Nordensdroner Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Har netop købt en legetøjsdrone som nemt skulle kunne styres af en 7 årig🙃! Apparaturet lever sit helt eget liv og er nærmest umuligt at styre. Måske mine kognitive evner ikke rækker men kan ikke anb... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse fra start til slut Bestillingen var enkel, og informationen på hjemmesiden var let at finde rundt i. Jeg købte GT50-dronen, og den lever fuldt ud op til mine forventninger. Levering... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en drone ved nordensdroner, og jeg er meget tilfreds. Leveringen var hurtig, og produktet levede fuldt op til forventningerne. Dronen er nem at sætte op, flyver stabilt, kameraet tager... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt godt herfra 👍 Pakken og indholdet lever op til det forventet ! Intet at klager over 👍 alt i alt godt tilfreds Men jeres pakke firma (post nord) vælger at køre pakken længere væk fordi de... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Vi sælger droner til hobbybrug

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Alt godt herfra 👍

Alt godt herfra 👍

Pakken og indholdet lever op til det forventet !
Intet at klager over 👍 alt i alt godt tilfreds

Men jeres pakke firma (post nord) vælger at køre pakken længere væk fordi de ikke kunne finde plads på aftalte stedet og dermed flytter de min pakke længere væk for afhentning.

5 février 2026

Réponse de Nordensdroner

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både pakken og indholdet. Beklager ulejligheden med PostNord – og tak for din forståelse 👍

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg modtog min gt drone i dag

Jeg modtog min gt drone i dag, og den er super brugervenlig og nem at komme i gang med. Dog var der en smule forsinkelse på levering derfor 4 stjerner

12 février 2026

Tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at dronen er nem at komme i gang med – og tak for din forståelse omkring den lille forsinkelse 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sjovt at kunne følge med på…

Super sjovt at kunne følge med på skærmen hvor dronen flyver. God anbefaling herfra

13 février 2026

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at du synes, det er sjovt at følge med på skærmen. Tak for anbefalingen 🚁😊

Serviceminded

De er serviceminded og går op i at levere den bedste service til kunder

8 février 2026

Réponse de Nordensdroner

Tusind tak for de pæne ord 🙏
Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Velfungerende drone.

Velfungerende drone.
Jeg brugte den til at lave en reklame video til min transport virksomhed.
Super godt alternativ til at gå ud og betale dyre domme for en fotograf til at lave en reklame video.

24 janvier 2026

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er fedt at høre, at dronen har fungeret godt og kunne bruges til en reklamevideo til din virksomhed. Vi er glade for, at den har været et godt og økonomisk alternativ. Rigtig god fornøjelse fremover ✈️📹

Noté 5 sur 5 étoiles

Top klasse drone har mange sindssyge…

Top klasse drone har mange sindssyge funktioner og godt kamera folk kommer hen og er interesseret i den når man flyver med den godt køb 😀

27 janvier 2026

Réponse de Nordensdroner

Tusind tak for den fede anmeldelse 🙌
Fedt at høre, at du er tilfreds med både funktionerne og kameraet – og at dronen vækker interesse! Rigtig god fornøjelse med flyvningen 🚀📸

Hurtig levering. Nemt at styre. Og fantastisk vejledning 🙏🏼

21 janvier 2026

Tusind tak for anmeldelsen 🙏🏼
Vi er glade for, at du er tilfreds med levering, styring og vejledning. God fornøjelse med dronen ✈️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse – super tilfreds!

Jeg har for nylig købt en drone herfra, og jeg er virkelig glad for mit køb. Alt fra bestilling til levering gik hurtigt og problemfrit. Dronen lever fuldt op til mine forventninger – den er nem at styre, har flot billedkvalitet og føles solid og gennemført.

18 janvier 2026

Réponse de Nordensdroner

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både købsoplevelsen og selve dronen. Det betyder meget for os, at levering, brugervenlighed og kvalitet lever op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du får spørgsmål eller brug for hjælp fremover.
God fornøjelse med dronen ✈️📸

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus