Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg blev positivt overrasket over den lynhurtige levering af min projektor, som jeg skulle bruge til et større arrangement. Desværre stoppede den gode oplevelse her. Da jeg åbnede pakken, var d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Utroligt hurtigt levering, og kundeservice svartid er også meget kort. Mine døtre er simpelthen så glade for deres nye hjemme biograf. Kvaliteten er overraskende god, taget den lille projekter i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse, meget hurtig ekspedition. Produktet lever fuldt op til forventningerne, meget nemt at betjene. Havde et par spørgsmål til dem som jeg sendte over mail, som de også besvaret in... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Vidéo club

Écrit par l'entreprise

NordicProjekt, din pålidelige partner inden for projekterudstyr i Norden. Vi er dedikeret til at levere førsteklasses projekteringsløsninger til vores kunder, uanset om det drejer sig om hjemmebiografer, undervisning eller forretningsformål.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 2 sur 5 étoiles

Hurtig levering, men desværre forkert vare og manglende kundeservice

Da jeg åbnede pakken, var det ikke den hvide model, jeg havde bestilt, men derimod en sort og væsentligt mere klodset model. Det var meget ærgerligt, da jeg skulle bruge den kort efter. Det mest kritiske er dog, at jeg nu i 1,5 måned har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice for at få løst fejlen – uden held.

Hurtig ekspedition hjælper desværre ikke meget, når varen er forkert, og man bliver ignoreret efterfølgende.

17 février 2026

Efter et år

Der er gået omkring et år med min projektor og den virker nu ikke mere… den hakker og kan ikke bruge apps længere selvom den er opdateret. Der kommer reklamer på selve projektoren på startsiden selvom man har betalt mange penge for den, jeg synes den larmer meget og lyden er ikke særlig god i den. Selve billedkvalitet er god på den. Var glad for den i starten men er blevet skuffet over kvaliteten i længden efter at have betalt mange penge for den. Ligner bare en kopi man kan købe fra Temu

2 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtig levering og en fik en super…

Lynhurtig levering og en fik en super god projektor der både er nemt at opsætte og har super billede i FullHD. Jeg har før haft en anden projektor der i designet ligner men jeg er blevet positivt overasket over hvor meget bedre denne er. Så lad dig ikke narre hvis en anden projekter ligner så kan der godt være stor forskel...

25 février 2026

Utilfreds med projektoren

Utilfreds med projektoren, har bedt om returlabel da man kan returnere, hvis man ikke er tilfreds, desværre er der ingen som svare hverken på mail eller tlf. De har nu haft 14 dage dertil.

15 février 2026

Hej Christina

Tak for din anmeldelse – og vi beklager selvfølgelig den oplevelse, du har haft.

Vi er for nyligt trådt ind som nye ejere af webshoppen, og det tyder på, at din henvendelse kan være sendt til den tidligere ejers mailadresse, som vi desværre ikke har haft adgang til. Det er naturligvis ikke en god oplevelse for dig, og det beklager vi.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@danishdeluxe.dk
med dit ordrenummer, så sørger vi for at få kigget på sagen hurtigst muligt og finde en løsning.

Vi håber, vi kan få rettet op på situationen og genskabt din tillid – og forhåbentlig også få ændret din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt en projektor sidste…

Jeg har bestilt en projektor sidste lørdag. Altså 10 dage siden. Jeg fik en kvittering lige efter købet, men har intet hørt fra dem. Jeg har skrevet til dem via kontaktformular, men har intet hørt.

31 janvier 2026

Hej Lene

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig projektor og dårlig kundeservice

Ekstremt ringe projektor og dårlig kundeservice. Jeg bestilte en full HD projector til 1200 kr. (endda på tilbud). Da vi sætter den til, er billedet utydeligt og der er grums på indersiden af linsen, som ikke kan komme af. Derudover lacker billedet hvert 5./10. Minut, så man slet ikke kan bruge projektoren.
Jeg skriver så til den oplyste mail, at jeg ønsker at benytte mig af de 30 dages tilfredshedsgaranti, hvortil hele showet starter…
Trods MANGE henvendelser og opkald, har det taget dem 2 uger at besvare mit spørgsmål ift. ønsket om returnering. Pengene er endnu ikke kommet ind på kontoen og jf. den mail jeg har modtaget, kan jeg forvente yderligere 10 hverdage før dette sker.
Jeg kan absolut ikke anbefale at købe herfra.

3 janvier 2026

Hej Anika

Vi er for nyligt trådt ind som nye ejere af webshoppen, og det tyder på, at din henvendelse kan være sendt til den tidligere ejers mailadresse, som vi desværre ikke har haft adgang til. Det er naturligvis ikke en god oplevelse for dig, og det beklager vi men se du har fået penge retur. Hvis jeg lige skal forsvarer den med de op til 10 dage er det betingelserne hos betalingsmidlet så den kunne den tidligere ejer ikke fremskynde, men vores erfaring er at MobilPay udbetaler ret hurtigt.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@danishdeluxe.dk hvis der er ydeligere

Hmm.... :-/

Lækker oplevelse og nåede at se 2 film før den ikke virkede mere. Havde købt en ekstra til et andet værelse - den virkede ikke. Har forgæves prøvet at kontakte på mobil og support@nordicprojekt så nu er der skrevet email om at returret på de 30 dage ønskes. Heller intet svar då du er de sendt retur til adresse på følgeseddel. Håber beløb kommer retur som de lover i deres reklamer og på hjemmesiden....

9 janvier 2026

Hej Kenneth

Er virkelig besværlig opsætning

Er virkelig besværlig opsætning, og heller ikke den projektor jeg fik, som var vist i reklamen!

19 janvier 2026

Hej Charlotte

Vi er for nyligt trådt ind som nye ejere af webshoppen, og har derfor ingen viden om hvad der kan være foregåret, men vores projektorer er ret nemme at opsætte men ved ikke hvad det er for en model du har modtaget. Det er naturligvis ikke en god oplevelse for dig, og det beklager vi.

Hurtig og problemfrit

Hurtig og problemfrit. Købte Nordic Vision Pro og er fint tilfreds med den. God value for money

16 janvier 2026

Perfekt setvice

Jeg fik en model som efter få dage stoppede med at virke, to korte opkald og straks fik jeg en ny tilsendt. Perfekt service

7 janvier 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering , meget fin hjælp til opstart af produkt.

28 novembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen svar på mails angående…

Ingen svar på mails angående returnering. Virkelig dårlig service. Modtager en pakke der ligner den er åbnet og brugt og nu kan man ikke komme i kontakt med firmaet.

25 novembre 2025

Hej Louise,

Jeg beklager meget det manglende svar på mail. Vi har bøvlet en del med vores mail den seneste uges tid.

Vi har svaret alle dine henvendelser nu.

Vores telefon er også åben alle hverdage!

Noté 4 sur 5 étoiles

Tror nok projekteren er ok til prisen

Tror nok projekteren er ok til prisen. Er bare træt af man sender dem en mail med en forespørgsel men enten svar. Så tænker kundeservice hvor er den.
Har nu fået et svar og det er dejligt. Vil prøve deres løsningsforslag.

25 novembre 2025

Hej Alex,

Jeg beklager meget det manglende svar på mail. Vi har ikke kunne tilgå vores supportmail den seneste uge, hvilket har resulteret i at mange kunder ikke har fået svar på deres henvendelser.

Der skulle gerne være svaret på alle henvendelser nu, inklusiv dine.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtigt og nemt

God projektor, der er nem at sætte op

24 novembre 2025

Hej Rebekka,

Tak for din fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk projekter efter en svær…

Fantastisk projekter efter en svær start med installationen, hvor det stod på russisk, og det kan være svær at forstå, der burde nok stå engelsk, som de fleste kan forstå, men ellers er den helt suveræn!

28 novembre 2025

Hej Kjeld,

Tak for den fine anmeldelse - meget besynderligt med russisk installation.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus