Lisez les avis des autres
TOP service! Door mijn fout verkeerde maat matras besteld afgelopen weekend, zondag mail gestuurd met het verzoek om juiste maatras te sturen. Vandaag vrijdag juiste matras ontvangen en verkeerde... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Over Nordsleeps Bij Nordsleeps geloven we dat een goede nachtrust de basis is van een gezond en gelukkig leven. Daarom richten wij ons op het ontwikkelen en aanbieden van hoogwaardige slaapoplossingen die comfort, duurzaamheid en design combineren. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en getest, zodat we zeker weten dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij én onze klanten belangrijk vinden. We werken met betrouwbare leveranciers en duurzame materialen, zodat onze klanten met een gerust hart kunnen kiezen voor Nordsleeps. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Ons team staat altijd klaar om te adviseren, vragen te beantwoorden en service te bieden – van het bestelproces tot en met de levering en nazorg. Zo zorgen we ervoor dat elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt. Bij Nordsleeps streven we ernaar om niet alleen producten te leveren, maar ook een stukje rust en welzijn aan het dagelijks leven toe te voegen.
Coordonnées de contact
Schimmelt 2, 5611 ZX, Eindhoven , Pays-Bas
- 085 250 2284
- info@nordsleeps.com
- nordsleeps.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Ik heb mijn matras besteld via de…
Ik heb mijn matras besteld via de webshop van Nordsleeps. Dankzij een mooie kortingsactie op het Emma Original 180x200-matras kon ik deze nergens anders zo voordelig vinden. Geen enkele andere website of winkel kwam in de buurt van de prijs die Nordsleeps bood.
Na de aankoop werd het matras binnen twee werkdagen geleverd. Het ligt bovendien heerlijk. ik ben er ontzettend tevreden mee!
Gaslights customers by changing terms after purchase
Got our mattress, all good. Then realize after a few nights sleep that it is too hard. So we contact them about regretfully using the offered 120 days sleep trial. Where we should pay 100€ to have it returned as per their website and terms said.
They reach back after reminders that they apparently don’t offer those terms to us, because were not in the benelux region. The terms never said that before. After their email, the terms page has been updated about benelux region.
They gaslighted us and try to get away with it. Here’s our story now at least.
Verkeerde matras geleverd en niet omruilen
In oktober 2025 een matras besteld voor mijn dochter en die is snel en netjes geleverd. Om die reden in maart 2026 dezelfde matras besteld bij Nordsleeps. Wederom binnen 3 dagen geleverd maar al snel viel op dat dit matras veel harder aanvoelde. Matrassen opengeritst en twee totaal verschillende matrassen.
Telefonisch bleek Nordsleeps onbereikbaar en op mijn eerste email over de mogelijkheid om de verkeerd geleverde matras om te ruilen werd vlot gereageerd of ik foto’s kon opsturen en ze zouden dan zoeken naar een oplossing. Heb ik direct gedaan en nu hoor ik al 10 dagen helemaal niks meer van ze ondanks herhaaldelijk emailen!
Dus ik kom graag in contact Nordsleeps!!
Zaterdag besteld, dinsdag al geleverd!
Geweldig, zaterdag een matras besteld van Emma! Vandaag al geleverd. Ik wist niet wat ik zag , wat een toppers! Verder de kwaliteit die je mag verwachten! Heel blij mee, in verhouding, echt niet veel geld!
We bought our first Emma mattress from…
We bought our first Emma mattress from Nordsleeps in beginning of february. It is the best mattress we have ever had. No more back pain after many years with more or less constant stiffness in the back, and the delivery time was fast.
Now we have bought 4 new matresses for our summerhouse in Greece, and Nordsleeps has been very helpful in the proces.
Thank you so much
Order cancelled by the seller – refund eventually received but poor experience
Update
The company has now processed the refund of €2,037.96, and the situation is therefore resolved.
This review has been updated to reflect the final outcome of the case.
On 9 March 2026, I placed Order #2662 on the Nordsleeps website for two TEMPUR Form Original mattresses (90×200) for a total amount of €2,037.96, which was charged to my bank card after the order was accepted.
The company subsequently cancelled the order unilaterally.
At the time of writing this review, the amount paid has not yet been refunded, despite the cancellation having been initiated by the seller.
A formal refund request has been sent to the company asking that the reimbursement be processed promptly.
For transparency towards other potential customers, I believe it is important to share factual experiences regarding order processing and refund timelines.
I will update this review as soon as the refund has been completed.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf, stuurt kapot matras en zijn niet bereikbaar.
Kijk uit want je bent je geld kwijt.
Door het mailcontact juist veranderd…
Door het mailcontact juist veranderd van plan en geen matras bij ze besteld.
Ik vind het al vreemd dat er boven aan de website staat: 120 dagen proefslapen en als je dan naar de voorwaarden kijkt staat er dat als je het matras daadwerkelijk uitpakt, om te proefslapen, en je het dan wilt terugsturen er 100 euro in mindering gebracht wordt. Vind ik een beetje krom, dat is dus proefslapen tegen betaling. Ondanks dat Emma, ik wil namelijk een Emma matras, wel gratis echt proefslapen biedt. Ik wilde weten of zij als dealer een aparte regel hebben voor proefslapen op Emma matrassen, want dat doet Beter bed bijv wel.
Als je hier dan een mail over stuurt komt er echt geen duidelijk antwoord! Antwoord 1 was dat alles duidelijk op de site staat nee er staat dat je 100 euro betaalt, wat ik dus raar vind omdat dit bij Emma niet hoeft. Beterbed heeft bijv ook als dealer dat je met Emma matrassen echt mag proefslapen.
Tweede mail gestuurd, krijg ik een antwoord dat ik alles op de website kan vinden. Heel onbehulpzaam dus… Ik koop wel ergens anders het Emma matras waar de voorwaarden van Emma van toepassing zijn en er niet kinderachtig wordt gemaild.
Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Reageren direct op mailcontact
TOP service
TOP service!
Door mijn fout verkeerde maat matras besteld afgelopen weekend, zondag mail gestuurd met het verzoek om juiste maatras te sturen. Vandaag vrijdag juiste matras ontvangen en verkeerde matras door DHL meegenomen.
Jammer dat ik ze extra werk heb bezorgd maar zeer snel en netjes opgelost!!
Bedankt hiervoor!!
Emma matras
Sinds een paar maanden slaap ik op mijn nieuwe bed in combinatie met het Emma-matras, en ik kan oprecht zeggen dat het een van de beste aankopen van het afgelopen jaar is. Vanaf de eerste nacht merkte ik al verschil: waar ik voorheen regelmatig wakker werd met een stijve rug of een onrustige nacht, word ik nu uitgerust en zonder klachten wakker. Het matras ligt heerlijk, erg blij mee!
Goede klantenservice, oplossingsgericht.
Bestelling en levering soepel. Echter: al rap waren er problemen met twee uit elkaar vallende matrassen (niet goed verlijmd?) Ik kreeg in eerste instantie niemand te pakken. Op mijn mail werd niet gereageerd. Bellen kon niet. Te druk wegens ziekte, vakantie et cetera.
Toen de interne problemen aldaar opgelost waren, kwam er al heel vlot antwoord én een prima oplossing. Er werden binnen enkele dagen nieuwe matrassen geleverd én de oude werden kosteloos opgehaald door een alleraardigste koerier.
Hartelijk dank Nordsleeps voor de prima service.
Klantenservice
Ben al weken bezig met contact met de klantenservice. Heb nu al 3 keer na een week moeten mailen of ik nog een reactie krijg. 2 keer eindelijk een reactie, maar dan met een vraag waarvan het antwoord al duidelijk in mijn mail staat. Uiteindelijk een 'echte' reactie en wordt er aangeboden dat ik het matras kan omruilen. Ik blij, maar in de volgende reactie (waarop ik ook weer een week heb moeten wachten) wordt er even aangegeven dat ik dan wel 130 euro moet bijleggen.
Inmiddels positief contact gehad, en alles is netjes geregeld!
Top service en een supervriendelijke…
Top service en een supervriendelijke eigenaar die echt met je meedenkt. Het matras is van goede kwaliteit en slaapt vanaf dag één heerlijk.
Mycket bra och snabb leverans
Drukke Nordsleeps
Een Emma matras besteld voor onze zoon. Hij had zelf een Emma Hybride matras. De gewone Emma matras is voor hem veel te zacht. Dit gemeld bij Nordsleeps. 1e reactie kwam direct. Daarna bleef het akelig stil. Na een week berichtte Nordsleeps dat ze erg druk zijn en daarom nog niet hadden gereageerd. Toen we eenmaal aan de beurt waren ging het maken van afspraken wel snel. Binnen 3 dagen een ander matras en het andere wordt gewoon aan de deur opgehaald!
Top service snel gehandeld!
Heb een matras gekocht en ben er erg…
Heb een matras gekocht en ben er erg blij mee heel comfortabel en erg goed contact!
En savoir plus sur les différents types d'avis.