Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

For anden gang har jeg købt strømper. Også denne gang, hurtig levering. Og produktet svarer til beskrivelsen. Så alt i alt, en rigtig tilfreds kunde.

Noté 1 sur 5 étoiles

Man skal ikke beholde en pakke strømper og returnere resten. Returner det hele! Jeg returnerede 3 ud af 4 pakker strømper, her 'tabte' jeg rabatten jeg opnåedede ved at købe flere pakker, og st... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og overskuelig hjemmeside. Bestilling kom meget hurtigt og kompressionsstrømperne lever fuldt op til beskrivelsen, de strammer om foden uden at være for stramme. Jeg håber, de kommer til at hjælp... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

KomfortFit™ ankel kompressionsstrømper…

KomfortFit™ ankel kompressionsstrømper er alletiders for mig, har taget smerter og hævelse i fødderne. Jeg har nervebetændelse efter kemo behandling, men disse strømper har givet mig et stabilt og behageligt tryk omkring fod og ankel og de er behagelig at have på.

4 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig lækre kvalitets strømper!

Virkelig lækre kvalitets kompressions strømper! Jeg have Nordicpulse kompressionsstrømper på under min hjemrejse fra Sydney, og oplevede hverken hævede ben eller fødder under eller efter flyveturen. Grundet den lange rejsetid havde jeg strømperne på i mange timer og oplevede på intet tidspunkt, at strømperne strammede eller var ubehagelige og have på. Jeg kan kun anbefale dem til alle andre! 😄

11 mars 2026

Nem og overskuelig hjemmeside

Jeg håber, de kommer til at hjælpe mig med inflamationen jeg har i min ene fod pga hælspore.

18 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

God kundeservice

Jeg købte et par af de lange, som desværre ikke passede mig. Men jeg fik en god kundeservice og fair returordning.

11 janvier 2026

Holder hvad de lover.

Både min mand og jeg er vildt glad for den. De holder hvad de lover, kan slet ikke undvære den. Får ondt i føder og ben når vi ikke har dem på.

13 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Man skal ikke beholde en pakke strømper…

Man skal ikke beholde en pakke strømper og returnere resten. Returner det hele!

Jeg returnerede 3 ud af 4 pakker strømper, her 'tabte' jeg rabatten jeg opnåedede ved at købe flere pakker, og stod tilbage med 1 pakke strømper til normal pris 249,00. Det er en super mærkelig måde at køre kampagne på, når alle konkurrenterne ikke gør noget lignende.

Hvad har jeg lært, bare hold dig til de sider der ikke snyder dig.

20 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Langsom ekspedition ….

“Bestil nu og modtag inden 2-3 dage.

Sådan lød det på Facebook.
Men der gik over en uge, før jeg modtog sokkerne.

Så man skal have tålmodighed!

Pengene for de bestilte strømper blev ellers hurtigt trukket på min konto!

22 décembre 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus