Ren fusk og Svindel.De kræver ekstra 20 % yderligerere plus foto af dit pas, så de kan oprette flere låns på dit navn uden samstykke . De andre der har givet dem 5 stjerner er deres venner og kollege... Voir plus

Efter betalningen fick jag vänta i tre dager. IPTV brukar lagga och jag har ett snabbt internet (100mbits)... Ljudet brukar sluta utspelas ibland. För att jäfmöre ska jag testa en annan tjänst till... Voir plus

Totalt värdelöst är det, håller med helt och hållet. Har försökt få något svar i över två veckor nu, inget svar har man fått och inga kanaler finns där att titta på. Känns som att de är rena skämtet,... Voir plus

1,4

Mauvais

Rendyrket scam

Kun paypal accepteres ved at du sender en gave til admin eller betal med bitcoin via tvivlsomme tjenester, der kun vil have din identitet (pas, kørekort mv) og så går ned. Det er rendyrket scam det her, hold dig langt væk fra dem og alle deres undertjenester, som der er mange af, fx Nordens Tv, Nordic Stream, IPTV Konge osv osv. Det skriger til himlen, men nogle har jo haft succes med det og var derfor jeg gik langt (for langt).

11 mars 2024

Kass

Har betalat för 3 månader, har inte fått något än. Har väntat i 2 dagar på länken. Dom svarar inte på mail eller chatt. KASS.

25 décembre 2022

Works very good

Works very good and better then other IPTV streamers. Good connection for Scandinavian channels.

8 août 2021

Utkast

Utkast! Kan inte använda abonnemanget och Jan som svarar verkar inte kunna något om tjänsten. Utan i har vi betalt utan att kunna använda det.

22 juillet 2021

Anbefalelsesværdig

Jeg har nu været kunde i en måned og er yderst tilfreds. Der er mange kanaler at vælge imellem, og oppetid en er god. Kan stærkt anbefales

7 juin 2021

Betalat tyvärr ett år...har inte fått…

Betalat tyvärr ett år...har inte fått listan på 24 timmar...det går inte att maila till de på Nodic Chanel,de har stängt den funktion...känns att jag är grundlurad,fusksida som är specialiserad att lura rika svenebannaner på lite pengar....beställ inget av Nordic Chanel

16 janvier 2021

Styr unna/ svindel

Styr unna, bare kjeltringer og useriøse som står bak dette.
Har selv betalt og ville teste ut dette og ble lovet link i går kveld,
selv om jeg betalte på morgen og det står på siden at konto vil bli aktiv 10-30 etter betaling.
Nå svarer dem ikke. Det finnes mange andre plasser så styr for guds skyld unna NordicChannels.
Jeg er ganske aktiv rundt på nett så folk skal nok få hørt dette. Blir dette rettet opp i kjapt vil jeg selfølgelig fjerne denne anmeldelse.

27 septembre 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit