Nordlundkobenhavn

Ingen vare!

Bestilte ved dem d. 4 januar. 2026 med levering ca 10-12 dage!
Nu har vi 20/01 penge er trukket men ingen vare.
Troede det kom fra København, ved nærmere undersøgelse kommer det fra Kina.

Har forsøgt at kontakte dem på mail uden held.
Så de penge er nok spildt.
DER BØR MAN IKKE HANDLE

20 janvier 2026

Elendigt men fik dog rabat!

Kæmpe fejl af mig ikke at tænke mig om inden jeg købte 2 shorts via en Instagram-post!

De startede med at trække pengene for shortsene var afsendt - dernæst kom shortsene fra Kina og ligner mest af alt noget skrammel fra Temu og ikke i nærheden af hvordan de så ud i reklamen!

Gjorde indsigelse flere gange og bad om annullering af ordre og dernæst returnering. Det ville koste mere end shortsene var værd, men fik tilbudt 25% refunderet, så måske et trick til andre, der får dummet sig og købt fra det her mildest talt elendige firma.

Ps. I deres mail-signatur har de ikke formået at stave firmanavnet rigtigt, som vel egentligt siger meget som seriøsiteten i virksomheden!

29 mai 2025

Fupfirma

Modtog plastiksko, som i øvrigt ikke passede. Returnering skulle aftales med supporten via mail, men mailadressen var ikke eksisterende.

25 mai 2025

Elendig kvalitet…!!!!

Købte to par shorts. De var flere uger undervejs… første røde lys. Da de ankom var det de mest tynde og gennemsigtige shorts, som slet ikke lever op til billederne (pæne fløjlsshorts). Elendig kvalitet!!! Regner ikke med, at jeg kan få penge retur - efter nu at have læst de andre anmeldelser. Great…!

24 mai 2025

Køber der aldrig mere

Køber der aldrig mere. Aldeles dårlig service. Flotte billeder af sandaler, som angives som læder. Det er 100% billig plastik, som en billig badesandaler.
Når du ønsker returnering, skal fragt til Kina betales.

22 mai 2025

Plastik sandaler i dårlig kvalitet

Burde nok ha lyttet til min mor, som sagde at billeder er meget taknemmelige. Modtog i dag i hvert fald et par sandaler som skulle være i læder (kunst læder) meget dårligt syet og lever bestemt op til det billede, som jeg så på facebook.
Kunne ligeså ha handlet på temu - der er prisen billigere.
Kan IKKE ANBEFALE at købe noget Nordlundkøbenhavn 😡

15 mai 2025

Snydt for en 10'er eller....

Snydt for en 10'er eller..... 300 kr.
Dette firma er svindel og bedrag. Men de gør det godt - jeg lod mig i hvert fald rive med - øv bøv!
Købte sandaler, der på billedet så ret flotte ud, men det viste sig at være ren plastik fra Kina 🫣😮‍💨
Glemte at tjekke Nordlundkobenhavn ud her på Trustpilot.... så kan jeg lære det 🙃
SÅ HOLD DIG LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA 👍

15 mai 2025

Dette er en fuphjemmeside

Dette er en fuphjemmeside, hvor de køber varer på Temu eller Shein og sætter en ny label på ovenpå og videresender til dig. Købte to par shorts og de modtagede varer stemmer ikke overens med billedet på hjemmesiden. Vil du returnere beder de dig sende varen retur til Kina og du betaler fragten 😅 gennemskuer normalt scam sider, men denne gang var jeg for hurtig og røg i med begge ben. Lad det ikke også ske for dig 😉

10 mai 2025

“Ophørsudsalg”

Hoppede desværre på “ophørsudsalget” over Instagram på Nordlund København og skyndte mig at bestille et par lækre lædersandaler… Ingen fragt og supernemt at bestille.
Så senere på dagen samme opslag, nu blot fra en butik der hed “Nulun”. Og senere igen samme opslag fra en tredje butik.
Tre uger senere modtog jeg de “lækre” sandaler. Jovist, de er vistnok lavet af noget læder, men grimme i syninger mm. Ved første forsøg på at tage dem på, knækkede lynlåsen bagpå. De er meget skrapt lugtende, og de ryger fluks i skraldespanden. Køb IKKE fra Nordlund/Nulun mm. - det er virkelig dårlig kvalitet.

8 mai 2025

Scam

Scam. Har ingen mulighed for at returnere de såkaldte kvalitets sandaler jeg bestilte, for der er ingen butik. Jeg modtog ildelugtende plastik sko fra Kina. Hold jer langt fra denne webside/butik.

30 avril 2025

"lædersandaler"

Bestilte et par "lædersandaler" som viste sig at være af plastik, læderet skulle vær af høj kvalitet, men...... Forsendelsen var ca 14 dage undervejs, hvilket passer godt med det jeg modtog var fra HONG KONG, altså er kobenhavn.dk et salgsbluff.
Sandalerne ankom i tynd plastpose i en bobblekuvert. Der var ingen ordreseddel med, ingen returlable, ingen informationer overhovedet.
Sandalen er som sagt ikke i læder med plast, og reklamen for god støtte kan jeg ikke genkende. Farven passer dog nogenlunde med billedet, købte Vera i vinrød, og skoene vejer meget lidt, så de vil være ideelle i en kuffert, derfor to stjerner, ellers havde jeg kun givet 1.

30 avril 2025

Snydt!

Jeg bestilte den 9. April et par bukser. Har rykket flere gange og fået en beklagelse. Men jeg har stadig ikke modtaget min ordre.
Opdager selv at den åbenbart skal sendes fra Kina!!!
Nu skriver de at de lukker firmaet.
Så mine penge er hermed tabt.😡
Sikke et firma!😡

9 avril 2025

Billigt skrammel

Købte to par håndlavede ortopædiske lædersandaler med en førpris på over 1000kr…sådan en gang fup. Det er billige plastiksko fra Kina. Der er ingen returret, så de røg direkte i skraldespanden. Hold jer langt væk fra det firma.

26 mars 2025

Falsk butik

Falsk butik, som sender sine varer fra kina - det har intet med københavn at gøre - kvaliteten er 100% som Temu, blot til 3 dobbeltpris - lad være at bestille, det er vildledning at få kunderne til at tro at det er en gammel københavner butik - Fake fake fake

25 mars 2025

SCAM

SCAM - bestilte et par bukser for 3 uger siden.
Virksomheden findes simpelthen ikke.

3 mars 2025
Logo de Nordlundkobenhavn

Réponse de Nordlundkobenhavn

Kære Kristian Dahl Jensen,

Vi takker for din feedback. Vi forstår din frustration og vil informere dig om, at produktet stadig er på vej. Desværre har vi oplevet forsinkelse, men det burde nu være næsten to uger siden. Vi tager hurtigt kontakt med dig via e-mail for at give dig de nyeste opdateringer.

Vi værdsætter din tålmodighed og vil gøre vores bedste for at løse dette hurtigt.

Med venlig hilsen,
Nordlund København