Köpte detta då jag såg reklam på Instagram. Jag blev inte besviken, vilken doft! Snabb leverans dessutom! Ps, beställde igen för att ge bort i julklapp. Hoppas de uppskattar det lika mycket som mig.... Voir plus

Fantastiskt bra produkt. Har även testat SaunaIce. Men vi och alla gäster som hälsat på är alla överens om att Sauna Frost är bättre. Helt klart en häftigare upplevelse! Rekommenderas starkt!

1. Sauna

Ta din bastuupplevelse till en ny nivå med våra naturliga mintkristaller. Vårt innovativa produkt erbjuder en uppfriskande twist till din bastning, medan den 100% naturliga mentolen ger en ren och revitaliserande doft.

3,9

Bien

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Handsker

Kjøpte hansker som skulle være så varme. De er ikke varme ute i 15 minutt i 10 minus er fingrene is kalde.Er nok ikke produsert for norsk vinter

4 février 2026

Hej Ingunn,

Vi säljer inte handskar, så du har tyvärr skrivit på fel företags Trustpilot. Var vänlig och ta bort annonsen.
Vi har aldrig och kommer aldrig att sälja handskar.

Otroligt bra produkt

Otroligt bra produkt, jätte fräsch doft.

27 janvier 2026

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme. Det uppskattar vi!
Hoppas du får många sköna bastustunder i framtiden!

Nordicsauna

bara smulor och ej kristallstavar i…

bara smulor och ej kristallstavar i påsen

26 janvier 2026

Hej Mats,

Tack för ditt omdöme.
Om du återkommer via mail till oss så ska vi se vad vi kan göra för dig.

Nordicsauna

Ble ikke billig pga toll.

Ble ikke billig pga toll.. trodde var norsk butikk

9 janvier 2026

Hej Jon,

Det låter konstigt och ingenting som skall behöva bli så.
Återkom via mail till oss, så ska vi se över vad vi kan göra för dig.

Super

Super, bra service.
Tack

15 décembre 2025

Hej,

Tusen tack för de fina orden!

Hej Stefan,

Tack för dina ord, vi uppskattar verkligen att du tycker om våran snabbhet och våran populära saunafrost!

Nordicsauna

Sauna Frost är som en kyss av frisk…

Sauna Frost är som en kyss av frisk mentol i bastun – några kristaller och plötsligt blir luften både het och pirrigt sval på samma gång. Den uppfriskande doften väcker alla sinnen och gör varje bastustund lite mer sensuell och lekfull. Enkel att använda, naturlig och helt utan konstigheter – precis som man vill ha det. NordicSauna levererar snabbt och smidigt, så man kan börja njuta av sitt “mentol-äventyr” utan väntan.

8 novembre 2025

Klockan slår

Klockan slår, nu ere dags
Bara bada bastuu
Bäst är ni, fina grejer !!!! Gött !!

18 avril 2025

Återhämtning

Har använt Suana frost senaste månaden, fick hem leverans slutet av mars. I och med att man börjar bli med åren och arbetar med skog dagligen är känslan oerhört stor när det kommer till en bastu session gör återhämtning. Återhämtningen känns annorlunda på ett bra sätt.

1 mai 2025