Det smukkest sengetøj. En super fin forarbejdning og tæt stof uden vævefejl. Med indvendige stropper. Smuk lys lilla farve. Med syet kant. (Plastikposen med de 2 sengesæt til en værdi af knap 10... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købt bambus sengetøj fra Nordic Weaving, og det er by far det bedste sengetøj, jeg har prøvet. Det er virkelig blødt, behageligt og rart at sove i, man kan mærke forskel med det samme. A... Voir plus
Jeg har købt en silke rullemadras og egyptisk bomuld sengetøj. Begge er fantastiske produkter! Jeg er meget tilfreds med både kvaliteten og farverne på sengetøjet - og det er nemt at stryge. Det f... Voir plus
Jeg havde købt og prøvet ALT andet for at lindre natlige hedeture: silke, silke og bambus, bomuld, uld, hør. Dyre nytteløse rundrejser. Så gik jeg all in på bambus fra Nordic Weaving: helårsdyne,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nordic Weaving er en danskejet familievirksomhed som designer og fremstiller produkter i 100% Mulberry silke, bambus, egyptisk bomuld og cashmere. Disse kvaliteter er blandt de mest uovertrufne tekstiler i verden, hvilket gør at vi kan tilbyde vores kunder den allerbedste komfort. På webshopshoppen findes et univers af skønne produkter bestående af sengetøj, cashmeretøj til kvinder og børn samt eksklusive dyner og puder. Fælles for produkterne er, at de er inspireret af tidløse designs, som ikke går af mode blot fordi årstiden skifter. Dette er i tråd med vores mission om at få folk til at købe mindre og bedre. Hos Nordic Weaving designer og producerer vi, i samarbejde med tætte leverandører, selv produkterne på shoppen og vi kan derfor garantere at kvaliteten er i top. Vi bestræber os på altid at levere den ypperste service overfor vores kunder. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste købeoplevelse hele vejen igennem købsprocessen og efter. Derfor er du altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller ringe til os. Vores kontaktoplysninger kan findes nederst på siden.
Coordonnées de contact
Stensgårdvej 3, 5500, Middelfart, Danemark
- info@nordicweaving.dk
- nordicweaving.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Kvalitet !
Super god købeoplevelse ! Hurtig levering og smukt pakket ind. Og super lækre varer (tre angorauldtøjer) i top kvalitet !!
God telefonisk rådgivning
God telefonisk rådgivning ang. str. Meget fin kvalitet cashmere og god pasform. Vil gerne handle der igen.
Virkelig lækker kvalitet
Det er nu min anden strik og jeg er vild med dem. De holder sig flotte og er super bløde at have på.
Hurtig levering og dertil i en flot indpakning.
Overskuelig webshop og lækrevarer der…
Overskuelig webshop og lækrevarer der fuldt ud lever op til forventning.
Rigtig dejligt blødt sengetøj, men..
Rigtig dejligt blødt bambussengetøj- og lagen, men desværre lidt for “made in China”.
Har først sendt et sæt sengetøj ind til reklamation pga. et rod af løse tråde i syningen. Fik så er nyt, så super god kundeservice der.
Efterfølgende bestilte jeg lagen til 650 kr som slet ikke passede i målene - kunne slet ikke få det lagt på sengen. Havde kun vasket det på 30 grader og lufttørret. Fik at vide, at de aldrig havde oplevet lignende før. Igen super god kundeservice - fik et nyt lagen. Det nye lagen kan jeg lige netop klemme rundt om topmadrassen, men efter et par nætter begynder det at krybe af i toppen af sengen - super irriterende.
Har fået god service hele vejen igennem, men orker ikke at blive ved med at sende ting retur.. Ærgerligt at kvalitet ikke matcher prisen helt.
Super hurtig levering af luksus produkt🤗
Man skal virkelig være 100% sikker på…
Man skal virkelig være 100% sikker på det man køber i forretningen ikke skal byttes, da man ikke kan få pengene retur.
Vi sendte sengetøj retur, da det var for stort til vores dyner på trods af størrelsen burde passe. Sengetøjet sejlede rundt og var ikke rart at bruge.
Vi fik så et tilgodebevis og så tænkte jeg, jeg ville købe nogle lagner. De størrelser forretningen har passer ikke til vores senge og man kan ikke købe almindelige lagner som ikke er bokssyet.
Jeg kommer ikke til at købe derfra igen og kan ikke anbefale dem.
Som svar på jeres svar til mig, så er sengetøjet købt på en messe og der blev jeg ikke oplyst om købsbetingelserne. At sengetøjet "sejler rundt" på min dyne - på trods af det er køb i den korrekte størrelse. Jeg kan se flere oplever det samme, så det er ikke kun min oplevelse.
Og ja, selvfølgelig har jeg indløst tilgodebeviset - jeg havde over 1.100 til gode som jeg ikke kunne få udbetalt. Der er nu købt 2 lagner som jeg ikke selv kan bruge, men som noget familie forhåbentlig bliver glad for.
Det var bare ikke ideen at andre skulle have glæde af købet, men os selv!

Réponse de Nordic Weaving
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. Bambus vattæpper virkelig godt alternativ til dundyner
Utrolig lækkert sengetøj
Utrolig lækkert sengetøj
Endelig et kvalitets boxlagen der passer til sengen med en god topmadras på
Hold da helt op hurtig levering
Hold da helt op hurtig levering. Varen kom dagen efter jeg havde bestilt.
Hurtig levering..
Let og sikke betaling på nettet
Lækker vare og meget hurtig levering 👏👏👏
Superlækre produkter, hurtig levering.
Nemt at bestille, superlækre produkter, ekstrem hurtig levering.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.