog med vores ansatte, Hans-Christian, og at du har følt hele processen har været behagelig og professionel.

Noté 5 sur 5 étoiles

God platform og super service

Jeg har været bruger siden Jan 2024, var nyt på investeringsmarkedet. Jeg kan på det varmeste anbefale Norm Invest. Det er nemt at komme i gang, det er en meget overskuelig hjemmeside og platform. Deres app er også super god. Jeg har talt med deres kundeservice et 5-6 gange i den tid jeg har været hos dem og har altid talt med ekstremt hjælpsomme og kompetente rådgivere. Der er ingen dumme spørgsmål og de har været meget serviceminded. Som passiv investeringsplatform, har jeg ikke noget og sætte en finger på.
Gider dem min varmeste anbefaling.

3 décembre 2025

Hej Torsten

Mange tak for din mange rosende ord af vores løsning og tak for at dele det hele med andre.

Nem og overskuelig proces

Jeg har været bruger siden maj 2024. Nem og overskuelig proces, selv uden den store erfaring inden for inversteringer. Nemt at følge med på app’en og hurtig og professionel betjening ved udbetaling. Jeg bliver uden tvivl ved med at investere gennem Norm Invest.

3 décembre 2025

Hej Jeanette

Tusinde tak for rosen af vores app og kundeservice. Vi er meget glade for din tilfredshed med os og at du føler det har været helt gnidningsfrit at udbetale penge.

Fremragende service

Effektiv og professionel service. Tryg og transparent forvaltning af privat portefølje.

2 décembre 2025

Hej Mikkel

Tak for at kalde vores service for både effektiv og professionel. Vi er meget glade for, at du vil dele din oplevelse med os til andre.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid fået god hjælp fra…

Jeg har altid fået god hjælp fra kundeservice. De svarer hurtigt og man får den hjælp man har brug for.

27 novembre 2025

Hej Lene

Du skal have tusinde tak for rosen af vores kundeservice. Vi prøver altid at hjælpe vores kunder bedst og hurtigst muligt.

venlig og professionel.

Jeg føler, at der bliver lyttet og aftalerne er respekteret til punkt og prik.
Alt med venlig og professionel.
Jeg er tilfreds

2 décembre 2025

Hej

Mange tak for rosen af vores løsning. Vi er utroligt glade for at du er yderst tilfreds med os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition ved udbetaling.

28 novembre 2025

Hej Peter

Hvor er vi glade for at høre, at du fandt vores ekspeditionstid hurtig ved udbetaling af midler.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og flot afkast

Jeg har været bruger siden 2022, og har kontinuerligt investeret med flotte afkast.

Altid hurtigt svar på mails, så meget tilfreds med servicen.

Jeg anbefaler altid NormInvest til familie og venner.

27 novembre 2025

Hej Jonas

Mange tak for din anmeldelse af vores løsning. Vi er meget glade for din tilfredshed med os og at du altid anbefaler os til andre. Det er meget værdsat.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god support og rådgivning i…

Super god support og rådgivning i forbindelse med investering.

26 novembre 2025

Hej Morten

Tusinde tak for rosen af vores support. Vi er utroligt glade for at du er godt tilfreds med os.

Altid hurtige og hjælpsomme

Altid hurtige og hjælpsomme. Let at komme i kontakt med.

24 novembre 2025

Hej Mark

Mange tak for rosen af vores service! Det er meget værdsat.

Fint afkast

Fint afkast. Super hurtig, venlig og kvalificeret vejledning.

20 novembre 2025

Hej Anne

Mange tak for rosen af afkast såvel som vores service. Vi er glade for at du vil dele din oplevelse hos os med andre.

Hurtig ekspedition

Venlig og hurtig ekspedition.

18 novembre 2025

Hej Jens

Tusinde tak for rosen af vores ekspeditionstid. Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt på kunders henvendelser og det sker altid på samme dag man kontakter os.

Stabilt

Godt, stabilt og trygt stadig at investere. Prompte svar fra kundeservice.

13 novembre 2025

Hej Rune

Tak for dine fine ord om Norm Invest og vi er utroligt glade for at høre, at du føler dig tryg hos os og oplever prompte svar fra vores kundesupport.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus